Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Η λαμπαδηδρομία των Special Olympics στο Μεσολόγγι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



 Την φλόγα των Special Olympics θα υποδεχτεί η Ιερή Πόλη Μεσολογγίου την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011. Με συγκίνηση και υπερηφάνεια υποδεχόμαστε στην πόλη μας, τη Φλόγα της Ελπίδας. Ο συμβολισμός της είναι ιερός γιατί μεταδίδει τις ανθρωπιστικές αξίες του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Η Λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει από την οδό Ναυπάκτου και το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής :

12:15 Έναρξη Λαμπαδηδρομίας  οδό Ναυπάκτου- δεξιά Είσοδο Πόλης-αριστερά Ελευθέρων Πολιορκημένων-δεξιά πλατεία Αλ. Μαυροκορδάτου-αριστερά Σ. Μουστακλή -Κήπο Ηρώων.

12:40   Έναρξη Τελετής.

13:30 Πέρας Τελετής. Αναχώρηση δεξιά Χατζηκώστα – δεξιά Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού - αριστερά Παπαδιαμαντοπούλου-Πλατεία Συνοικισμού.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου,  στα πλαίσια Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Πόλις Αμφιτρύων» φιλοξενώντας την αποστολή της Κούβας από 22 έως 24 Ιουνίου .

Είστε όλοι προσκεκλημένοι σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και του ανθρωπισμού. Γίνετε εκφραστές και εσείς του κεντρικού συνθήματος των Αγώνων : «Είμαι μέσα!» και Ενωθείτε με τον Υπέροχο Κόσμο των Νικητών!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εγω θα ελεγα η εισοδος της φλογας να γινει απο την Αγιου Αθανασιου ως φορο τιμης στους κατοικους της Καλλονης μιας και πλεον απο τις πολλες λακουβες τα αναριθμιτα σκαματα και τις τοσες κοροϊδιες απ ολες τις Δημοτικες αρχές μεχρι σήμερα εχουν καταντησει αναπηροι σωματικα κ διανοητικα.
σορρυ για το σοκιν σχολιο μου αλλα δεν παει αλλο βρε παιδια μ αυτη την κατασταση στις γειτονιες εκτος της Πυλης!!!!!!!!!!!