Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Διευκρινίσεις Κ. Πασιόπουλου για τα ''τραπεζώματα''

'' Καταρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ για την προσπάθεια σας στο να αναδεικνύετε προβλήματα τις πόλης μας αλλά και να προβάλετε την ίδια την πόλη στο διαδίκτυο. Με την ιδιότητα μου ως νέος και ενεργός πολίτης αυτής της πόλεως και όχι ως πρόεδρος του εμποροβιομηχανικού συλλόγου της ιεράς πόλεως του Μεσολογγίου ανέλαβα την πρωτοβουλία να καλέσω ατύπως κάποιους φίλους και συνδημότες από διαφόρους χώρους –πολιτικούς- συνδικαλιστές – επιχειρηματίες κλπ για μια φιλική συζήτησι μετά την ανακοίνωση του σχεδίου «Καλλικράτης». Λόγο ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζω την τελευταία περίοδο και αδυνατώντας να μεταβώ σε κάποιο γραφείο που βρίσκετε σε όροφο , συνεκάλεσα την συζήτηση αυτή στο «κίτρινο ποδήλατο» όπως αναφέρετε ,όπου και αρκετοί φίλοι συμπολίτες μας –ενεργοί πολίτες και ανήσυχοι για τον μέλλον τις πόλεως αποδέχτηκαν την πρόσκληση μου και παρευρέθησαν. Ουδέποτε προσωπικά προτίμησα τις μυστικές διαβουλεύσεις και από την στιγμή που η συζήτηση ήταν σε φιλικό και μόνο επίπεδο μεταφοράς ανησυχιών εκατέρωθεν για το μέλλον της πόλης που ζούμε δεν βρίσκω κάτι το μεμπτών . Καλός εσείς από την μεριάς –άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος σας-παρατηριτε κρίνεται και μεταφέρετε γεγονότα αλλά καλό θα ήταν να ερευνήσετε πρώτα καλύτερα πριν δημοσιεύσετε το άρθρο σας. Επίσης η παρουσία 1-2 ατόμων που ασχολούνται με την πολιτική -μάλιστα προερχόμενοι από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις- ανάμεσα σε τόσους άλλους- συνδικαλιστές και εκπροσώπους φορέων κλπ . δεν συνεπάγετε αυτομάτως ότι γίνετε για την διαφήμιση- προβολή των πολιτικών και μόνο ''. Φιλικά Πασιόπουλος Κωνσταντίνος

19 σχόλια:

abolialocanda@gmail.com είπε...

Καλά έκανες Πρόεδρε και ας λέμε εμείς. Χαιρόμαστε να βλέπουμε πολίτες ενεργούς και δραστήριους, να ενδιαφέρονται για τα φλέγοντα ζητήματα της πόλης, του νομού, της χώρας. Απλώς το ύφος ήταν λίγο ''πειραχτικό''. Έχουμε ανάγκη κι από λίγο χιούμορ. Ομολογουμένως δεν ξέραμε ποιός διοργάνωσε τη συγκέντρωση. Να είσαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

και γιατι,φιλε προεδρε,πηρατε αποφασεις και θελατε να παραδωσετε και υπογεγραμμενο κειμενο στο δημοτικο συμβουλιο. ΣΑΝ ΤΙ????????τι εκπροσωπειτε ???? ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ,ΦΙΛΕ ΝΤΙΝΟ.... Αν θελαΜε,ολοι ΜΑΣ,θα καναΜε διαβουλευσεις πριν και οχι τωρα...

Ανώνυμος είπε...

κυριε πασιοπουλε,επιδιωξατε την προβολη. αν θελατε να την αποφυγετε θα πηγαινατε σε οροφο(υπαρχει μια ανακαλυψη που ονομαζεται ΑΣΑΝΣΕΡ)..

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΙΔΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΦΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΛΕΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ορθογραφία του κειμένου σας διατηρείται εκ της αρχικής μορφής του;

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν και ισογειες αιθουσες οπως το τρικουπιο,το εργατικο κεντρο,η αιθουσα της νομαρχιας κλπ..νομιζω οτι υπηρχε προχειροτητα και ετσι δεν πρεπει να αντιμετωπιζονται ζητηματα ζωτικα για την πολη..κατα τα αλλα τα παιδια του εμπορικου συλλογου δειχνουν δραστηριοτητα αρκει να γινουν πιο αποτελεσματικοι και να αποφυγουν τις παγιδες διεκδικητων της δημαρχιας και να δημιουργησουν ενα κινημα ανατροπης αυτου του απιθανου δημαρχου που εχουμε..παιδια μας πουλαει καθημεριναα

abolialocanda@gmail.com είπε...

Οτι δεν φέρει την υπογραφή μας αναρτάται ως πρωτότυπο. Εξ ου και η πλάγια γραφή

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ,ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΓΑΘΕΣ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΡΙΑ Σ.

Ανώνυμος είπε...

