Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Επιστολή Δ.Ο ΠΑΣΟΚ Ι.Π Μεσολογγίου στον Ευάγγελο Βενιζέλο για το 2/39

Σύντροφε υπουργέ,
τις τελευταίες ημέρες διαρρέουν διάφορες πληροφορίες περί κλεισίματος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής για "στρατιωτικό καλλικράτη'.
Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν ιδιαίτερα δυσμενής για την Ι.Π Μεσολογγίου και θα αποτελέσει τροχοπέδη για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Επιπλέον η διατήρηση και αναβάθμιση του 2/39 Σ.Ε είναι επιβεβλημένη για ιστορικούς λόγους και δεν πρέπει να συμβάλεται στην καθημερινή απαξίωση  της Ι.Π Μεσολογγίου, που αποτελεί κοιτίδα του πολιτισμού και της ιστορίας.
             
                Με τιμή
για την Δ.Ο ΠΑΣΟΚ  I.Π. Mεσολογγίου
        ο γραμματέας
Βισβίκης  Δημ. Ιωάννης

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προσεξε μην σχισεις κανα καλσον!!!!!επιβεβαιωσε την ειδηση σημερα το πρωι ο δημος βερυκιος σε συνεντευξη στο ραδιο μεσολογγι...
οποτε εχετε γεια βρυσουλες....[αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

Το να αποκαλείστε ...σύντροφοι ακόμα εκεί στο ΠΑΣΟΚ σας μάρανε!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό για τη "δυσμενής ανάπτυξη" του Μεσολογγίου και το "για ιστορικούς λόγους" πρέπει να τον έκαναν κομμάτια. Πρέπει να δάκρυσε ο υπουργός!!!
Αλλά κι εσύ "σύντροφε" γραμματέα, πολύ σκληρά του τα 'πες...
Του έκανες τα μούτρα κρέας με τον στιβαρό σου πολιτικό λόγο.

Ανώνυμος είπε...

πω πω, έκλαψα πολύ για την συγκινητική αυτή προσπάθεια και την θυσία του πολύ δραστήριου γραμματέα!!! Τώρα ο Βενιζέλος δεν θα κοιμηθεί από τις τύψεις....

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε Γιάννη καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Ήσουν πολύ λίγος ακόμη και για γραμματέας μιας τοπικής οργανωσούλας. Οι σύντροφοί σου σε χαιρετούν και οργανώνονται για την εκλογή νέου γραμματέα.

Ανώνυμος είπε...

ΣύντροφεΓιαννάκη νομίζεις ότι ζεις ακόμη στην εποχή της δεκαετίας του 1980 που ο Α.Π. σας αποκαλούσε έτσι και εσείς κορδονόσαστε σαν γαλιά. Εκείνος έτρωγε λεφτά και γκόμενες και εσείς το παίζατε προστάτες του.
Διάβασα τη ΣΚΛΗΡΗ ανακοίνωση προς τον Βενιζέλο ο οποίος αμέσως παραιτήθηκε!! Δεν είδα όμως καμιά σκληρή ανακοίνωση για το Εφετείο να παραιτήσεις και τον Καστανίδη. Σα δν ντρέπεσαι που έκατσες στην εξέδρα των επισήμων μήπως γιαουρτώσουν τον φίλο σου τον Μωραΐτη που χωρίς ντροπή ήρθε στην πόλη την οποία κατέστρεψε.
Αν αγαπάς την πόλη μου ( γιατί εσύ δεν έχεις πόλη)υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν ασχολούμε με γραμματείς τοπικών οργανώσεων" απeφάνθη ο Πικατσου και απ' ότι φαίνεται έχει δίκιο. Για πρωινό τον έχει το γραμματέα του κόμματος που τον στήριξε στο β' γύρο. Διαβάστε Αιχμή να ανοίξετε τα μάτια σας. Μόνο κριτική ξέρετε να κάνετε! "Δεν κλείνει το στρατόπεδο!" Το εμπιστεύτηκε ο θάνος! "Γαμώ τα blogs σας!"-Πίκατσου said! "9.000€ το ξύσιμο τις του τοίχου στον Κήπο" - Τσάμπα πράμα. Όλα πάνε πρίμα κι εσείς γκρινιάζετε επειδή μερικές χιλιάδες φλεγματικοί παραθεριστές θα προτιμήσουν την πόλη για τη διαμονή τους! Πώς μπορείτε να αρνείστε τη φιλοξενία σε ανθρώπους που είναι φορείς της αγγλικής παιδείας και κουλτούρας; Το Πακιστάν και το Μπαγλαντές ήταν αποικίες. Πρόοδο θα φέρουν! Στο Αφγανιστάν δε, υπάρχουν ακόμη Μακεδόνες. Αϊ σιχτίρ! Όταν καταλάβετε την ευρύτητα πνεύματος του ανθρώπου που ξεκίνησε από άκρα αριστερά και τώρα κάνει στάση στο κέντρο θα είναι αργά! θα σας παρατήσει και θα φύγει!

