Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Μολών Λαβέ - Αποκλεισμός στα στενά της Βαράσοβας

Σε πάνδημη κινητοποίηση καλεί ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου πολίτες και φορείς, με αποκλεισμό της γέφυρας του Ευήνου, την Παρασκευή 21/5 στις 13 μμ. Η κατάφορη αδικία με τον περιορισμό του νέου δήμου Μεσολογγίου στα ελάχιστα δυνατά όρια αλλά κυρίως με την εξόφθαλμη και προκλητική μεταφορά όλου του δήμου Χάλκειας στη Ναυπακτία, έχει ξεσηκώσει τον κόσμο της περιοχής μας, προκαλώντας έκρηξη οργής κατά παντός υπευθύνου. Καθυστερημένα βεβαίως οι αγανακτισμένοι ψηφοφόροι, διαπιστώνουν πόσο αφελείς πιάστηκαν για μια ακόμη φορά, όταν έτρεχαν πίσω από Θάνους, Μάριους, Αντρέες, Θύμιους κλπ μαζεύοντας ληξιπρόθεσμες υποσχέσεις. Τώρα κατάλαβαν ότι οι βουλευτές μας , δεν διακρίνονται για τον οικουμενισμό τους αλλά λειτουργούν εν κρυπτώ, δίκην δημοτικών συμβούλων Αγρινίου. Τρεχάτε τώρα με μαύρες σημαίες και πανώ, κλείστε τα ποτάμια, κλείστε τα στενά, να μη περάσουν οι οχτροί κι άμα κουραστείτε δίπλα είναι ο Τριώτης. Εκείνο που δεν καταλαβαίνουμε πάντως, είναι το μένος ορισμένων κατοίκων της Ανατολικής Χάλκειας κατά της ενσωμάτωσης στο δήμο Μεσολογγίου, λες και αποτελεί εσχάτη εθνική προδοσία η μεταφορά τους στον πλησιέστερο και ιστορικότερο δήμο, αυτόν της πρωτεύουσας του νομού. Τα Χάνια Γαβρολίμνης απέχουν από το Μεσολόγγι 17 χλμ. και από τη Ναύπακτο 23 ! Η διέλευση της Βαράσοβας είναι απείρως ευκολότερη και συντομότερη από αυτή της Παλιοβούνας. Με την Ιόνια οδό θα είναι υπόθεση 5-10΄ η πρόσβαση. Με ποιά λογική όλες αυτές οι γραφικές κορώνες του τύπου ''Η ΧΑΛΚΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ'' ;; Ήταν κανένας ιστορικός δήμος η Χάλκεια ; Υπήρχε πριν 8 χρόνια ; Ευκαιριακό, περιστασιακό μόρφωμα ήταν. Τα ζήσαμε αυτά και με τον μεγαλοϊδεατισμό και τα γιγαντοπανώ στον ΑηΓιάννη και τη Βαράσοβα για τον δήμο Ευήνου. Δεν καταλαβαίνουν μερικοί ακόμη ότι το συμφέρον μας είναι στη συσπείρωση και όχι στην πολυδιάσπαση; Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι σέρνονται πίσω από μικρόνοους μωροφιλόδοξους που νοιάζονται μόνο για καρέκλες, μισθούς και αξιώματα ; Αγαπητοί κύριοι, δικαίωμά σας βεβαίως να πάτε σε όποιο δήμο θέλετε. Δεν μπορείτε όμως να πάρετε στο λαιμό σας την πλειοψηφία των κατοίκων η οποία διαμένει στα 2 δυτικά χωριά. Εάν σας πέφτει τόσο βαρύ να γίνετε δημότες Μεσολογγίου, εάν είναι υποτιμητικό ή προσβλητικό για σας να ονομάζεστε δημότες της μοναδικής Ιερής Πόλης (τουλάχιστον) της Ελλάδας, εάν για οποιονδήποτε λόγο κάποιοι από εσάς δεν θέλετε, τότε είστε και από μας ανεπιθύμητοι. Δημότες της Ιερής Πόλης ας είναι μόνο όσοι αισθάνονται και είναι υπερήφανοι που θα φέρουν αυτό τον τίτλο. Χάρη σας κάνουν, δε σας εκλιπαρεί κανείς. Αρκεί μόνο να θυμάστε που και που, ότι εάν δεν υπήρχε αυτό το Αλωνάκι, με τους ηρωικούς αγωνιστές του, μέσα στους οποίους θα ήταν σίγουρα και υπερήφανοι δικοί σας πρόγονοι, εσείς σήμερα μπορεί να ήσασταν γιουσουφάκια στη Σμύρνη. υγ. Συγχαρητήρια στους κατοίκους του Γαλατά για τη γενναία, υπερήφανη και τιμητική στάση τους. Έδειξαν ότι αισθάνονται περισσότερο Μεσολογγίτες από όλους !

