Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ( ΜΕΡΟΣ 2ο)



             Μετά από πολλά δημοσιεύματα του τοπικού τύπου και μετά από τη δική μας ανάρτηση με τον πιο πάνω τίτλο και αφού πέρασαν μήνες και μήνες και αφού η πόλη μας ήταν όπως φαίνεται στην 1η εικόνα, (αναρτήθηκε στη δική μας ιστοσελίδα μαζί με άλλες στο ίδιο δημοσίευμα) πριν των Βαΐων, ακόμη και τις ημέρες του Αη Συμιού, που είχαμε κόσμο πολύ, ντόπιους και ξένους, επιτέλους η Δημοτική αρχή έδωσε το πράσινο φως να κοπούν τα χορτάρια από ορισμένα δέντρα όπως φαίνεται στη  2η  εικόνα.
            Δεν ξέρω βέβαια αν οι άνθρωποι αυτοί  που μας διοικούν, βρίσκονται στο Μεσολόγγι ή δίνουν εντολές από….μακριά;
            Έκοψαν λοιπόν οι εργάτες του Δήμου με μηχάνημα  τα χόρτα γύρω από τα δέντρα χωρίς να τα καθαρίσουν και το χειρότερο!! άφησαν, όπως συχνά γίνεται, τα χόρτα πεταμένα στο πεζοδρόμιο. Αυτά με τον αέρα θα γεμίσουν τους δρόμους και θα καταλήξουν στις σχάρες της αποχέτευσης των ομβρίων!!
            Μήπως ζούμε σε υπανάπτυκτη χώρα και πόλη και δεν το έχουμε νιώσει; Μήπως μας περνούν για ….ά-λογα ζώα, ότι δεν καταλαβαίνουμε τι κάνουν και κάποιοι νομίζουν ότι μας προσφέρουν και …. καλές υπηρεσίες;
            Κύριοι που κάθεστε στις δημοτικές καρέκλες, ξεκολλήστε από αυτές και βγείτε έξω να θαυμάσετε τα έργα σας. Εκτός και αν η δική σας «ποιότητα ζωής» τα ανέχεται, η δική μας πάντως δεν τα ανέχεται. Έχουμε ευαισθησία, αγαπάμε την πόλη μας, την καθαριότητα, το περιβάλλον, τη θάλασσα που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Πελαγώσαμε  στη μούτιλη, αναπνεύσαμε τον δροσερό Μαΐστρο της όμορφης Πλώσταινας πλάι στα θεόρατα ευκάλυπτα και κάναμε μπάνιο στην κατακάθαρη συρμή.
            Γι’ αυτό είμαστε ευαίσθητοι με το περιβάλλον και γι’ αυτό διαμαρτυρόμαστε με την αδιαφορία σας.
            Αν ανέχεστε την κατάσταση  που βλέπετε στην πρώτη και δεύτερη εικόνα, τότε μάλλον λάθος κάνατε στην  επιλογή σας να μας …….διοικήσετε. Αφήστε την καρέκλα για κάποιους άλλους πιο ευαίσθητους με το περιβάλλον και την καθαριότητα.   
το  PYROFANI
                                                                  

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δικαιολογηθούν οι ....ευαίσθητοι ηγέτες μας ότι δεν έχουμε προσωπικό ελλείψει χρημάτων, τότε αν όντως είναι ευαίσθητοι και έντιμοι, ας μην παίρνουν το μισθό τους και ας τον διαθέτουν για έκτακτους εργάτες καθαριότητας και πρασίνου. Μήπως κάθονται όμως για το...χρήμα;

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε την κριτική και πιάστε σκούπα και φαράσι. Η νέα δημοτική αρχή στηρίζεται στον εθελοντισμό. Το συνεργείο έκανε το καθήκον του. Έκοψε τα χόρτα.

Ανώνυμος είπε...

Αν δω τον Αντιδήμαρχο "ποιότητας ζωής" να σκουπίζει, έχεις το λόγο μου ότι θα τον ακολουθήσω. Όχι όμως αυτός στην καρέκλα και τα κορόϊδα στους δρόμους. Αν εκλέχτηκε για την καρέκλα είναι ακατάλληλος και να πάει σπίτι του να παίζει με τα ....στρατιωτάκια του.

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτοί που εκλέχτηκαν ήταν οι κατάληλλοι, τότε η πόλη θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια...μήπως ξέρει κανείς πού μένει ο Δήμαρχος?? Ρίξτε μια ματιά στην περιοχή που μένει και...τα συμπεράσματα δικά σας...

Ανώνυμος είπε...

klafta haralabe