Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Αυτοί είστε !

Ο Θάνος Μωραίτης, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης που έχει αλώσει κάθε έννοια δημοκρατίας και κοινωνικού δικαιώματος, παίρνοντας διαβεβαιώσεις από τους ολίγιστους του κόμματός του έκανε τελικά την εμφάνισή του στην πόλη μας και φυσικά δεν άνοιξε ρουθούνι όπως ήταν αναμενόμενο. Για αυτό φρόντισαν, πέρα από την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας και τα κομματικά στελέχη του τοπικού πασοκ που πρόσφεραν αφειδώς υποστήριξη  στον μπαμπά Θανούλη, μη τηρώντας ούτε  τα προσχήματα.
Έτσι  είδαμε στην εξέδρα των επισήμων  αλλά και στην κατάθεση στεφάνων δίπλα του, γραμματείς και φαρισαίους οποίοι είχαν απλώσει ομπρέλα προστασίας, άλλος με την αγέρωχη οθωμανική μουστάκα του ως φόβητρο κατά εχθρών και φίλων, άλλος με το σπινθηροβόλο και βλοσυρό βλέμμα του, αλλά και έτερους  Μεσολογγιτομάχους που ξέχασαν την πόλη τους μπροστά στην θωριά του γίγαντα Θάνου.
Αν και όλοι στάθηκαν απέναντι από τον Θάνο και τους εκκλησιαστικούς και στρατιωτικούς επισήμους, αυτοί λειτουργώντας εθελόδουλα και κόντρα στα συμφέροντα της πόλης, κάθισαν δίπλα του δίνοντας συμβολικά το μήνυμα ότι μπροστά στο κόμμα και το συμφέρον δεν υπάρχει τίποτε άλλο.
Αλήθεια κύριοι, με ποιά ιδιότητα καθίσατε στην εξέδρα των επισήμων; Υπάρχει επίσημη ιδιότητα κομματαρχών και δεν το ξέραμε; Προβλέπει το καταστατικό και το πρωτόκολλο την αυτόβουλη παρουσία σας; Mα τόση μεγάλη ήταν η πρεμούρα σας να υποστηρίξετε τον εφετειακό υφυπουργό;
Και εσείς κύριοι τ. νομαρχιακοί και περιφερειακοί,  ποιός ο λόγος να καθήσετε στην εξέδρα των επισήμων τιμώντας αυτούς που έχουν εξευτελίσει την πόλη μας; Η αντίδραση έχει και συμβολισμούς έστω και τυπικούς. Τουλάχιστον ο Δήμαρχος έστω και τυπικά τους τήρησε. Δυστυχώς κύριοι με την στάση σας πουλήσατε έναν αγώνα, που αν και γίνεται κατά το σύνηθες εκ των υστέρων, δεν παύει να είναι αγώνας. Τελικά είστε λίγοι για να σώσετε την αξιοπρέπεια αυτής της πόλης.
 
Ελεύθερος σκοπευτής

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον λαό του Μεσολογγιου, για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξε και δεν παρασύρθηκε από άθλιότητες τύπου miera polis

Ανώνυμος είπε...

λοιπον πρωτευουσιανοι ,τις πετρες που ριξατε στα καναρινακια μας, να περιμενετε να επιστραφουν,δεν ξεχναμε

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε 10.34 συγχαρητήρια και σ' αυτούς που προστατευσαν τον υφυπουργό ( στο Υπουεγείο της συμπολίτισσάς μας Κας Μπιρμπίλη που δεν μας ξέρει)κοματόσκυλα και βολεμένοι σε κάποια θεσούλα και δεν πάει να πνιγεί το Μεσολόγγι με το Εφετείο!! Από αυτούς υποφέρουμε χρόνια τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Θλίψη και απογοήτευση για μια ακόμη φορά για το αλωνάκι. Η εθελοδουλία είναι η κυρίαρχη συνείδηση και κουλτούρα των ανάλγητων κομματικών μισανθρώπων που ζήσαμε να τους δούμε και στην εξέδρα των επισήμων. Μίγμα διαστροφής και απέραντης βλακείας ( ονόματα δεν γράφουμε). Μελαγχολώ. Σπεύσατε και κυριέψατε την...γην. Ουράνιε πατέρα! Απέθαντοι στης ΑΜΠΟΛΙΑΣ ΤΑ ΚΡΑΒΑΡΑ!!!

Άυπνος

Ανώνυμος είπε...