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΟΚ.
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ;
ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
fanis panagiotopoulos είπε...

ΨΕΜΑ Νο1:
«Τα Χάνια Γαβρολίμνης απέχουν από το Μεσολόγγι 17 χλμ. και από τη Ναύπακτο 23»
Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
Η απόσταση είναι η ίδια...

ΨΕΜΑ Νο2:
«Η διέλευση της Βαράσοβας είναι απείρως ευκολότερη και συντομότερη από αυτή της Παλιοβούνας»
Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
Ο χρόνος για να πας από τα Χάνια στο Μεσολόγγι είναι ίδιος με αυτόν που απαιτείται για να πας στη Ναύπακτο!!!

ΨΕΜΑ Νο3:
«Ήταν κανένας ιστορικός δήμος η Χάλκεια ; Υπήρχε πριν 8 χρόνια ; Ευκαιριακό, περιστασιακό μόρφωμα ήταν.»
Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
Ο Δήμος Χάλκειας υπάρχει εδώ και 16 χρόνια! Όταν ακόμα ο Γαλατάς και το Περιθώρι ήταν κοινότητες... Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα της σύστασής του, είναι Δήμος της ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ!!! (Αλήθεια, αφού δεν είναι και κανένας σημαντικός δήμος αυτός της Χάλκειας, γιατί έχετε ξεσηκωθεί να μας πάρετε και δεν μας αφήνετε στην ησυχία μας να πάμε στη Ναύπακτο όπου ανήκουμε;;;)

ΨΕΜΑ Νο4:
«Αγαπητοί κύριοι, δικαίωμά σας βεβαίως να πάτε σε όποιο δήμο θέλετε. Δεν μπορείτε όμως να πάρετε στο λαιμό σας την πλειοψηφία των κατοίκων η οποία διαμένει στα 2 δυτικά χωριά»
Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Οι κάτοικοι των Δ.Δ. Άνω Βασιλικής, Βασιλικής, Γαυρολίμνης, Καλαβρούζας και Τρικόρφου, είναι, έστω και οριακά, περισσότεροι από αυτούς των Δ.Δ. Γαλατά και Περιθωρίου! Αν έχετε πρόβλημα με τους αριθμούς, απευθυνθείτε στο Υπουργείο Εσωτερικών που τους δίνει!…
http://www.ypes.gr/ekloges/content/gr/egiklioi/D.diairesi.xls


Κι αφού βάλαμε κάποια πράγματα στη θέση τους, ας έρθουμε και στην ουσία:
Δεν θέλουμε να έρθουμε στην ιερή σας πόλη για τον πολύ απλό λόγο, που δεν θέλει και ιδιαίτερη ευφυΐα για να τον κατανοήσει κανείς:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πώς πρέπει να το πούμε για να το καταλάβετε;;;;;;;;
Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το αστείο!!!
Είμαστε Ναυπάκτιοι και είμαστε περισσότεροι!!!
Δεν θα μας πάρει κανείς να μας πάει ούτε στο Μεσολόγγι, ούτε στο Αγρίνιο, ούτε στα Γιάννενα, ούτε στη Νέα Υόρκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και αν θέλετε, με την ίδια λογική ο Γαλατάς δεν θα έπρεπε να είχε πρόβλημα να έρθει στη Ναύπακτο! Άλλωστε μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης έχει η Ναύπακτος από το Μεσολόγγι…

Γι’ αυτό σταματήστε να συνεχίζετε να μας προκαλείτε, με κινητοποιήσεις που προβοκάρουν και καταστρέφουν τη σχέση των δύο γειτονικών δήμων!
Αν θέλει να φύγει ο Γαλατάς από τη Ναύπακτο ας πάει στο καλό. Ο νόμος του δίνει το δικαίωμα. Αλλά θέλει θράσος να ζητάτε να μετακινηθούν τα 5 χωριά και όχι τα 2 και μάλιστα με το λιγότερο πληθυσμό! ΕΛΕΟΣ!!!

