Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Το παιδάκι έκλεψε ψωμί...


Μεταδίδουμε την είδηση και τις εικόνες με κάθε επιφύλαξη, καθότι πολλά έχουμε δει και ακούσει στο όνομα της προπαγάνδας απανταχού της γής.

Εάν όμως είναι αλήθεια, τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!
Πρόκειται για κτηνωδία !

Ένα 8χρονο παιδάκι πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί.
- Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί,  ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του !!!

Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.

- Είναι αυτή θρησκεία ειρήνης και αγάπης;

Καμία θρησκεία και κανένας Θεός δε μπορεί ποτέ να δικαιολογήσει τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα.

Προωθήστε το. Αφήστε τον κόσμο να μάθει τι συμβαίνει στο όνομα του Ισλάμ...
Στις χώρες που σήμερα διάγουν τον δικό τους Μεσαίωνα.
 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτη τη πολυπολυτισμικη ελλαδα θελουμε;

http://www.medicalvideos.us/play.php?vid=1835

προσοχη το βιντεο για τα παιδια.

Ανώνυμος είπε...

Μέγας Κωνσταντίνος...
Ιουστινιανός...
Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος...
Ιερά εξέταση...
Κονκισταδόρες...
Βομβαρδισμοί όπου γης....
(από τον κάθε κερατά,κάθε θρησκείας)

Θρησκεία σημαίνει:
μίσος, πόλεμος, εξουσία, πλούτος...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΟΙ ΜΠΟΜΠΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ"
ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ...ΤΑΚΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

IeraPolis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
IeraPolis είπε...

AΚΡΙΒΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ 5:57 . ΤΟ BLOG MAΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΩΣ ΟΞΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΘΑΓΙΑΖΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !! ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ !! ΛΟΓΩ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. ΦΙΛ\ΟΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ.ΓΡΗΓΟΡΑ !!ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

Απ' όσο γνωρίζω, για να μην τρελλαθούμε τελείως,ο μουσουλμανισμός δεν επιτρέπει τέτοια εγκλήματα.
Πραγματικά διατείνεται ως θρησκεία της αγάπης και της ειρήνης, όπως όλες εξάλλου οι θρησκείες του κόσμου. Το εαν κακοποιείται και διαστρεβλώνεται στα νοήματα της απο πλήθος μουλάδων, οι οποίοι κάνουν πολιτική καριέρα παραμυθιάζοντας τις μάζες, είναι άλλο θέμα. Το ίδιο έχει συμβεί και με τον χριστιανισμό άπειρες φορές.
Το συγκεκριμένο συμβάν,περισσότερο μου θυμίζει σόου, με τον πατέρα του παιδιού να καλεί τους θεατές να... απολαύσουν το θέαμα προκειμένου να βγάλει μεροκάματο.
Η όλη διαδικασία για να πετύχει το νούμερο, μόνο από μικρό παιδί μπορεί να γίνει λόγω της πλαστικότητας του οστού του.
Τέλος, το όλο σκηνικό όπως είναι στημένο, θεωρώ ότι αποτελεί φαιά προπαγάνδα συκοφάντησης αλλοθρήσκων και μάλιστα μέρες που είναι με την απεργία πείνας των μεταναστών σε εξέλιξη.
Αγαπητό "ΙΕΡΆΠΟΛΙΣ" νομίζω ότι,θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί αυτές τις πονηρές μέρες.
- Φ Ε Κ -

Ανώνυμος είπε...

Αγαπήτο ierapolis για ποιο λόγο κόβεις κάποια σχόλια αναγνωστών; Αν μπαίνεις σε αυτήτη διαδικασία δεν έχει κανένα λόγο η ύπαρξη σχολίων. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να αναρτήσεις μια λίστα με το τι ακριβώς θέλεις να σου γράφουμε.
γνωρίζω ότι κόβεις σχόλια που μόνο υβριστικού περιεχομένου δεν έιναι.

Ανώνυμος είπε...

εσύ που είσαι χριστιανος έχει ςκαλύτερη θρησκεία; Ντροπή σου να ρίχνεις ανάθεμα σε μια θρησκεία με τόσο δυνατές ρίζες.
Υπάρχουν διάφοροι που τα διαβάζουν.

ADHFAGOS είπε...