Πασιόπουλε έγραψες. Δήμαρχος Κατσούλης και αντιδήμαρχοι Βοϊδ-ανδρέου και Κοντο-τάκης.
Είσαι άπαιχτος Ντίνο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ... ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η...ΚΑΒΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:18 μ.μ. Άλλος είναι ο εγκέφαλος της εν λόγω κινητικότητας και όχι ο Ντίνος. Απλώς ο Ντίνος την πάτησε από τον συνεργάτη του στο Δ.Σ. που μονίμως κάνει την δουλειά χωρίς να φαίνεται. Και για να μην σε κρατάω σε αγωνία ο νοσηρός και ραδιούργος λέγεται...αντιδήμαρχος (προσφάτως χρησμένος αλλά συντόμως εκλογομαγειρεμένος).

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω τι λεει στην ορθογραφια αλλα δειχνει δραστηριοτητα που δεν δειχνουν αλλα κομματια της πολης που το παιζουν και υψηλης διανοησης..οποτε τα λαθη συγχωρουνται..ακους μαλαβετα?

Διονύσης είπε...

Το κείμενο του αγαπητού Ντίνου αποτελεί την ατράνταχτη απόδειξη του έργου... που έχουν επιτελέσει και επιτελούν στην παιδεία οι:

α- μεταπολιτευτικές πασοκ-νδ κυβερνήσεις και
β- οπωσδήποτε οι δάσκαλοι και καθηγητές (που τρομάρα τους θεωρούν εαυτόν "επιστήμονα"...)

Γι'αυτό η κυρία
με το παγωμένο σαν φιδιού βλέμμα και τον πιό υπολογιστικό εγκέφαλο,
αποφάσισε να συνεχίσει την παραγωγή τουλάχιστον Ελλήνων βαρβάρων, αν όχι αναλφάβητων.

Αν τα παιδιά μας είναι απαίδευτα, αυτομάτως θα γίνουν οπαδοί/πελάτες των κυβερνητικών κομμάτων.
Με φιλοδοξία να γίνουν κοινωνικά παράσιτα ελέω ψήφου...
Εξαργύρωση της ψήφου; ναι,
κακό ψόφο νά'χουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΤΙ ΛΕΜΕ.
ΚΆΝΕΙ ΠΑΛΙ ΛΕΜΕ.....
ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ???
ΠΑΙΔΙΆ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ....μαζί σας

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ (ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ) ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Η ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΛΟΥ ΑΤΟΜΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΑΙΤΗΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.
ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΕΞ' ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ Η Η ΕΛΕΙΨΗ ΑΥΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ' ΗΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΜΟΡΦΩΤΟ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΡΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

φίλε των 4.21 , φταίει η ώρα μάλλον που δεν πολυκατάλαβες ότι τα σχόλια περι ορθογραφίας σε καμμία περίπτωση δεν στρεφόταν κατα του Ντίνου , αλλά κατα ενός συτηματικα παραμορφωτικού συστήματος παιδείας και ενός κράτους εκμεταλευτή.
κάθε προσπάθεια αξιέπαινη και βάλτε πλάτη σ όλες τις αγνές προσπάθειες , ακόμη και στις λιγότερο αγνές , οι φιλοδοξίες δεν είναι απο μόνες τους κακό πράγμα.
προχώρα Πρόεδρε με κάθε νέο παιδί που θα θελήσει να αγωνιστεί για το τόπο μας. εμείς οι παλιότεροι έχουμε τα κολλήματά μας αλλά αν πειστούμε ξέρουμε απο αγώνες.
εκ σαλτσίνου

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΩΝ 12:38, ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ. ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Το Μεσολόγγι συρικνώνεται, το εφετείο έφυγε, το Αγρίνιο απέκτησε πρόσφατα Πανεπιστήμιο με έδρα το Αγρίνιο, το Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου ισως σε λίγο καιρό να το παρει ο ανάλογος καλλικράτης που σχεδιάζει το Υπ. Παιδείας κ.α. πολλά. Εσείς και εμείς ας συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με την ορθογραφία του Ντίνου με το αν μπορεί να ανέβει σκάλες ποιός εκμεταλλεύεται τι σ' αυτή τη ρημάδα πόλη κ.α. τέτοια. Μόλις καταλάβουμε τι έγινε το πιό πιθανό είναι να είναι ήδη ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Σ Υ Ν Ε Λ Θ Ε Τ Ε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Επιτέλους αφήστε ΝΕΟΥΣ ανθρώπους που διαθέτουν τουλάχιστον τον χρόνο τους να ασχοληθούν και να δοκιμάσουν. Τους παλιότερους τους φάγαμε στη μάπα και ποιός ξέρει για πόσα χρόνια θα πληρώνουμε τις παπαριές τους. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ Η/Υ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. Απ' το γραφείο του σπιτιού του δεν νίκησε ποτέ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

sostos o 4.23.....
xosen - xosen.....