Ανώνυμος είπε...

Οργανωθειτε και πάρτε φορά να τον γαργαλισετε

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγια του ΠΑΣΟΚ το μόνο που σας νοιάζει είναι να φύγει ο Βισβικης γιατί σας χαλάει τη σουπα και σας βγάζει τα άπλυτα στη φορά.

Ανώνυμος είπε...

σιγά μαρέ !!

θα σπάσεις κανα νυχι !!

Ανώνυμος είπε...

Γιαννάκη τους έχεις βάλει δύσκολα γιατί ξέρουν ότι θα τους βγάζεις όλες τις απατεωνιες Μη φοβάσαι προχωρά και ξεσκεπασε το κωλοσυστημα του Σωκου

Ανώνυμος είπε...

Κατσουλη ξεπουλας εφετείο στρατόπεδο νοσοκομείο. Όσα σου έγραψε ο γραμματέας είναι αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ασχολείσαι πανό,ε; Πολυ καλό το "τελευταίος μέχρι τον έπομενο πολιτικός χώρος που βρεθηκες" Πολλές αλήθειες είπε ο βισβικης

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει και ένας που δεν μπορείς να αγοράζεις πανο. Γιατί ο σωκράτης,ο κωστας,ο χαζοδημητρακης "όταν τρώνε δεν μιλάνε". Ο Βισβικης σου πέταξε τα ευρώ στα μούτρα στη συναλλαγή που του προτεινες με μεσαζοντα τον κυρ Αντρέα Και τώρα κΑλΑ κάνει και θα σε ξεσκεπαζει δημόσια.

Ανώνυμος είπε...

bisbikis speaking ...

ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΩΡΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Πανοοοοοοοοοοο, σε μπέρδεψε ο μικρός. Την πατήσες.

Ανώνυμος είπε...

Πικατσου σε δούλεψε ο Βενιζέλος. Πρωτοπαληκαρο του είναι ο γραμματέας

Ανώνυμος είπε...

ΜπρΑβο κύριε βισβικη. Μιληστε και ξεσκεπαστε τον κωλοτουμπα που ήρθε στο παΣΩΚ για να μας ξεπουλησει

Ανώνυμος είπε...

Κατσουλη κοροιδεψες όλη την πολη Ο Βενιζέλος δεν είπε ποτέ για αναβάθμιση του στρατοπέδου. Εισαί επικίνδυνος ψεύτης Βισβικη είμαστε δίπλα σου αποκάλυψε τον προδοτη

Ανώνυμος είπε...

Ρε είναι 3 μήνες δήμαρχος και μας ξεπουλαει τα πάντα. Ουστττττττ

Ανώνυμος είπε...

Α, μην τον μαλωνετε τον Γιαννάκη γιατί θα βάλει τα κλάματα. Ρε τι αγγουρι σου έβαλε ο γραμματέας και τώρα τρεχεις

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε εισαί πιονι του Σωκου. Θα φύγεις νύχτα. Και στο ΠΑΣΟΚ θα φας κλωτσιες κωλοτουμπα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρεμουρα να φυγει ο Γιάννος. Τόσο πολυ θέλετε τη θεσούλα και τόσο πολυ σας χαλάει τα σχέδια για το ξεπούλημα της πόλης;

Ανώνυμος είπε...

Σπάει το κοντέρ η κοντρα πικατσου βισβικη. Αλλα ξέχασα ο πικατσου δεν ασχολειτε με γραμματείς. Τα ίδια έλεγε κι ο λαδας. Και τον καθάρισε σαν αυγό.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε ο Γιάννος βγάζει το μισθο του δημάρχου 3 φορές μέσα στη βδομάδα. Και δεν χρωστάει € στην αγορά. Ενώ εσείς κ. Δήμαρχε; Βάλτε τον σωκρατη να τον βρίζει γιατί του αρέσει να τον βρίζουν πουλημενα κορμιά και έμμισθοι συνεργάτες , κρυφοι και φανεροι.

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει ένας τι απο όσα είπε για τον δήμαρχο ο Βισβικης είναι ψέμα; Με αηδιαζει η κοντρα για μια ηλιθια θέση γραμματέα, αλλα ας πει ένας που είχε άδικο ο Βισβικης στα όσα κατηγόρησε τον κατσουλη.

Ανώνυμος είπε...

Sokrati Gera pare ta lefta. Pida tous giannako

Ανώνυμος είπε...

Κατσουλη κΑλΑ στα είπε ο πρόεδρος όλα αλήθειες υπαλληλε του σωκου

Ανώνυμος είπε...

6.30 , 6.32 , 6.37 , 6.40 , 6.48

που εισαι ο ίδιος δεν βαρέθηκες να γράφεις αρλούμπες ???

ξύπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!

τα κόμματα έχουν πεθάνει !!

