Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Οι «ταγματασφαλίτες» του κ. Κουρουμπλή


            Μεταξύ πολλών άλλων που είπε ο βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Κουρουμπλής στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 για την κατάσταση που βιώνουμε και για τις προθέσεις του να ψηφίσει ή όχι τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης, ονόμασε τους Έλληνες που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.... «ταγματασφαλίτες»!!
            Πολλοί καλά έκανε ο κ. Κουρουμπλής και τους έδωσε αυτόν τον χαρακτηρισμό γιατί μόνον προδότες μπορεί να κάνουν τέτοιες ενέργειες τη στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Αλλά και ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να διασφαλίσει την περιουσία του μπροστά στον κίνδυνο που δημιούργησαν οι άλλοι και την ....πληρώνει αυτός.
            Όμως κ. Βουλευτά δεν μας έφταιξαν μόνον αυτοί που έχουν βγάλει τα λεφτά τους στην Ελβετία και αλλού, αλλά  στον γκρεμό βρεθήκαμε γιατί υπήρξαν συνάδελφοί σας Υπουργοί και άλλοι παρατρεχάμενοι που έχτιζαν επαύλεις, αγόραζαν εξοχικές κατοικίες στα νησιά του Αιγαίου, διαμερίσματα με θέα την  Ακρόπολη, αγόραζαν πολυτελή κότερα, έκαναν γάμους στο Παρίσι, έπαιρναν ....δωράκια για τις εκλογικές τους καμπάνιες, υπέγραφαν για τις αγορές υποβρυχίων που ...γέρνουν, για υπερπολυτελή Ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παραλίες, για τα τρένα, για τα λεωφορεία, μερικοί πάλι ζητάνε ...αναδρομικά εν μέσω κρίσης κ.λ.π. αλλά συγχρόνως υπάρχουν και άλλοι που υποστήριζαν το σχέδιο ΑΝΑΝ που ήταν καταστροφή για την Κύπρο!!
            Αυτούς πως τους ονομάζετε; Και μη μας πείτε ότι δεν έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση, γιατί φρόντισαν όλοι οι εθνοπατέρες, να απαλλάσσονται οι Υπουργοί και άλλοι, όλων των ευθυνών, μετά παρέλευση ολίγων ετών ή εκτάκτων εκλογικών αναμετρήσεων.
            Δυστυχώς κ. Βουλευτά ο εχθρός βρίσκεται ανάμεσά μας  και κανείς δεν τολμάει να τον ονοματίσει και να τον καταδικάσει. Καταδικάζεται όμως  ο Έλληνας πολίτης που μένει άνεργος και έχει γυναίκα και δύο παιδιά, ο νέος που αποφοιτεί από το Πανεπιστήμιο και μένει άνεργος, ο συνταξιούχος που πλήρωνε όλα του τα χρόνια για να πάρει μια αξιοπρεπή σύνταξη, καταδικάζεται ο αγρότης, ο επαγγελματίας που βάζει λουκέτο στο κατάστημά του, καταδικάζεται όλη η Ελλάδα που την ξεπουλάνε κάποιοι που δεν έζησαν στην Ελλάδα αλλά ήταν ....φερτοί μόνον και μόνον για να την ξεπουλήσουν.
 Και σαν να μην  έφταναν τόσα και τόσα δεινά, φέραμε μέσα και ανεχόμαστε τα τρία και πλέον εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που έχουν καταλάβει την Ελλάδα  αμαχητί, που μας σκοτώνουν, μας κλέβουν, μας βιάζουν τις οικογένειες, δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα  στην ίδια μας την πατρίδα.
Πως τους ονομάζετε όλους αυτούς που έχουν κάνει την Ελλάδα μας τεταρτοκοσμική χώρα;;;
PYROFANI

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ: "Πως τους ονομάζετε όλους αυτούς που έχουν κάνει την Ελλάδα μας τεταρτοκοσμική χώρα;;;"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Βουλευτές, πολιτικάντηδες, λαμόγια, κλπ κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Τα ταγματα ασφαλειας εγιναν για να προστατευθει ο κοσμακης απο τους προδοτες της χωρας.

Ανώνυμος είπε...

Για την υπόθεση Στέγγου έχει κάτι να μας πει ο κ.Κουρουμπλής?

Θέλει να αφήσει ο κοσμάκης εδώ τα λεφτά του να του τα φάει ο ΓΑΠ, όπως ο Σημίτης στο χρημαστιστήριο.

Κουρουμπλή πές αλεύρι?
Το Πόρτο Καράς σε γυρεύει.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝΑ ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΝΟ;;; ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥς ΤΡΟΪΚΑΝΟΎΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΉ; ΘΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ;