Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Καταργείται ή μας εμπαίζουν τελικά με το στρατόπεδο;


             Πληροφορηθήκαμε σήμερα όλοι ( 28-3-11) από τα ΜΜΕ ότι καταργούνται πολλά Κέντρα Νεοσυλλέκτων ανάμεσα στα οποία  και το 2/39 Σ.Ε που εδρεύει στην πόλη μας και είναι ένα από τα παλαιότερα και ενδοξότερα Συντάγματα στο πόλεμο του '40 κ.λ.π.
            Επειδή έχω μια  μανία να κρατάω αρχεία τοπικών εφημερίδων που αφορούν περιπτώσεις της πόλης μας που μας απομυζούν από όλα όσα έχουμε ή και δικαιούμαστε, γι’ αυτό ανέσυρα από το αρχείο μου πρόσφατη εφημερίδα που αναφέρει τα πιο πάνω.
            Ας ρωτήσουμε λοιπόν τον κ. Βενιζέλο : ''τι άλλαξε από τότε ( Ιανουάριος 2011) μέχρι σήμερα και καταργείτε το 2/39 Σ.Ε.'' ; 
            Ας ρωτήσουμε και τον κ. Κατσούλη που επί των ημερών του απογυμνώνεται το Μεσολόγγι, τι σκέπτεται να πράξει στην προκειμένη περίπτωση; Θα είναι ένας από τους νεκροθάφτες του Μεσολογγίου;
            Μήπως ασχολείται με την εξέδρα των επισήμων που θέλει να την στήσει έξω από τον Κήπο των Ηρώων; Μα για ποιους επισήμους; Αυτούς που υπέγραψαν την τελική καταδίκη και τον αφανισμό του Μεσολογγίου; Δεν πρέπει ο κ. Δήμαρχος να αποδείξει επιτέλους ότι εξελέγη Δήμαρχος από αγάπη για το Μεσολόγγι; Μήπως πρέπει να κάνουμε γιορτές χωρίς επισήμους αλλά μόνοι μας; Θα είναι οι καλύτερες γιορτές όλων των εποχών. Περιμένουμε απάντηση.
 
To  pyrofani.
 
υγ. Εαν αληθεύει η είδηση, τότε κάποιοι αποφάσισαν να μας βάλουν οριστικά ταφόπλακα. Αν όμως παίζουν με τα νεύρα μας και αφού πρώτα μας οδηγήσουν στην απόγνωση, να μας έρθουν μετά ως σωτήρες να μας πουλήσουν εκδούλευση ότι τελικά τα κατάφεραν και ΔΕΝ θα φύγει το στρατόπεδο ''ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ''  καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν.   Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΝΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

παρτε τα ολα παρτε τα!!!!
βαλτε φωτια και καψτε τα!!!!
το αλωνακι θα ζησει ρε παρτε το χαμπαρι!!!!!!!!! [αιτωλια]

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Θυμάμαι το δελτίο τύπου που είχε βγάλει ο Κωστάκης Σύμβουλος και που συνδεύονταν με φωτογραφία του "αρχων" με τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας. Την είδηση βέβαια την έκανε γαργάρα και η κατευθυνόμενη εφημερίδα που δεν είναι πλέον καθημερινή. Μήπως για άλλο είχε πάει ο "αρχων" γιατί από ότι βλέπουμε το στρατόπεδο πάει... Κωστάκη το ξυδάκι μην το δίνεις άσκοπα κράτα το για να πίνεις λίγο λίγο. Επίσης διάβασε και το σχόλιο μου , σε κείμενο πιό κάτω έτσι για να μην τα βάζεις με άσχετους.
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

πληροφορίες αναφέρουν οτι θα έρθει στο Αγρίνιο... χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ?ΕΠΙΔΕΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ξύδια φέρτε ξύδια....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 7.04 δεν υπάρχει ΑΝΤΡΑΣ σ' αυτόν το Δήμο να κηρύξει ανεπιθύμητους όλους αυτούς που θα έρθουν να κορδοθούν στην πομπή των Βαΐων αφού ξέρουν ότι κάποια κομματόσκυλα θα τους χειροκροτήσουν.