Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Σημαντική η προσφορά των εθελοντών





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριημερο εθελοντικου καθαρισμου ακτων και πολησ, που διοργανώθηκε από το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, το Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού και το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Συμμετείχαν δεκάδες εθελοντές καθώς και μικροί μαθητές Δημοτικών Σχολείων, οι οποίοι ξεκίνησαν από την Παρασκευή τον καθαρισμό της Βόρειας Ανατολικής Κλείσοβας από ογκώδη αντικείμενα, με τη βοήθεια των μηχανημάτων του δήμου. Συνεχίστηκε το Σάββατο με τον καθαρισμό των παραλιών Λούρου και Διώνη, καθώς και του Τοπικού Διαμερίσματος Ευηνοχωρίου. Ολοκληρώθηκε την  Κυριακή με τον καθαρισμό των ακτών του Μεσολογγίου (Τουρλίδα), του Αιτωλικού (βόρεια παραλία) και της Σταμνάς (Μπάνια Σταμνάς), καθώς και μέρους της πόλης του Μεσολογγίου (εξωτερικός χώρος Κήπου Ηρώων). Τέλος εθελοντική ομάδα δυτών, προχώρησε στον καθαρισμό του βυθού του λιμανιού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Δήμος με ανακοίνωση του σε τοπικές εφημερίδες ( προσωπικά τη διάβασα στα Μεσολογγίτικα Χρονικά) τονίζει οτι η καθαριότητα της πλαζ στη Τουρλίδα είναι ευθύνη της Ε.Τ.Α. ΑΕ καθώς και των καταστηματαρχών και οτι ο Δήμος ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ της παραλίας !!!!

Δηλαδή με λίγα λόγια ο Δήμος μας λέει ότι δεν υποχρεούται να καθαρίζει την παραλία και ότι
αν θέλουν οι καταστηματάρχες και τα ΕΤΑ να την κρατήσουν καθαρή !!!

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΟΛΗ ;;;

Ποιός παπάρας σκέφτηκε να βγάλει αυτή την ανακοίνωση ;;; Και έτσι να είναι τα πράγματα , βρε παπάρα , σκέφτηκες να μας πείς τί έχει να δείξει σαν αξιοθέατο το Μεσολόγγι σε κάποιους που θα το επισκεφτούν , εκτός από την Τουρλίδα ;;;

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι η καθαριότητα της πόλης θα έπρεπε να ξεκινά από την Τουρλίδα !!

Μάλλον μερικοί δεν έχετε καταλάβει εκεί στο Δήμο καλά τον ρόλο σας...

Ανώνυμος είπε...

Άντε και του χρόνου...