Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Πονηρές σκέψεις


Πραγματικά μεγαλειώδης, όπως και σεις την περιγράφετε, ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Δήμου μας και η οποία έγινε μετά από πρόσκληση της Δημοτικής αρχής  και των φορέων της πόλης.
            Τέτοιος όγκος κόσμου δεν είχε ξαναμαζευτεί  στην πλατεία μας και μάλιστα όταν όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι συμπολίτες μας είναι άνθρωποι του .....καναπέ και του καφενείου!! όταν πρόκειται για τοπικά θέματα.
            Όμως, ενώ ο κόσμος αψήφησε την ταλαιπωρία, τον καυτό ήλιο του μεσημεριού, τις άλλες υποχρεώσεις, εν τούτοις αυτά που ακούσαμε από τον κ. Δήμαρχο ήταν μάλλον ...παιδικά μαλώματα.
            Χωρίς ειρμό οι σκέψεις του, χωρίς νόημα, άχρωμες , άοσμες, άνευρες, δίχως παλμό εκφράσεις που θα συνεγείρουν  το πλήθος σε ζητωκραυγές, μας είπε κάτι και τελείωσε χωρίς να το καταλάβουμε. Δεν αναφέρθηκε δε καθόλου στο θέμα του Εφετείου λες και το έχει πάρει απόφαση. Όμως για ποιο λόγο υπάρχουν ακόμη τα πανό στους δρόμους και δεν τα ξηλώνει; Εξ άλλου αφού ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει κάνει προσφυγή στο Σ.τ.Ε. γιατί δεν συνεχίζει την διεκδίκηση;
            Ακολούθησε στη συνέχεια η πορεία προς την τ. Νομαρχία με πλήθος κόσμου για πρώτη φορά να περνάει δυναμικά από τους δρόμους της πόλης.
            Όμως ο κ. Αντωνόπουλος δεν βρισκόταν εκεί να παραλάβει το ψήφισμα. Δεν είχε κάποια υποχρέωση να βρίσκεται εκεί; Μήπως θα έπρεπε να ειδοποιηθεί εκ των προτέρων; Μα αν πάλι είχε υποχρεώσεις να βρίσκεται κάπου αλλού, δεν υπάρχει και ο έτερος Αντιπερ/ρχης ο κ. Υφαντής; Έλλειπε και αυτός. Ποιος ....υποδέχτηκε με αγκαλιές τον κ. Δήμαρχο; Ποιος πήρε τελικά το ψήφισμα χωρίς μάλιστα αναφορά στο Εφετείο;
            Όλα αυτά δεν σας βάζουν σε.....πονηρές σκέψεις; 
το PYROFANI

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε "πυροφάνι" θα ...καείς από τις πολλές πονηρές σκέψεις. Δες και κάτι θετικό στην όλη πλευρά κι άσε μας να κοιμόμαστε με απονήρευτες σκέψεις. Είπαμε κριτική, κριτική... αλλά εσύ θα περάσεις και τον Σέρλοκ Χολμς.

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΣΟ ΤΑ ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αφού το είπαμε απο την αρχή. Όταν δεν κάνεις κάτι με την καρδιά σου το φαί είναι άνοστο. Τ ο θέμα δεν είναι ο μάγειρας εν προκειμένω.Είμαστε όλοι που δίνουμε την ενέργειά μας, όχι στο πως θα φτιάξουμε το χώρο μας, αλλά στο πως θα διαμαρτυρηθούμε,γιατί είναι πιο εύκολο και ξεκούραστο....
και φαινόμαστε και αγωνιστές..

Ανώνυμος είπε...

Σηκωθείτε από τον καναπέ και αφήστε της εύκολη κριτική...

Ανώνυμος είπε...

Ο... Τέγας πήγε να παραλάβει το ψήφισμα!!!!!!!!! Και να δικαιολογήσει τον ανίκανο Αντωνόπουλο ότι ήταν σε σύσκεψη! Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσετε κύριε; Νομίζετε ότι δεν γνωρίζουμε πως αφού δεν καταφέρατε να πάρετε το χρίσμα προσπαθήσατε να βρείτε στοργή στην αγκαλιά του Κατσιφάρα, και εκεί πήγατε πάτος και υποστήριξατε Αναγνωστόπουλο στον Α και Πρεβεζάνο στον Β για να μην δείτε δήμαρχο τον Κατσούλη; Μήπως να κάνετε επιτέλους τουμπεκί γιατί προκαλείτε την κοινωνία; Αλλά στο τέλος σας έχω και ικανό να κάνετε και τον αγανακτισμένο!
(ελπίζω το μπλοκ να το δημοσιεύσει γιατί λέγεται ότι "προστατεύει" τον εν λόγω κύριο όπως και άλλους.

ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ είπε...

Το να ζητάμε από τον Κατσούλη αντίσταση κατά του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησης είναι πέραν πάσης λογικής. Ο ίδιος υπήρξε το τσογλάνι του αφέντη Σώκου επί σειράν ετών και ανανήψας αριστερός, ότι δηλαδή χειρότερο μπορεί να παρουσιάσει ο γενιτσαρισμός. Από εδώ και πέρα θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να βγάλει την μάσκα και θα φανεί όλη η αθλιότητα.
ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