Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Να μην κλείσουν το στρατόπεδο και το νοσοκομείο στο Μεσολόγγι

Νίκος Καραπάνος
Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Ν. Αιτωλοακαρνανίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Να μην κλείσουν το στρατόπεδο και το νοσοκομείο στο Μεσολόγγι
ζητά ο Ν. Καραπάνος
Να παρέμβουν οι βουλευτές και η τοπική αυτοδιοίκηση
 «Οργή και αγανάκτηση για τις πολιτικές που καλούνται να εφαρμόσουν οι εντολοδόχοι της τρόικας, προκαλούν τα δημοσιεύματα για τον υποτιθέμενο «Καλλικράτη» στις ένοπλες δυνάμεις και την υγεία.
Έτσι σήμερα, μετά τις καταργήσεις ενεργών σχολικών μονάδων σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σειρά παίρνουν το στρατόπεδο και το νοσοκομείο του Μεσολογγίου.
Πρέπει άμεσα να υπάρξει έντονη αντίδραση σ’ αυτούς τους σχεδιασμούς από τους βουλευτές του νομού και απ’ όλα τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και σύσσωμη την κοινωνία.
Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να κλείσει το νοσοκομείο του Μεσολογγίου, το οποίο ως γνωστό καλύπτει μια περιοχή 100.000 κατοίκων, αλλά και το στρατόπεδο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την τοπική κοινωνία.
Πρέπει αυτοί οι σχεδιασμοί να τεθούν άμεσα στο καλάθι των αχρήστων» τονίζει σε γραπτή του δήλωση, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος με αφορμή δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου στα οποία γίνονται αναφορές για κατάργηση του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου (2/39 ΣΕ) και για συγχώνευση του νοσοκομείου Μεσολογγίου με αυτό του Αγρινίου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..."Να παρέμβουν οι βουλευτές και η τοπική αυτοδιοίκηση"... Ποιοί να παρέμβουν ???? ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ε, είσαι φοβερά αστείος.....ακου οι βουλευτές και η τοπική ααυτοδιοίκηση !!!!ΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

gia to efeteio tsimoydia karapane?an den xereis na ekprosopiseis asto

Ανώνυμος είπε...

5:54
Μη ξεχνάς όμως οτι ο Καραπάνος ε'ιναι πολιτευτής της ΝΔ και όχι του ΠΑΣΟΚ...

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι γιατι αν ήταν βουλευτής θα το τακτοποιούσε.... μιλάει εκ του ασφαλούς... μπορεί να λέει ότι θέλει όπου θέλει όποτε το θέλει και κανείς να μην του λέει τίποτα... γιατι είναι πολιτευτής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο νόμος λέει πως πολιτευτής χρίζεσαι ΜΟΝΟ κατά την προεκλογική περίοδο. Δεν είναι τίτλος που σε ακολουθεί εις αεί.
Επομένως, πέστε στον παπάρα να μην υπογράφει ούτε ως πολιτευτής αλλά ούτε ως υποψήφιος βουλευτής γιατί δεν έχει καμία αξία. Δεν έχουμε προεκλογική περίοδο.
Τώρα επί της ουσίας μπορεί να τα λέει και σωστά, αλλά όπως ήδη έχει γραφτεί είναι εκ του ασφαλούς και για το αντίπαλο κόμμα.