Υ.Γ: Αυτά περί Σμύρνης και γιουσουφακίων να τα λέτε μεταξύ σας βαυκαλιζόμενοι… Ιστορία ξέρουμε και απόψεις του τύπου «το Μεσολόγγι απελευθέρωσε την Ελλάδα» προσβάλλουν αν μη τι άλλο τη μνήμη αγωνιστών όπως ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης…
Κι αυτό με τον τίτλο της «Ιερής Πόλης» που σας έδωσε ο Μεταξάς το 1937 δεν θα έπρεπε να σας τιμά ιδιαίτερα!
Αν κρίνω βέβαια από την φασιστική διάθεσή σας να προσαρτήσετε περιοχές που δεν σας ανήκουν, ίσως να έχετε πολλά κοινά με το «Νονό» της πόλης…

Υ.Γ.2: «Δημότες της Ιερής Πόλης ας είναι μόνο όσοι αισθάνονται και είναι υπερήφανοι που θα φέρουν αυτό τον τίτλο. Χάρη σας κάνουν, δε σας εκλιπαρεί κανείς»

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Η ΧΑΛΚΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ – ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κε Παναγιωτόπουλε,
Εμείς σας αφήνουμε ήσυχους, εσάς και τα έρημα πέντε κουτσοχώρια που θέλετε να πάτε στη Ναύπακτο. ΑΛήθεια όμως πόσοι είστε εσείς που το ζητάτε; Γιατί εγω ξέρω πολλούς από την Γαυρολίμνη, την Βασιλική, το Τρίκορφο που μένουν και εργάζονται στο Μεσολόγγι και έρχονται εκεί μόνο για την απογραφή.
ΨΕΜΑ 1ο δικό σας:
ΔΕΝ είστε περισσότεροι! Ο κ. Ραγκούσης υπολόγισε τους δήμους με βάση τον μόνιμο πληθυσμό και έβγαλε τα νούμερα του Καλλικράτη. Αυτά είναι 1295 Γαλατά και Περιθώρι, έναντι 1273 τα άλλα πέντε κουτσοχώρια. Σύνολο 2568 κάτοικοι, όσοι γράφει το ΥΠΕΣ στα νούμερα του Καλλικράτη. Γιατί συνεχίζετε να παραπλανείτε, τι συμφέροντα υπηρετείτε;
ΨΕΜΑ Νο 2 δικό σας:
Υπάρχουν πολλοί κάτοικοι από τα 5 χωριά που θέλουν να έρθουν στο Μεσολόγγι. Αυτούς γιατί τους κρύβετε και δεν τους αναφέρετε; Ρωτήστε έναν πρώην υποψήφιο δήμαρχό σας να σας πει...
Και κάτι τελευταίο. Από πότε είναι πιο λειτουργικό να πηγαίνει ο Γαλατιανός και ο Γαυρολιμνιώτης στη Ναύπακτο, απ' ότι στο Μεσολόγγι; Με ποιο θράσος εσείς προπαγανδίζετε όταν η έδρα του δήμου σας είναι ακριβώς στη μέση από τις δύο πόλεις και το μεγαλύτερο χωριό του δήμου σας ένα τσιγάρο δρόμο από το Μεσολόγγι;
Μήπως σας νοιάζει μόνο και μόνο να γίνει ο δήμος Ναυπάκτου πράσινος με την βοήθεια των ψήφων των κατοίκων της Χάλκειας;
Αρκετά με τις ανοησίες. Καταλάβετε ότι οι 300 - 500 που κατοικούν στην παλιά Χάλκεια δεν πρέπει να πάρουν στο λαιμό τους 1500 σημερινούς κατοίκους του Γαλατά και του Περιθωρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ-ΧΑΛΚΕΙΑ":
1.Το θέμα δεν τέθηκε σήμερα.Τέθηκε με τις χωροταξικές μελέτες του Ι.Τ.Α. επί Ν.Δ, ,εν΄ όψει -τότε-"ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2".Σύμφωνα , λοιπόν, με το Ι.Τ.Α. και στα δύο εναλλακτικά σενάρια για την περιοχή μας, η Χάλκεια εντασσόταν στο Δήμο Ναυπάκτου (Βλ. "autodiikisi.gr")και για το Μεσολόγγι προτείνονταν το Αγγελόκαστρο και ο Αράκυνθος.
2. Συνεπώς τα πράγματα είχαν δρομολογηθεί σε ανύποπτο χρόνο, στη σημερινή κατεύθυνση.Οπότε γενάται το ερώτημα : Από τότε μέχρι σήμερα, ποιές παρεμβάσεις έγιναν τόσο από το Μεσολόγγι, όσο και από τη Χάλκεια, για την ανατροπή των δεδομένων; ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Καμμιά !Ο μεν Δήμος Μεσολογγίου, ΕΦΥΣΗΧΑΣΕ με τις διαβεβαιώσεις ΚΟΙΜΗΣΗ (ΤΕΔΚ), οι οποίες, όπως αποδείχθηκε, ήταν κενό γράμμα, η δε δημοτική αρχή Χάλκειας, αν και υπήρχε άνετη παλειψηφία από το Γαλατά, δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩς ΤΙΠΟΤΑ, γιατί τόσο ο ΣΤΑΜΠΟυΛΟΠΟΥΛΟΣ, όσι και ο ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ, δεν πίστευαν ότι θα γίνει ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" και ετοιμαζόταν κανονικά για μια νέα θητεία στο Δήμο Χάλκειας.Η πρόσφατη, με οριακή πλειοψηφία απόφαση της Χάλκειας, (με ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ) δεν είναι παρά καραγκιοζλίκΙ.
3. ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ : Που βρίσκουν το θράσσος οι ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ, που είναι οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ της σημερινής, μάλλον, αναμενόμενης και "φυσιολογικής" θάλεγε κανείς εξέλιξης των πραγμάτων, σύμφωνα με τα παραπάνω, αλλά και σύμφωνα με τη δική τους στάση, να συμμετέχουν στις δικαιολογημένες -πλήν ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ- αντιδράσεις για το νομοσχέδιο, ενώ οι συμπολίτες τους θάπρεπε να τους έχουν ήδη λυντσάρει...
4. ΑΠΟΡΕΙ κανείς πως ο σημερινός δήμαρχος Χάλκειας, που κανονικά θα έπρεπε να κρύβεται, βγαίνει σε συγκέντρωση Μεσολογγιτών και επιμένει στην άποωη, ότι "ως Δήμαρχος όλης της Χάλκειας" τοποθετήθηκε αντίθετα με τους συγχωριανούς του στη συνένωση με το Μεσολόγγι !! ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΠΟΛΟΠΟΥΛΕ μας δουλεύεις όλους ψιλό γαζί; Πως βγήκες δήμαρχος στη Χάκεια; Επειδή σε αγάπησαν οι δημότες των πάνω χωριών, ή επειδή, λόγω Γαλατά, ήσουν ισχυρός και άρα φαβορί ; Θα σε ψήφιζαν αλλιώς; Για ηλίθιους μας περνάς ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
(ΠΕΡΙΘΩΡΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, πώς γίνεται οι αρχές του Μεσολογγίου να επικαλούνται ότι οι κάτοικοι της Χάλκειας θέλουν να έρθουν στο Μεσολόγγι, και παράλληλα να διεκδικούν και τη Μακρυνεία που οι κάτοικοί της ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να έρθουν στην Ιερή Πόλη; Μπορεί να απαντήσει κάποιος σε αυτό;;;

