Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Οσμή σκανδάλου από Θ. Μωραίτη

"Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβαίνουν και μόνο . Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι αγανακτούν για τις θυσίες που τους υποχρεώνουν υπάρχουν κάποιοι γαντζωμένοι στο σύστημα εξουσίας που κονομούν χωρίς να πατούν το πόδι τους στο χώρο εργασίας τους. Περίτρανο παράδειγμα είναι ο συνεργάτης του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Θάνου Μωραίτη . Ο δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Τσακανίκας με την Υπ αριθμ 46229/ 07/12/2009 απόφαση της ...Υπουργού κ. Μπιρμπίλη έχει διοριστεί ως συνεργάτης του Υφυπουργού κ. Μωραίτη με ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων την 20η Οκτωβρίου του παρελθόντος έτους. Όσο τον είδατε εσείς στο Υπουργείο τόσο τον είδαν και οι υπόλοιποι υπάλληλοι της Αμαλιάδος. Ο κύριος Τσακανίκας απολαμβάνει των προνομίων που του έχει δώσει το κράτος ενώ παράλληλα με άνεση και χωρίς να του το απαγορεύει κανείς παριστάνει τον παράγοντα- δημοσιογράφο στην πόλη του Αγρινίου. Όπως μαρτυρεί το σχετικό σποτ του ραδιοφωνικού σταθμού ο εν λόγω συνεργάτης του Υπουργού από τις 9-11 καθημερινά κάνει εκπομπή ενώ στη συνέχεια μέχρι το μεσημέρι εργάζεται στην καθημερινή εφημερίδα του Αγρινίου «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ» . Ο Υπουργός προφανώς ξεχρεώνει κάποιο γραμμάτιο με την τοποθέτηση του στην θέση ή τον χρειάζεται για να περνά τη δική του γραμμή στα τοπικά μέσα στα οποία εργάζεται παράλληλα ο κ. Τσακανίκας; Όπως και να έχει είναι επιεικώς απαράδεκτο στις σημερινές οικονομικές συνθήκες να υπάρχουν άτομα τα οποία να πληρώνονται για να κάθονται ενώ από την άλλη υπάλληλοι να ματώνουν στην εργασία και να τους γίνονται συνεχώς περικοπές . Την ώρα που κόβονται χιλιάδες μισθοί …ο συνεργάτης του Υφυπουργού περιβάλλοντος πληρώνεται από το κράτος και άλλες 3 επιχειρήσεις, αλλά αυτή είναι η Ελλάδα πώς να το κάνουμε!" Μπράβο σου Μωραϊτη!!! τράβα να παραιτηθείς αν έχεις τσίπα! '' Από blog troktiko 3-5-2010

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Η πλήρης απομυθοποίηση του Θάνου που έχει υπερτιμηθεί από τον κόσμο.
Ξεφτίλα και για τον πολυθεσίτη δημοσιογράφο (γνωστό και ως τσακατσούκα) που πληρώνεται από τις τσέπες μας και συνηθίζει να προκαλεί και από πάνω. Διακρίνεται επίσης για τις υπεραγρινιώτικες θέσεις του και πολλές φορές ειρωνεύεται το μεσολόγγι και όσους εκφράζονται υπέρ του.
Παρόλα αυτά εχει πολύ καλές σχέσεις με τον επίσης πολυθεσίτη μαλαβέτα αφού ο ένας φροντίζει να αναπαράγει τα γραφόμενα του άλλου.
Ο Γιωργάκης τι έχει να πει για όλα αυτά; Πως ζητάει από τον κόσμο να κάνουν θυσίες; Εμείς μέχρι πότε θα πληρώνουμε για να κάνουν κάποιοι τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια;

Ανώνυμος είπε...

και επειδη αυό το σχόλιο το ειδαμε κι αλλου, ειδαμε και τη συμβαση! ο τύπος ειναι ΔΕ Διοικητικου - ΛΟγιστικου στο Υπουργείο Περιβάλοντος! Ρε τι άλλο θα δουμε! ειναι υπαλληλος μετακλητος που τσεπώνει κατι χιλιαρικάκια το μηνα! και υπηρετει απο το σπιτι του;;; ε ρε γλεντια!