ντροπη σας..κομματοσκυλα

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 10:34

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ 0 10:34 ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Ποιά αντίδραση έκανε ο "αρχων" όλα επιφανειακά είναι αφού ετοιμάζονται να μεταφέρουν την εξέδρα των επισήμων για των Βαϊων έξω από τον κήπο των ηρώων για να μην παρελάσουν οι επίσημοι και τα ακούσουν. ΝΤΟΡΠΗ ΚΥΡΙΟΙ. Η ΕΞΕΔΡΑ ΜΕ ΤΟΥς ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΈΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΕΊ Η ΕΙΚΟΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ. Ως ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΤΕΛΕΤΑΡΧΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ,ΔΗΜΗΤΡΙΕ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ!!!
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το μεσολόγγι τους ξέρει.Αποδοκιμάστε τους.Μην τους αφήνετε να το παιζουν παράγοντες και ρυθμιστές .Σε λίγους μήνες δεν θα έχουν ούτε την υποτιθέμενη εξουσία

Ανώνυμος είπε...

Ο μωραιτης τουλάχιστον ήρθε, οι... άλλοι που ήταν;

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΓΛΥΦΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Δήμαρχός μας θέλει να μεταφέρει την εξέδρα των επισήμων έξω από τον Κήπο των Ηρώων, τότε ασφαλώς είναι κουρδισμένο πιονάκι του ΠΑΣΟΚ το οποίο προσκύνησε, γνωστού όντος ότι ανήκει σε κάποια αριστερά, προκειμένου να γίνει Δήμαρχος. Και έγινε Δήμαρχος από τα λάθη του Αναγνωστόπουλου που τα έβαλε με τον Σώκο και ο οποίος προώθησε τον Κατσούλη. Αν όμως αγαπάει το Μεσολόγγι καλά θα είναι να κηρύξει όλους τους βουλευτές του νομού, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και του Πολιτισμού, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ.
Έχει τα κότσια;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΙΕΡΑΠΟΛΙΣ, οι επιλογές των Μεσολογγιτών ήταν να στηρίξουν Σώκο για Νομάρχη, ΠΑΣΟΚ στις εκλογές με βουλευτές εξ Αγρινίου και ο εκλεκτός του συστήματος-επαγγέλματος-ΠΑΣΟΚ, Μωραίτη και Σώκου, τωρινός Δήμαρχος. Τί είναι αυτό που φαίνεται περίεργο για τις συνεχιζόμενες ήττες. Όλα είναι λογικά πέρα για πέρα. Γιαυτό λοιπόν και το εκλογικό σώμα δεν αντιδρά και επιλέγει το "άκρα του τάφου σιωπή".
Ο λαός αισθάνεται υπερήφανος για τις επιλογές του και δέν θέλει να αυτοαναιρεθεί. Τελεία και παύλα.

Μάνος

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που οι Μεσολογγιτες, δεν ακουσαν κατι μαλακες σαν εσας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 2,03 αν ήξερες όχι μόνο εσύ αλλά και τα κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ που τον ψήφισαν τι φίδι έβαλαν στον κόρφο τους και τις βαθιές σκέψεις του κατσουλιέρη την ανορθόδοξη και άκρατη φιλοδοξία που αγγίζει τον φασισμό θα έφευγαν μίλια μακρυά.( Άνθρωπος) που έχει πουλήσει αρχές, συνειδήσεις και αξίες προκειμένου να αναρριχηθεί όχι την εξέδρα θα μεταφέρει αλλά και το Μεσολόγγι θα αφανίσει.Το είδες το γύφτικο σκεπάρνι πως κορδώνονταν δίπλα στο αφεντικό του .Εκτός από μας αλλά και το Μεσολόγγι το περιμένουν μαύρες Κτσουλιέριες μέρες. Ένας που του πούλησε την συνείδηση όταν έκανε τον ψευτοεπαναστάτη.

Ανώνυμος είπε...

2,03 μιλάς για τα κότσια που παίζαμε όταν ήμασταν μικροί, τουλάχιστον εκείνα είχαν αξία Οι σαλίγκαροι δεν μπορεί να έχουν κότσια μόνο γλύφουν και έρπονται.
ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

Συμπέρασμα πρώτο: Ο Βισβίκης αποδείχτηκε μεγάλη μούφα και καλό θα είναι να παραιτηθεί από την ψευτοθέση που κατέχει.
Συμπέρασμα δεύτερο: Αλισάχνιε πες στον Βασιλάκη, το μαυριδερό μπουλντόγκ, ότι όλοι γνωρίζουν από που παίρνεις αυτές τις πληροφορίες. Έχασες τα 1600 και σου ξυνίζουν όλα. Ξυδάκι να πιες και εσύ και όλοι οι Γιάννηδες.
Τέλος να συγχαρώ το γνωστό δικηγόρο της σύνταξης που λόγω ύψους πήρε τη φωτό και σκόπευσε εκεί που έπρεπε...