μην παίζεις ρε φίλε το παιχνίδι του βισβίκη και του κατσούλη.

κρατήσου μακριά τους , γιατί των βαίων θα πέσουνε γιαούρτια και μη λες μετά γιατί θα σε πάρουν και σενα τα σκάγια....

Ανώνυμος είπε...

Σωκρατη ο "πρωταθλητής" δεν υποστηρίζει τον ολυμπιακό όσο ΕΣΥ τον πικατσου

Ανώνυμος είπε...

Pes ta giannako. O xeirokrotitis toy SWKOY poylaei ta panta

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σου γιάννη. Είπες σκληρά όσα ολοι λέμε Μπραβο αγόρι μου. Να τα λες γιατί ολοι είναι εξαγορασιμοι και δεν μιλάνε

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι όσοι αγαπάτε αυτή την πόλη και γράφετε τις απόψεις και τα σχόλιά σας, καλό θα έιναι να περιμένουμε να δούμε την απάντηση του Βενιζέλου στον Γρμματέα της Τ.Ο. Μεσολογγίου.
Συμφωνώ με τους περισσότερους ότι το αίτημά του προς τον Υπουργό θύμιζε παράκληση μικρού παιδιού στον πατέρα του. Όμως ο κ. Γρμματέας πρέπει να αναμένει απάντηση και οφείλει αμέσως να τη δημοσιεύσι όποια και αν είναι αυτή. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι και αυτός ένας από τους νεκροθάφτες του Μεσολογγίου και καλά θα κάνει όχι μόνον να παραιτηθεί αλλά και να τους καταγγείλει δημόσια γιατί αλλιώς δεν θα έχει θέση στην πόλη μας.

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Βισβίκη και Μεσολογγιτάκι είσαι και ο πατέρας σου κύριος ήταν. Εχεις αποδείξει ότι τον "αρχων" δεν τον υπολογίζεις από τον μπλέξιμο με τον κυρ. αντρέα Ξεσκέπασε τον πολιτικά ασυνεχή . Ξεσκάπασέ τους όλους ,Σάκη να δουλεύουμε στη ΔΕΥΑΜ όχι μόνο βόλτες μα την ξανθιά και να γράφουμε στα Blog. Οι εργατοπατέρες της ΔΕΥΑΜ τι κάνουν; Εχεις προστασία; σε 3 χρόνια θα είσαι πάλι απλώς υπάλληλος να δούμε τι θα κάνεις !!!!!! ΠΡΟΣΕΧΕ !!!!!!!!
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

100 σχόλια απο χθες για τον βισβικη. Κάτι μου λέει ότι ασχολείστε και μαλιστα με κωλοπρεμουρα κύριε κατσουλη.

Ανώνυμος είπε...

Μωρε μας τα πρηξατε. Τι ψάχνετε ; Τα είπε ο Σωκος στη τηλεόραση το βράδυ των εκλογών. "διαλεξα για δήμαρχο μεσολογιου τον καλυτερο συνεργάτη μου. ". Διάλεξε. Ξεσκισε τον ρε βισβικη

Ανώνυμος είπε...

ρε μπράβο λαό που έχει ο βισβίκης γύρω του !!!

γιαννο ,σε βλέπω στις επόμενες δημοτικές για δήμαρχο !!

δεν μας είπες όμως ρε γιάννο :

Θα είσαι πάλι πάνω στην εξέδρα που στήνει ο πίκατσου των βαίων ?
κι αν ναι με ποιά ιδιότητα ?
ή θα παρελάσεις ?

πρόσεχε γιατί έμαθα οτι παράγγειλαν πολλά γιαούρτια...

Ανώνυμος είπε...

Na ta valeis sto... Filiaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

more enas eixe a.....a kai pesate na ton fate... mallon xestikate apano sas, vlepontas pos exei katharisei pollous o giannakis. i katsoulosimmoria katafere mesa se treis mines na deiksei tetoia anikanotita kai toso prodotismo kai tora antidra se ena atomo to opoio dn mporese na eksagorasei. partous ta sovraka gianni... alloste den antipalevesai kai tipota kolosous... ton katsouli ton kompleksiko koutoponiro vlaxo ton xazodimitraki to pournara ton amea ton xountokavagia kai ton panivlaka kserola tipografo... kai allous pollous anekdihghtous tipous pou i adiaforia ton mesologiton evgale sta pragmata tis polis... to mialo sou einai gia parapano, kai oso gia tin filodoksia pou lene, gia mena einai themiti giati einai kinitro gia drasi..

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη μην περνάς παιδί μου όλη την ώρα στο κομπιούτερ για να αυτοσυγχαίρεσαι. Θα πάθουν τίποτε τα ματάκια σου. Κάνε και καμιά δουλειά. Ή δεν ξέρεις;
Προτείνω στο ierapolis να τον ανακηρύξει επίτιμο σχολιογράφο και να του δώσει το... χρυσό κλειδί και τον κωδικό του blog :)