Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Καταγγελία συμπολίτη μας για αδιαφορία της πολιτείας

Αγαπητοί φίλοι
Στην οδό Λ. Βύρωνος της πόλη μας πολλά φώτα του δρόμου είναι σβηστά τέσσερες μήνες και πλέον ( Νοέμβριος 20210 – Φεβρουάριος 2011 και βάλε....). Μετά τις 10 το βράδυ επικρατεί μαύρο σκοτάδι και επομένως ο κίνδυνος διαρρήξεων στα καταστήματά μας και φυσικά στο δικό μου, είναι πολύ μεγάλος.
Και στην προηγούμενη Δημοτική αρχή και στη σημερινή έκανα παραστάσεις και διαμαρτυρίες χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Αντιδήμαρχοι και υπάλληλοι, η δικαιολογία τους είναι ......δεν έχουμε αυτοκίνητο με κάδο. Αστεία η δικαιολογία για ένα Δήμο που σέβεται τον πολίτη και την περιουσία του. Δηλαδή αν μου ανοίξουν το μαγαζί ποιος θα με αποζημιώσει; Εγώ πληρώνω Δημοτικά τέλη και έχω την απαίτηση να έχω φως.Που θα βρούνε όχημα με κάδο δεν με ενδιαφέρει. Αυτοί είναι υπεύθυνοι.
Αναγκάστηκα λοιπόν και έβαλα εξωτερικές αλυσίδες (Φωτό), κλειδαριές, συναγερμό και διάφορα άλλα για να προστατεύσω την περιουσία μου. Αλλά όλα αυτά, μέσα στο σκοτάδι, είναι εύκολα να τα ξεπεράσουν οι αποφασισμένοι ληστές. Μήπως πρέπει να ανασκουμπωθούν λιγάκι οι άρχοντές μας και να αφήσουν τις αστείες δικαιολογίες;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι του Δήμου αλλά της ΔΕΗ. Αλλά ο πολυπράγμων πρόεδρος του ΔΣ για τους δικούς του λόγους προφανώς δεν θέλει να το λύσει.

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Τόσες ώρες περνά μέσα στο μεγαλόπρεπο γραφείο του ο πρόεδρος του Δ.Σ. δεν κάνει και κανένα τηλέφωνο στη ΔΕΗ, ή αυτός ο ίδιος τα μπλοκάρει όπως έκανε και επί Αναγνωστόπουλου. Ολα τα θέματα τα κόλαγε ο ίδιος στη ΔΕΗ (υπογειωποίηση καλωδίων , φωτιστικά στο Γηροκομείο, επούλωση δρόμων από έργα της ΔΕΗ) τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Πρόεδρε κάνε και κάτι δημιουργικό εκεί που κάθεσαι μην παίζεις μόνο πασιέντζες , ο υπολογιστής είναι και γιά άλλη χρήση ...... ξέρεις εσύ.
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η αντικατασταση των λαμπτηρων ειναι δουλεια του δημου και οχι τις ΔΕΗ. Εαν δεν εχει καλαθοφορο να παει να βρει οπως εγενετο επι Δημαρχιας Αναγνωστοπουλου.