τι γινεται ρε παιδια? εχουμε τοσο πολλους φιλοισλαμιστες και δεν το ξερουμε? γιναμε τοσο ανεκτικη και πολυπολιτισμικη κοινωνια και δεν το πηραμε χαμπαρι ακομη? να πατε ρε παιδια στον Αχμαντινετζαντ να σας περιποιηθει δεοντως λοιπον. να πατε στη σαουδικη αραβια με τη γυναικα σας να δειτε ποσα δικαιωματα εχουν εκει. να πατε στο Ιραν, στο Ιρακ, στο Πακισταν να κυκλοφορησετε και να εκφραζεστε οπως εδω, να δειτε ποσο καλα θα περασετε. απο που κι ως που τετοια ευαισθησια και ευθιξια εν ονοματι του Ισλαμ? να πατε στη πλατεια που προσευχονται ο ενας στις πατουσες του αλλου και στις παρελασεις που αυτομαστιγωνονται με αλυσιδες και ξυραφια εν ονοματι της θρησκειας τους. να ειστε τυχεροι να βρεθειτε μπροστα σε κανενα καμικαζι αυτοκτονιας μαζι με την οικογενεια σας οταν θα κανει το μπαμ εν ονοματι του αλλαχ και μετα τα ξαναλεμε, ...ψευτοπροοδευτικοι της πλακας

Ανώνυμος είπε...

11.50 EXEI ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΒΙΑΣΑΝΩ ΟΙ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΔΕΣ, ΤΙΣ ΘΑΒΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ !! ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

NAI NAI , KAI O KANTAFI STO ONOMA THS 8RHSKEIAS TOY DEN AFHSE PODARI OR8IO. TOYS KATAKREOYRGHSE KYRIOLEKTIKA

Ανώνυμος είπε...

...ΖΗΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. (FUCK THE REST).

Ανώνυμος είπε...

ETSI EINAI STO ISLAM. OPOIOS KLEBEI TIMWREITAI....!!!
GIA RWTA TO TO SKATOPAIDO THA TO KSANAKANEI ???... A RE
"ISLAMISMOS" POY XREIAZETAI KAI STHN ELLADA ?!?!?!... EDW TOYS KLEFTES ANTI NA TOYS BALOYME KATW APO TA TRENA, TOYS EKLEGOYME BOYLEYTES...
(... GI' AYTO SOY LEW, MIA XARA THRHSKEIA EINAI TO ISLAM. ASE POY MPOREIS NA EXEIS KAI POLLES GYNAIKES. N O M I M A ... !!!!)

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον ADHFAGO.Σε οποιον δεν αρεσει ο δυτικος κοσμος,ας παει να ζησει στο Ιραν η στο Αφγανισταν κι ας παρει μαζι του και τους μ@@@κες των Εξαρχειων που εψηναν αρνια οταν χτυπηθηκαν οι διδυμοι πυργοι στη Νεα Υορκη.Οσο για τους υπερασπιστες των λαθρομεταναστων,ας παρει ο καθενας τους απο εναν λαθρομεταναστη και να τον φιλοξενησει στο σπιτι του.
Αντε γιατι πολλη μ@@@@κια εχει πεσειτωρα τελευταια με αυτο το θεμα.Ενα βιντεο που δειχνει πραγματα που συμβαινουν καθημερινα στις περισσοτερες ισλαμικες χωρες(απλως δεν υπαρχει φωτογραφικος φακος για να τα δειξει)εγινε μεγα θεμα στο blog,με ενα σωρο σχολια.

Ανώνυμος είπε...

H ARXH KAI TO TELOS THS ANARTHSHS TA LENE OLA. KRIMA POY MERIKOI EISTE TOSO KONTOFTHALMOI

Ανώνυμος είπε...

οι αλληλέγγυοι δεν πιστευουν σε πατριδα θρησκεια εοκογενεια. μονο λιγο βαμπιρ μαρξιστες ειναι. ισχνη διαχρονικη μειοψηφια του εφιαλτη του πηλιου ηγουση και της σνοφ.

maverick είπε...

Οπωσδήποτε μια τέτοια πράξη είναι αναμφίβολα καταδικαστέα, αν είναι αληθινή γιατί και για αυτό αμφιβάλλω, αν ας πούμε ο αρχικός αποστολέας του μηνύματος είναι ο ίδιος (ίδιοι) που ξεκίνησε εκείνη την βρώμική και ψευδή όπως αποδείχτηκε προπαγάνδα με τους παλαιστίνιους που υποτίθεται ότι "παντρεύονταν" μικρά κοριτσάκια. Το θεωρώ πολύ πιθανό, γιατί το φασιστικό στιλ του μηνύματος είναι ίδιο. Αυτό που με προβληματίζει είναι η εχθρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται μια ολόκληρη θρησκεία και μαζί της προφανώς και τα εκατομμύρια που πιστεύουν σε αυτήν. Λες και οι «χριστιανοί» που ανέχονται τις βαρβαρότητες που με τις ευλογίες τους διαπράχθηκαν και διαπράττονται σε Ισραήλ, Ιράκ, Σερβία, Κύπρο, ... να μη συνεχίσω, πιστεύουν σε μια θρησκεία ειρήνης και αγάπης. Υποκριτικό το βρίσκω λοιπόν το μήνυμα και αυτόν που το ξεκίνησε σε καμία περίπτωση ανώτερου πολιτισμού από αυτούς που διαπράττουν την αποτρόπαια αυτή πράξη αν, επαναλαμβάνω, είναι αληθινή.