Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τους έβαλε τα γυαλιά

Μοναδικός διασωθείς στη χτεσινή ψηφοφορία της Βουλής για το Μεσοπρόθεσμο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Είναι ο μόνος κυβερνητικός βουλευτής που ψήφισε ΟΧΙ με αποτέλεσμα να εισπράξει τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και να ανεξαρτητοποιηθεί πλέον ως βουλευτής.
Με μια καυστική ομιλία στηλίτευσε αφενός τον ωμό εκβιασμό, όπως χαρακτηριστικά είπε, από την ΕΕ, αφετέρου δε το κόμμα του και την κυβέρνησή του για την ασυνεπή  στάση τους απέναντι στο λαό και την επιλεκτική απραξία απέναντι στους μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου.
Τελικά είναι ο μόνος που θα έχει  ''μούτρα'' να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με το εκλογικό σώμα και τους ψηφοφόρους του και ο μόνος που δεν θα έχει λόγο να φοβάται μήπως του έρθει τίποτα ...ιπτάμενο κατακέφαλα.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αργά για ήρωες Κουρουμπλή. Ίδια κουμάσια είναι όλοι εκεί μέσα στο μπουρ... που λέγεται Βουλή. Σιγά μην τον ανακηρύξουμε και άγιο.

Ανώνυμος είπε...

Όχι και με τον κουρουμπλή τώρα...
αυτός διαχειρίζεται εξουσία και λυμαίνεται χρόνια τώρα.. για δείτε το έσχες του οικογενειακά και μετά κουβεντιάζουμε...όχι και ήρωας...εξάλλου η στάση του απέναντι στην πόλη μας είναι απαράδεκτη.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κύριε Κουρουμπλή.
Σας ευχαριστούμ που ορθόσατε το ανάστημά σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα παραπάνω σχόλια.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ κύριε Κουρουμπλή αλλά σε τελική... τη δουλειά σας κάνατε. Εκφράσατε τη βούληση των ψηφοφόρων σας, στη Βουλή. Γι' αυτό πληρωνόσαστε άλλωστε !!! Υπάλληλος στην υπηρεσία του ΛΑΟΥ είστε και ΟΧΙ ΗΡΩΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΙΕΡΑ ΠΟΛΙΣ!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ!!!
ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΕΙΣΤΕ...
ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

μην κανεις κανα αστειο και παραδοσεις την εδρα σου..κρατα γερα!![αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αργά όντως για ηρωισμους και επαναστάσεις!
Θα τον παραδεχομουν τον κ.Κουρουμπλή και τον κάθε Κουρουμπλή αν παραιτούνταν τότε που τα έτρωγαν όλοι... τώρα... τι είχαμε τι χάσαμε!

Ανώνυμος είπε...

Έστω και τώρα βρε οπαιδιά, αυτός κράτησε το λόγο του. Εκείνη η κυρά Σοφία που μας κάνει και την ......Μπουμπουλίνα, γιατί έκατσε σαν κοτούλα; Νομίζει ότι θα ξαναβγεί; Ας φάει τώρα όσο μπορεί γιατί αύριο θα πλένει πιάτα στο σπιτάκι της, εκτός και αν οι ξεπουλημένοι ψηφοφόροι της Αιτωλ/νίας της δώσουν και πάλι ψήφο.

Ανώνυμος είπε...

οχι κι έτσι μωρε Ιεραπολις όχι και να πουμε μπράβο σ έναν άνθρωπο που ανάλωσε τη ζωή του για την στήριξη του πιο σάπιου συστήματος που διέλυσε τα πάντα . τωρα είναι δυό φορές προδότης γιατί δεν επωμίζεται τις ευθύνες του και κοιτάει να την κοπανίσει νομίζοντας ότι θα γυρίσει αλώβητος στο σπίτι του.

Ανώνυμος είπε...

Kυριε κουρουμπλη θα ησουν πατριωτης αν δεν ψηφιζες το μνημονιο!!!!!!
Τωρα απλως προσπαθεις να κοροιδεψεις τον εαυτο σου και το λαο .Ευτυχως ξυπνησαμε!!

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά αλλά πολύ εύκολα ξεχνά τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ. Σιγά τ' αυγά ρε Κουρουμπλή που και καλά σκίζεσαι για το λαό. Τα χρόνια του ΠΑΣΟΚικού κατεστημένου δηλαδή τι έκανες ???
Είχες μερίδιο στην πίτα πανούληηη.......!!!! Ασε μας ρε που θα σε κάνουμε και ήρωα !!!!