Ανώνυμος είπε...

a ethniki thelw na se dw kai na trelathw.... oloi enwmenoi re... min tsimpate me tous diaxeiristes tou blog pou torpilizoun to klima!!! mono enwmenoi tha pame brosta!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΟΤΑΝ ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

...δεν θα τολμουσα να ισχυριστω οτι ο Θανος ειναι ο πολιτικος του Νομου μας πουθα μαςλυσει τα προβληματα ,σιγουρα.
ΟΜΩΣ να αντιδρουμε σημερα σαν να εχουμε τη χειροτερη βουλη της ιστοριας,μαλλον για ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ μας δειχνει...d

Ανώνυμος είπε...

Ας καταργήσει και τη δοξολογία και τη μεταφορά της εικόνας τηε Εξόδου. Ας τα καταργήσει όλα. Μόνο να κρατήσουμε μια θέση για τον αδεσμευτο υπευθυνο των Εορτών. Α! να καρατήσουμε και μια θέση για το σκυλάκι του, γιατί μόνο με αυτό έχει τελικά τη δυνατότητα να μιλάει.
Ρε αν σε ήθελε πραγματικά ο κόσμος θα σε ψήφιζε τόσες φορές.
Κατσούλη πρόσεξε μην πέσεις στο λάκκο. Οι γιορτές είναι πρώτα απ'όλα σεβασμός και όχι ευκαιρία για να βγάλουν κάποιοι τα δήθεν δημοκρατικά τους κόμπλεξ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ?EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΕΚ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ;ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΗς ΕΠΟΧΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη Βισβίκη εδώ μας τα χάλασες.Ασε τον Καλιαμπάκο και κοίτα την πόλη.Παλιά έπαιρνες και θέσεις.Τώρα τα έκανες μαντάρα

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ... ΤΟ ΘΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ !!!!.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (ΟΥΟΥΣΤ...)

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Aνώνυμε των 12,28 αγαπητέ Κώστα, εν έχασα 1600 και δεν έχω να χάσω τίποτε και αποκανέναν γιατί ο πατέρας μου , μου πρόσφερε αρκετά εκτός από τον σεβασμό που του έχουν όλοι μέσα στο Μεσολόγγι . Επισης μάθε ότι νιώθω επίσης και πολύ σπουδαίος γιατί με σεβασμό μιλούν και για μένα στα παιδιά μου μέσα στο μεσολόγγι και όχι μόνο. Τώρα θα μου πεις εσύ και ο "αρχων" προιστάαμενός σου ότι εκτός από ξύδι δεν γνωρίζετε και τίποτε άλλο. Στη σκόνη μου θα είστε πάντα γιατί εσείς σε 3,5 χρόνια θα φύγετε όπως όπως ενώ εγώ θαα είμαι ΕΔΩ. Γιατί ούτε ανάγκη έχω κανέναν ούτε πρτοεκλογικά γραμμάτια εξοφλώ και είμαι πολύ περήφανος για το όνομά μου. Το ξέρω βέβαια ότι στα σκα.. ούτε το βλέμα μου δεν πρέπει να ρίχνω και κυρίως μην τα βάζεις με άσχετους δεν μπορείς να με ακουμπήσεις δεν είσαι άξιος. ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

4:30 αν ήσουν πολύ σπουδαίος θα έβαζες και το όνομά σου να σου βγάζαμε το καπέλο. Προς το παρόν επιδίδεσαι στην ανώνυμη και ανέξοδη κριτική. Άσε λοιπόν τις κομπορρημοσύνες για άλλους
Κ.Κ.

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Ανώνυμε των 5,58 ως άσχετος πανήβλαξ και ξερόλας που είσαι που να φανταστώ ότι δεν θα μπορούσες τα στοιχεία μου να τα βρείς από το e-mail μου που τα αναφαφέρει . Οταν απευθύνομαι στον Κωστάκη σσύμβουλο δεν αναφέερομαι σε εσένα Καλτσ.... αλλά στον επί σχέση εργασίας με τον δήμο. Στην σκόνη μου έπεσε και εσύ.
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη διαρρήξετε τα ιμάτιά σας,και προσοχή στο καλσόν ευαίσθητοι Μεσολογγίτες πατριώτες που στα δύσκολα την στρίβετε αδιάκριτα, και μηδενός εξαιρουμένου.
Θέλεται να πατάτε και στη γαίτα και στο πριάρ΄.
Να τσ΄ ξαναψηφήστε.!!!