Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση στο Λιμάνι


Ο Χ.Ο.Μ. με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 16 ετών παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας αλλά και της πατρίδος μας διοργανώνει:
Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση
Σάββατο 25 Ιουνίου 2011
και ώρα 20:30
στο ανοικτό θέατρο του λιμανιού στο Μεσολόγγι
  
Συμμετέχουν σπουδαία χορευτικά τμήματα:

Χορευτικό Τμήμα Πολιτιστικού Συλλόγου Ανδραβίδας «Η εστία»
Χορευτικό Τμήμα «Κωστηλάτα», Θεοδώριανα Άρτας
Χορευτικό Τμήμα «Φίλιππος», Επισκοπή Νάουσας
Χορευτικό Τμήμα Ποντίων Επταμύλου Σερρών «Οι ακρίτες»
Χορευτικό Τμήμα ΧΟΜ

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Καραβασίλης Δημήτρης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κε Κραβασίλη για την προσπάθεια, αλλά αν αυτό είναι πανελλήνια συνάντηση , τότε η πραγματικά πανελλήνια, πως θα είναι; χαμηλοί τόνοι παρακαλώ...

Ανώνυμος είπε...

Θα χορέψει και ο Σταλίκης;

Ανώνυμος είπε...

κυριε η κυρια 6:09 κατ αρχας το μπραβο σας στον Καραβασιλη δεν χρειαζεται ουτε το εχει αναγκη γιατι ο ανθρωπος ειναι << αρρωστος >> μ αυτο που κανει... και μετα ... εσεις μια συναντηση χορευτικων απο 4 διαφορετικα διαμερισματα της ΕΛΛΑΔΑΣ πως θα την χαρακτηριζατε ? για πειτε μας εσεις που τα ξερετε ολα ..... και αν σας ενοχλουν οι τονοι που γινετε η ενημερωση και η προβολη μιας προσπαθειας δεκαδων ατομων καθε ηλικιας καλο θα ειναι να μεινετε στο ... <<< καβουκι >>> σας.... παρακαλω !!!!

Ανώνυμος είπε...

Στον τόπο που ζουμε, τις μέρες που ζούμε, κάθε προσπάθεια είναι καλοδεχούμενη και αξιέπαινη! Αφήστε λοιπόν τις μικροπρέπειες και μην έχετε πάντα μια κριτική ματιά απέναντι σε όλα! Εστω ίσως και με στοιχείο υπερβολής, μπράβο σε κάθε προσπάθεια που μας βγάζει για λίγο απο την καθημερινότητα και την μιζέρια μας!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κι αν ήταν πανελληνια συνάντηση!