Ανώνυμος είπε...

και να ειναι μονο αυτα,γιατί υπερασπιζεται το νομαρχη πολύ απλα το γραφειο τυπου του κ σωκου εχει το ραδιοφωνο που εργαζεται ο κυριος αυτος μετα της συζηγου 2 μισθοιΔΗΛΑΔΗ

Dimitrios Malavetas είπε...

Εγώ λέγομαι Δ. Μαλαβέτας και αυτός Π. Τσακανίκας κοινό χαρακτηριστικό ότι τις θέσεις και τις απόψεις μας τις λέμε ΕΠΩΝΥΜΑ.
Ενώ ούτε την εργασιακή μας σχέση προσπαθήσαμε να κρύψουμε ή να αποκρύψουμε.
Εσείς του ιστολογίου που ΑΝΩΝΥΜΑ έχετε αυτοαναγορευτεί σε κριτές των πάντων ποιοι είστε;;;
Που εργάζεστε;;;
Απλά για να συγκριθούμε... αναφορικά με το πόσο και που εργάζεται ο καθένας και μόνο.
Αγαπητοί το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό αρκεί να μην κλέβεις την εργασία ή καλύτερα τη θέση κάποιου άλλου και ΠΙΣΤΕΥΩ ότι κάτι τέτοιο δεν έχουμε κάνει.
Ειλικρινά λυπάμαι για την αναπαραγωγή από το ιστολόγιο σας αυτού του απαράδεκτου κειμένου για τον Π. Τσακανίκα για τον απλούστατο λόγο ότι οι ειδικοί συνεργάτες υπουργών, υφυπουργών, βουλευτών ,νομαρχών και δημάρχουν ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

Διονύσης είπε...

Φίλε Δημήτρη Μαλαβέτα, ποιός σου είπε ότι το νόμιμο είναι και ηθικό η σωστό η έντιμο; (τις ίδιες σαχλαμάρες έλεγε και ο Καραμανλής, αν δεν απατώμαι και τελικά ζήτησε συγγνώμην)και τι σημαίνει ειδικός συνεργάτης και άλλα παπάρια όταν κόβονται οι συντάξεις;

Επ' ευκαιρία πές στον
κ.Μωραϊτη οτι ο κάθε υφυπουργός περιβάλλοντος δεν επιτρέπεται να έχει μια φωτισμένη ταμπέλα στο γραφείο στο Μεσολόγγι χιλίων κηρίων και βάλε, (πιθανόν και σε άλλες πόλεις) που όχι μόνον ενοχλεί περαστικούς και θαμώνες της κεντρικής πλατείας,αλλά δείχνει παντελή έλλειψη αισθητικής και βέβαια απέχει παρασάγγας από κάθε περιβαλλοντολογική αντίληψη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ.
ΑΛΛΑ ΟΚ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ. ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝΤΕΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

φίλε μου 10.26 πόθεν έσχες πρώτα σ όλους τους πολιτικούς μη τους πάρει όλους η μπάλα .γνώρισα και καλούς απο δαύτους στη ζωή μου.σπάνιο είδος αλλά υπάρχει

Ανώνυμος είπε...

κορίτσια συνήθως τις μύγες τις έλκει η βρώμα του βόθρου
Το ίδιο γίνεται και με τα σχόλια σε αυτό το blog.
Αυτό το ιστολόγιο αναρτά ότι φαντάζεται (εδώ ακόμη και το τροκτικό αντιγράφει τη ζούγκλα) και όχι ότι ισχύει. Σταματείστε επιτέλους το φουμο μήπως ξαστερώσει το μυαλό σας. σας ξέρουμε όλους εσάς που γράφετε είτε στο blog είτε στα σχόλια ακόμη και τι πρεσβεύει ο καθένας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΘΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν βαζετε την δηλωση που εκανε ο μωραιτης για τις πελαδες?εκει να δειτε υφυπουργος περιβαλλοντος

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟς-ΤΣΑΚΑΤΣΟΥΚΑΣ-ΠΗΤ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΑ ΚΑΠΟΝΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο κ.ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ 5.500 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΛΕΤΕ