Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Καθαρή Δευτέρα για τα Κούλουμα στο Αιτωλικό

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοροϊδεύει ο ΠΙΚΑΤΣΟΥ ότι κέντρο των εορτασμών της Αποκριάς, θα είναι το Αιτωλικό. Μετά τις πρωτόγνωρες για το Αιτωλικό επετειακές εκδηλώσεις του ΝΤΟΛΜΑ, τώρα μας θεωρεί για δευτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα για βλάκες;
Δεν ανεβαίνει σε κανα χαρταετό να φύγει μια ώρα αρχύτερα, γιατί αλλιώς μας εμφανίστηκε τον Οκτώβρη και αλλιώς τον βρήκε ο Μάρτης.
Στο Γαλάνη θα κάνει διαχειριστικό έλεγχο;
Για τα ελλείματα που άφησε, γνωρίζει κάτι;
Άντε γιατί τώρα τρέμει και ο Αλετράς, άλλα του είχε τάξει πέρυσι και άλλα προκύπτουν.

Ανώνυμος είπε...

μηπως θα βαλουν και λεωφορεια να πηγαινουν το κοσμο στο αιτωλικο???
αισχος που υποβιβαζει ετσι την ιερη πολη!!!!!!![αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΤΩΛΙΚΙΩΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΟΛΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τα κούλουμα θα τα περάσουμε στην πόλη μας! Όσο για το γλέντι που λες άστο για μια άλλη φορά. Έτσις κι αλλιώς εκεί στην ιερή πόλη τα καρναβάλια γιορτάζονται όλη τη χρονιά!

Ανώνυμος είπε...

5.15 φιλε αντιλκιωτη αμη τι αλλο θα πρεπε να εισαι υπερηφανος που ανηκεις στον δημο της ιερης πολης...
εμεις που οπως λες γιορταζουμε τα καρναβαλια ολη τη χρονια ειναι γιατι προσπαθουμε να ενταχθουμε στο κλιμα σας για να μην νιωθετε ασχημα για την κουταμαρα που κουβαλατε αιωνες τωρα....και ειστε στη δευτερη σειρα με τα ανεκδοτα μετα τους ποντιους!!! [αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

5.15 ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ . ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΑΚΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ . ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι λίγοι αιτωλικιώτες που προσπαθούν να καλλιεργήσουν την διχόνοια ας αλλάξουν μυαλά. Τόσα χρόνια το μόνο που κατάφεραν είναι να μείνουν τρεις και ο κούκος και να έχουν αναδείξει όλους τους ανεπαρκείς ως δημάρχους. Τουλάχιστον τώρα μπορεί να αλλάξει κάτι για το νησί γιατί είναι πανέμορφο. Είμαι μεσολογγίτισσα, το αγαπάω και θα πάω στα Κούλουμα. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.
Λυπάμαι για δύο αιτωλικιώτικα blog που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας και καυτηριάζουν τα πάντα βγάζοντας τα απωθημένα τους.

Ανώνυμος είπε...

φίλε 5.15 δε χρειάζεται να δείξεις ότι είσαι τόσο πολύ...μπροστά. Ως άξιο τέκνο της Ι.Π Μεσολογγίου διάβασε λίγο αυτά που γράφεις και μετά μιλάς για την κουλτούρα που σε διακατέχει... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ , ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Για να γίνουν τα κουλουμα στο Αιτωλικό , ποιος το σκέφθηκε, ο ΜΗΤΣΟΣ, ο ανιδιοτελής;
Γιατί αν έχει τέτοιες ιδέες, σε κείνη την επιτροπή για των Βαϊων, θα προτείνει η παρέλαση το Σαβατόβραδο να γίνει στα δυτικά γιοφύρια.