Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Πλάκα μας κάνεις κυρ-Απόστολε;

''Εκδήλωση με θέμα, «Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου, 30 χρόνια συμβολής στην Τεχνολογική Εκπαίδευση και στην ανάπτυξη της Περιφέρειας» με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής και διατελέσαντα Υπουργό Παιδείας, μεταρρυθμιστή της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης κ. Απόστολο Κακλαμάνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Kεντρικό Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι την Τετάρτη 8 Ιουνίου και ώρα 12:00 .

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι διατελέσαντες Πρόεδροι του Τ.Ε.Ι και τα συνταξιοδοτηθέντα μέλη Ε.Π, Ε.Τ.Π, Δ.Π.'' ( site TEI )

Βρήκε εποχή να έρθει ο κυρ-Απόστολος Κακλαμάνης, προφανώς ως πρωτεργάτης της ίδρυσης του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Τη στιγμή που οι σχολές μειώνονται και το ίδρυμα υποβαθμίζεται, έρχεται να μας μιλήσει για την 30ετή συμβολή του στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη της περιφέρειας. Θα μας εξηγήσει προφανώς και τους λόγους για τους οποίους, αφού επί 3 συναπτές δεκαετίες το ίδρυμα συνέβαλε στα παραπάνω, η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου Υπουργείου αποφάσισε να το απαξιώσει; Ή κάτι δεν καταλαβαίνουμε εμείς καλά ή κάποιοι μας κάνουν πλάκα...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κυρ Απόστολος πάει γυρεύοντας.
Βέβαια είναι και η ηλικία και μπορεί να νομίζει πως έρχεται σε εγκαίνια κι όχι σε μνημόσυνο.
Θα πάω για να γιουχάρω. Ας έχουμε όμως υπ΄όψιν μας ότι πολλοί τον θέλουν εδώ και θα επιδιώξουν να φωτογραφηθούν μαζί του. Τι να χάσεις τέτοιο μοντέλο;

Ανώνυμος είπε...

Το χάσατε τελείως. Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει αν αυτός ίδρυσε το ΤΕΙ ή οποιός άλλος.Σημασία έχει ότι τιμά η παρουσία του όλους μας.Τώρα αν κάποιοι υπονομεύουν την λειτουργία τους να βρούμε τους ενόχους. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η υποβάθμηση άρχισε από την βάση του 10. Επομένως γιούχα για αυτούς που πράγματι φταίνε και όχι για όποιον παρίστατε με όποια ιδιότητα.Νομίζω ότι έτσι δείχνουμε και σοβαρότητα και ευθύνη.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε 9.47 ως πότε θα είσαι δεμένος πίσω από το άρμα των κομμάτων. Μην ξεχάσεις να πας να χειροκροτήσεις ένα ακόμη διαμάντι που πέρασε από το ελληνικό κοινοβούλιο. Τέτοια τομάρια να λείπει να ¨κοσμούν¨με την παρουσία τους τη χώρα μας. Είναι ένας κι αυτός από τους παλλικαράδες της Βουλής που απολαμβάνουν τις παχυλές συντάξεις και τ αλοιπά προνόμια.
Ρε ουστ από δω.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κακλαμάνης είναι ένας από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ψήφισαν πέρυσι την κατοχή από το ΔΝΤ και σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Ο 9:47 είναι γερμανοτσολιάς

Ανώνυμος είπε...

O 9.47 είναι βολεμένος μια χαρά λες και τον βλέπω μπροστά μου! Δεν έχει κουνήσει σπίρτο στη ζωή του, είναι κρατικοδίαιτος κι έχει βολέψει μέχρι και τα εγγόνια του...
μη του δίνετε σημασία...

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν συμπαθώ τον Κακλαμάνη. Όμως ξέρω από έγκυρη πηγή ότι η πρόσκληση έγινε πριν ξεσπάσουν τα οποιαδήποτε προβλήματα με τους εισακτέους των σχολών. Τώρα αν η εκδήλωση ήταν προθανάτιο μνημόσυνο και όχι βήμα προς τα μπρος θα το δείξει ο χρόνος.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΧΘΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ . ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΧΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ. ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΝΤΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΑΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ; ΡΟΥΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ . ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΩΚΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΕΤΑ ΞΑΠΛΏΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ 9.47'