Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κ. Παλιάτσας: ''σύμφωνοι και υπέρμαχοι της ένωσης ΑΕΜ-ΓΟΜ''. Συνεχίζουμε με τις ακαδημίες μας.


Ο Υπεύθυνος και Ιδιοκτήτης της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίου κύριος Παλιάτσας Κωνσταντίνος του Δημητρίου
προς τον αθλητικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου και του νομού Αιτωλοακαρνανίας
Μεσολόγγι  21-06-2011
     
Με αφορμή τις τελευταίες ανακοινώσεις που έλαβαν χώρα μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Μ.-Γ.Ο.Μ. περι συγχώνευσης-εισχώρησης παραγώντων απο τη μια ομάδα ( Γ.Ο.Μ. ) στην άλλη ( Α.Ε.Μ. ),την γενική συνέλευση της Α.Ε.Μ. την Τετάρτη 22 Ιουνίου και το προχωρημένο των συζητήσεων, μας βρίσκουν σύμφωνους και υπέρμαχους σε μια τέτοια προσπάθεια για το καλό της ιστορικής αυτής ομάδας όπως και της πόλης μας,για μια μεγάλη ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια βασισμένη ως επι το πλήσθων σε δικά της παιδιά.
     Όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία του Γ.Ο.Μ. είμασταν δίπλα σε οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια,δίνοντας ποδοσφαιριστές απο τις ακαδημίες μας στην Α.Ε.Μ. όπως οι Μπαλαούρας Κώστας, Μαντέλος Χρήστος,Κράνης Διονύσιος, Μπαρμπαρούσης Δημήτρης και Μιχαλόπουλος Αθανάσιος πάντα χωρίς οικονομικά ανταλάγματα.
      Οι ακαδημίες μας που λειτουργούν απο το 1999 και μεταγενέστερα,έχουν δίξει όλα αυτά τα χρόνια σπουδαίο χαρακτήρα-διακρίσεις εντός κι εκτός νομού λαμβάνοντας μέρος σε πάρα πολλά τουρνουά,βγάζοντας προς τα έξω τη λέξη ''ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ''. Σε όλα αυτά τα επιτεύγματα συντέλεσαν πάρα πολλοί παράγοντες,όπως οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις,οι προπονητές μας και οι άνθρωποι-παράγοντες. Προφανώς όλα τα διοικητικά σχήματα συνέλαβαν όλα αυτά τα χρόνια στην ανόρθωση του συλλόγου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.Αναφέρομαι επι προεδρίας των Παπαδόπουλου Απόστολου, Παλιάτσα Δημήτριου, Νικολόπουλου Πέτρου και τέλος του Βισβίκη Διονύσιου.
     Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας αυτή εκπαιδεύοντας παιδιά-αθλητές τα οποία και τα ετοιμάζουμε για μεγαλύτερες κατηγορίες,βοηθώντας τις ομάδες του νομού μας όπως είναι ο Παναιτωλικός, η Α.Ε.Μ., ο Όμηρος, ο Τρίκαρδος Κατοχής και πολλές άλλες ομάδες,διατηρώντας και τα τμήματα υποδομών ( παίδων-προπαίδων-τζούνιορ ),συμμετέχοντας έτσι στα τοπικά πρωταθλήματα της ενώσεώς μας,κάνοντας την ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Ο.Μ. ακόμη καλύτερη εντός κι εκτός νομού.
Ο Υπεύθυνος και Ιδιοκτήτης της Ακαδημίας του Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίου
κύριος Παλιάτσας Κωνσταντίνος του Δημητρίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''...ως επι το πλήσθων!!'' ΜΑΛΙΣΤΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ..Ο ΠΛΗΘΩΝ Ο ΓΕΜΙΣΤΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΛΙΤΣΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ?ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΤΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦ.ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΠΗΓΕΜΑΜΕ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΟ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΙΣΒΙΚΗΣ Κ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ.ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.