Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Τι συμβαίνει με τον ''επίμονο κηπουρό'' ;

Μετά την δημαρχιακή Mercedes πρό ολίγων μηνών, βγαίνει σε πλειστηριασμό και το οικόπεδο - φιλέτο  της παλιάς Ηλεκτρικής (αυτό που διαφήμιζε ο δήμαρχος ότι έφτιαξε φοβερό πάρκινγκ), από τον ίδιο πάλι  αντίδικο του Δήμου, αντί του ποσού των 25.οοο (εικοσιπέντε χιλάδων!!) ευρώ !!

          Δεν ξέρουμε κατά πόσον αληθεύουν οι υπόνοιες που συζητιούνται ευρέως στην τοπική κοινωνία, αλλά εάν για 25 χιλιάρικα χαθεί από την κυριότητα του δήμου το οικόπεδο αυτό, καλά είναι μερικοί να τα φορτώσουν και να φύγουν νύχτα από τώρα. Η πλήρης ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος μας, έχει φτάσει στο σημείο να απαιτούν οι πολίτες, στους οποίους οφείλονται χρήματα, ακόμη και τα περιουσιακά στοιχεία του.           

      Το παράδοξο όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι, αφού ο ενάγων αυτός υπήρξε, κατά τις πληροφορίες, υποστηρικτής και ''χορηγός''  του δημάρχου στις τελευταίες εκλογές και κατά τη τρέχουσα θητεία ανέλαβε μάλλον καθ΄ ολοκληρίαν τα έργα πρασίνου της πόλης - προφανώς ανταποδοτικά και προς εξόφληση υποσχέσεων και υποχρεώσεων  -, πως έφτασε στο σημείο να απαιτεί επιμόνως και κατ΄εξακολούθηση, περιουσιακά στοιχεία του δήμου με τρόπο που εκθέτουν την πόλη ανεπανόρθωτα; 

   Και  καλά η δημοτική λιμουζίνα, γίνεται δουλειά και χωρίς αυτή. Το  ως άνω οικόπεδο όμως που προοριζόταν για ''αξιοποίηση'' και κάποιοι πολίτες πέρυσι ''χάλασαν'' τη δουλειά, τι συμβαίνει και κινδυνεύει να χαθεί για ένα ευτελές ποσόν, τη στιγμή που σπαταλώνται δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε έργα βιτρίνας ;  Επειδή έχουμε δει πολλά τα τελευταία χρόνια σε γενικότερο αλλά και σε τοπικό επίπεδο, είμαστε εξαιρετικά δύσπιστοι κατά πόσον είναι διαφανείς οι διαδικασίες και θα παρακολουθούμε επισταμένως την υπόθεση. 

Απ΄ όσο γνωρίζουμε, πληστειριασμός με τιμή εκκίνησης μικρότερη της αντικειμενικής δεν μπορεί να διενεργηθεί και κάθε απόπειρα να  ''φαγωθεί'' το οικόπεδο αυτό τσάμπα, θα μας βρει αντίθετους και συμπαραστάτες σε όποιους πολίτες κινήσουν νόμιμες διαδικασίες. 

  Σε  κάθε περίπτωση, δε νομίζουμε να φταίνε πάλι οι γνωστοί κύκλοι της μιζέριας και της παραπληροφόρησης ;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

αντε πάλι πρέπει να κάνουμε το χωροφύλακα κάθε μέρα για να προφυλάξουμε τη περιουσία του Δήμου μας. Μετα απο αυτή τη Δημοτική Αρχή τα παιδιά μας θα είναι χρεωμένα για δεκαετίες. τύφλα νάχει το ΔΝΤ.

Ανώνυμος είπε...

Σε άλλη πόλη εάν έκαναν τέτοια πράγματα θα τους είχαν πάρει με τις ντομάτες. Εδώ κοκορεύονται κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ , ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ,ΑΠ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ , ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ
''ΦΙΛΟΥΣ'' ΕΚΤΕΛΟΥΝΑΙ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΝΕΕΣ,ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζουμε όλοι πως όταν σε ένα πονηρό δεν του'βγαίνει' η παλιανθρωπιά του,την κάνει κάποιος με τις ίδιες'αρχές'και την απολαμβάνουν αμφότεροι.Πάντως καλού-κακού ας ελέγξουμε όλοι τους τίτλους ιδιοκτησίας μας,γιατι πολύ φοβάμαι ότι θα βρίσκονται σε άλλο ΑΦΜ. Αυτή είναι η μόνη δραστηριότητα που μπορούν να΄'στήσουν'στοιχειωδώς ικανοποιητικά.

Ανώνυμος είπε...

οταν αγονται και φερονται απο δημοτικη συμβουλο της αντιπολιτευσης προκειμενου να εξασφαλισουν την ψηφο της σε παρανομες αποφασεις του Δ.Σ τι να πει κανεις για την καταντια τους.

Ανώνυμος είπε...

για όσους φίλους του Δήμαρχου το δούν:
τόλμησε Γιάννομ , τόλμησε . πριν το κάνεις όμως ρώτα κανα δικηγόρο τι σε περιμένει , αν και εσύ με την εμπειρία που έχεις απο δικαστήρια μπορεί να το υποπτεύεσαι, αλλά επειδή διακρίνεσαι και απο αμέτρητο θράσος μπορεί να νομίσεις ότι θα τη γλυτώσεις.αμ δε είμαστε πολλοί στη γωνία και παραπέρα οι Εισαγγελίνες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΝΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ..ΟΠΟΤΕΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ανώνυμος είπε...

μπααααα δεν ανήκουν στις κατηγορίες που καταφέρνει

Ανώνυμος είπε...

re paidia oti kai na leme gia ton anagnostopoylo einai enas apo mas..einai proion tis anoxis-synenoxis mas

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ , Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ Ε.Δ.Ε., ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?