Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Έκαναν πισίνα το συντριβάνι στα ψηλ'αλώνια

Γυμνοί ανήλικοι Ρομά κάνουν βουτιές στα συντριβάνιαΓυμνοί ανήλικοι Ρομά κάνουν βουτιές στα συντριβάνια.

Η αντικοινωνική τους συμπεριφορά προκαλεί τους γονείς και τα παιδιά

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι και οι γονείς που βρίσκουν λίγες στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης στην πλατεία Υψηλών Αλωνιων στην Πάτρα, καθώς τις τελευταίες ημέρες, ανήλικοι Ρομά επιδίδονται γυμνοί σε βουτιές μέσα στα συντριβάνια, αλλά και σε επίδειξη των…προσόντων τους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων απολαμβάνουν κάθε απόγευμα την πλατεία. Σύμφωνα με τους κατοίκους, οι νεαροί ρομα έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά που προκαλεί, ενώ αναγκάζουν τους γονείς να αποσύρουν άρον - άρον τα παιδιά τους από το παιχνίδι, μόλις τους δουν να εμφανίζονται.
Οι κάτοικοι ζητούν επειγόντως την παρουσία κατά τις απογευματινές ώρες, κυρίως από τις πέντε το απόγευμα και μέχρι τις δέκα το βράδυ, δημοτικών αστυνομικών, που δεν θα επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές, προκειμένου τα παιδιά τους και οι ίδιοι να μην είναι αναγκασμένοι, είτε να εγκαταλείπουν την πλατεία, είτε να αναλαμβάνουν ρόλο αστυνομικού.
(newsbeast)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ :

ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο γίνεται και στο Αιτωλικό στη περιμετρική. Όταν εμφανίζονται οι γυφταίοι (γιατί τους λέτε ρομά στο άρθρο σας) κάθε μεσημέρι και καταλαμβάνουν και το πεζοδρόμιο με τ΄αγροτικά τους δυστυχώς τα μαζεύουμε (οι ντόπιοι) και φεύγουμε. Όσο θα υπάρχει η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ (σ΄όλα τα επίπεδα) αυτά και χειρότερα θα παθαίνουμε από κάθε είδος "γύφταίων", που μας διοικούν κιόλας, εμμέσως ή αμμέσως με τους ψήφους τους. Μήπως οι διοικούντες μας παροτρύνουν να επαναληφτούν "τα γεγονότα του δημαρχείου;"
Γ. Σφ.

Unknown είπε...

Δηλαδή, αν αφήσατε το δεύτερο σχόλιο για τη στείρωση (πως το λέγανε, να δεις.. Άουσβιτς;), το πρώτο σχόλιο τι έλεγε;;

Ανώνυμος είπε...

Στείρωση είναι η λύση. Αλλά και ντου στα γκέτο και σύλληψη των νταβατζήδων. Είναι γνωστοί και στο τόπο μας, αλλά όλοι σφυρίζουμε αδιάφορα. Μέχρι να μας καβαλήσουν οι γύφτοι όπως και στο Αιτωλικό. ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

στο αιτωλικο τα παιρνουν μετρα τους ηδη...τους κοπανανε ομαδικως..... εδω ποτε θα το ξεκινησουμε ?