Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

«Η μουσική του κόσμου»: Το best seller του καλοκαιριού!

Κυκλοφόρησε πρόσφατα το λογοτεχνικό βιβλίο - μυθιστόρημα της συντοπίτισσας μας Γιώτας Ν. Γουβέλη με τίτλο: «Η μουσική του κόσμου» από τις εκδόσεις «ΔΙΟΠΤΡΑ».

«Σε κάποια γωνιά της ελληνικής υπαίθρου στα τέλη της δεκαετίας του ’50, όπου η κλειστή κοινωνία καθρεφτίζει τη μιζέρια αλλά και την ισχύ της ανθρώπινης ύπαρξης, η 17χρονη Αρτεμισία γνωρίζει τη βίαιη όψη της ζωής και στιγματίζεται για πάντα. Θα ξαναβρεί το χαμόγελό της στα μάτια του νεαρού Κωστή και μαζί θα ονειρευτούν και θα σχεδιάσουν μια καλύτερη ζωή που θα τους οδηγήσει στην πόλη, αφήνοντας για πάντα πίσω το παρελθόν.

Ωστόσο, τα όνειρα και οι προσδοκίες τους θα ανατραπούν πολλές φορές ακόμα.

Τα σκαμπανεβάσματα της ζωής τους ακολουθούν τα κρεσέντα της μουσικής του κόσμου, της μουσικής που συνθέτει το σύμπαν ζυμώνοντας το καλό με το κακό, το μεγαλείο με τη μικρότητα, τις μονοδιάστατες κοσμικές χορδές τη μια με την άλλη…»

Η Γιώτα Ν. Γουβέλη κατάγεται από το Μεσολόγγι και είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

«Η μουσική του κόσμου» είναι ένα βιβλίο που θα συζητηθεί πολύ και θα διαβαστεί ακόμη περισσότερο. Το βιβλίο διατίθεται και από βιβλιοπωλεία της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: