Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

The Gladiator

Eπικές μάχες δίνει στα Αιτωλοακαρνανικά χαρακώματα τις τελευταίες μέρες ο δημοτικός Μονομάχος Ιωάννης ο Ποθενέσχες ο Α΄ προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα της πόλης μας. Στα μαρμαρένια αλώνια της περιφέρειας αναμετρούμενος με τον χάρο και τον Περιφερειάρχη, αποδεικνύοντας ότι δεν μασάει πουθενά, πλην των παιδικών σταθμών, ήπιε ένα βαρύ γλυκό στο οβάλ περιφερειακό γραφείο ανταλλάσσοντας απόψεις για τα τεκταινόμενα στο νομό.

Είχε προηγηθεί ημίωρη σκληρή μάχη στην γέφυρα του Ευήνου όπου ο Ιωάννης κρατώντας μαύρη σημαία λάινσμαν, σαν νέος Λέων της Νεμέας απέκλεισε την εθνική οδό κάνοντας τα νεύρα των οδηγών τσατάλια και δίνοντας για μια ακόμη φορά το στίγμα των προθέσεών του στους απανταχού αμφισβητίες (βλέπε Pano Che Catsoulara τον μεταπράτη).Δήλωσε δε, ότι θα παραιτηθεί αν δεν ευδοκιμήσουν οι ακραίες αυτές ενέργειες.

Από πλευράς μας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γενναίο Μονομάχο για όσα έκανε και κάνει για την πόλη, δηλώνοντας ότι θα σταθούμε αρωγοί ζητωκραυγάζοντας στο πλευρό του, ανακουφιζόμενοι στην ευκταία περίπτωση παραιτήσεώς του και ευγνωμονώντας γονυπετείς τον Ύψιστο για την παρεμπίπτουσα χάρη.

Του επιτίμου συνεργάτη μας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μακάρι να μας κάνει την χάρη και να εξαφανιστεί απο το Μεσολόγγι. Η παραίτηση του θα ειναι η μοναδική εντιμη κίνηση που θα εχει κάνει ως τώρα για τον τόπο μας.Χαντάκωσε την πόλη μας και τώρα κοίτα να μας ρίξει στάχτυ στα μάτια κλείνοντας δρόμους. Που ηταν τοσο καιρο? τι έκανε για το Μεσολογγι?

Διονύσης είπε...

Δεν είναι το πρόβλημα ο κάθε Γιάννης.
(όλοι τους είναι πασόκικα προϊόντα....)

Το πρόβλημα είναι κυρίως το πασοκ και ότι αυτό σημαίνει, αρχής γενομένης από το 1974.

Ακόμη και για την δύο φορές εκλογή "δεξιών" δημάρχων στο Μεσολόγγι,
την πλήρη ευθύνη την φέρει το πασοκ.

Η πόλη αυτή περιφρονείται αδιάλειπτα από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων 60 χρόνων και το πασοκ την έχει προ πολλού "γραμμένη" και την καρατόμησε...

Ανώνυμος είπε...

tha itan sotirio gia to mesologgi na paraithitei esto kai tora..afinei omos tin karekla

Ανώνυμος είπε...

den 8a tin afisei.........dystyxws!
einai arxilamogio kai koitaei mono pws na faei!!