Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η Ντόρα στο Μεσολόγγι

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κα. Ντόρα Μπακογιάννη, είχε την Παρασκευή το μεσημέρι στο Δημαρχείο - Πινακοθήκη στην κεντρική πλατεία, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης από την πλευρά του Δημάρχου Παναγιώτη Κατσούλη, εκτός των ζητημάτων και προβλημάτων που άπτονται της εφαρμογής του «Καλλικράτη», τέθηκαν τρία ακόμη σημαντικά για το δήμο ζητήματα.

(Α) Η οικονομική και παραγωγική αξιοποίηση των ιβαριών της λιμνοθάλασσας, τα οποία κακώς βρίσκονται στη δικαιοδοσία του κράτους μέσω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου

(Β) Η ίδρυση Αρχαιολογικού Μουσείου στο Μεσολόγγι

(Γ) Η άρση των υφισταμένων σήμερα νομικών και γραφειοκρατικών εμποδίων, έτσι ώστε το κτίριο του κληροδοτήματος του παλαιού Νοσοκομείου Χατζηκώνστα να μπορέσει να αξιοποιηθεί για να στεγάσει την Ακαδημία της Ελευθερίας.

Η κα. Μπακογιάννη δεσμεύτηκε να συμβάλλει από την πλευρά της στην προσπάθεια επίλυσης αυτών των σημαντικών θεμάτων του διευρυμένου δήμου Μεσολογγίου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

" Η κα. Μπακογιάννη δεσμεύτηκε να συμβάλλει από την πλευρά της στην προσπάθεια επίλυσης αυτών των σημαντικών θεμάτων του διευρυμένου δήμου Μεσολογγίου."
TWRA HSYXASA...

Ανώνυμος είπε...

κι υστερα ηρθαν οι μελισσες...
[αιτωλια]

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Παιδιά μήπως είναι ο επόμενος σταθμός του "αρχων" το κίνημα της ντόρας ξέρει αυτός από κολοτούμπες.
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

τους καφεδες στον κωνσταντελο τους πληρωσε η Ντορα???

Ανώνυμος είπε...

p@#$@s mple