Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Η γελoιότητα αυτής της χώρας δεν έχει όριο...

Παίρνουν πίσω αναδρομικά το φόρο-μπόνους των αποδείξεων

(και αφού κατάλαβαν τη γκάφα το ξαναμάζεψαν)

Να δώσουν πίσω την επιστροφή φόρου που κέρδισαν μέσω αποδείξεων, αν ξεπερνά τα 300 ευρώ, επιβάλλει εκτός των άλλων στους φορολογούμενους η κυβέρνηση μέσω του εφαρμοστικού νόμου, σε πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα διάταξη που έρχεται ουσιαστικά να ακυρώσει την περσινή απόφαση.
Επιπλέον, αν ήδη έχει γίνει εκκαθάριση φόρου και ο φορολογούμενος δικαιούται επιστροφή φόρου λόγω των αποδείξεων μεγαλύτερη από 300 ευρώ, θα κληθεί να επιστρέψει τα χρήματα για το ποσό που ξεπερνά τα 300 ευρώ.
Αυτό θα γίνει μέσω του συμψηφισμού με την έκτακτη εισφορά που επιβάλλεται αναδρομικά για τα εισοδήματα που προέκυψαν το 2010. Θα υπάρξουν δηλαδή φορολογούμενοι που, αν και είχαν στο εκκαθαριστικό τους επιστροφή λόγω των αποδείξεων, τελικά θα κληθούν να καταβάλλουν φόρο.
Αντίθετα η ποινή 10% έναντι του ποσού σε περίπτωση που δεν έχει συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό λόγω αποδείξεων, παραμένει.
(in.gr)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελοιότητα όχι γελειότητα. Ομικρον γιώτα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ και ξερό ψωμί !!! Να' τανε μαύρη η ώρα και η στιγμή που ήρθανε στην εξουσία. Απ΄το κακό (ΝΔ) στο χειρότερο (ΠΑΣΟΚ).... πάμε γενικά και για όλα ποιός φταίει ??? ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ !!! Γι'αυτό σας λέω, το Σεπτέμβρη που θα γίνουν εκλογές,
ΜΑΥΡΟ στο Μαυρογιαλούρο - μαύρο δαγκωτό !!!