fanis panagiotopoulos είπε...

Δεν με απασχολεί αν ο Δήμος Ναυπάκτου θα είναι πράσινος, κίτρινος, μπλέ, ή... τυρκουάζ! Με απασχολεί η περιοχή μου να ενταχθεί στο φυσικό της χώρο, ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ!

Άλλωστε θα μπορούσα να κατηγορήσω κι εγώ εσάς ότι θέλετε να χρωματίσετε το Μεσολόγγι με τις ψήφους της Χάλκειας, αλλά αυτά είναι αθλιότητες!

Τα σοβαρά επιχειρήματα είναι υπέρ της Ναυπακτίας. Αυτά περι χρωματισμών κλπ απλά αποκαλύπτουν την ένδεια των επιχειρημάτων όσων θέλουν τη Χάλκεια στο Μεσολόγγι για να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα.

Άλλωστε κανείς κρυβόμενος δεν μπορεί να με κατηγορήσει για τον αγώνα που κάνω για την πατρίδα μου και είμαι περήφανος γι' αυτόν!

Η απογραφή του 2001 άλλα λέει από αυτά που μου λέτε, αλλά τι να περιμένει κανείς από "ανώνυμους";...

Έχω βαρεθεί να ακούω ότι υπάρχουν στα χωριά μας κάποιοι που δεν θέλουν Ναύπακτο.
ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ! Όποιος θέλει να μιλήσει επώνυμα, μπορεί. Αλλιώς είστε μόνο κο κο κο και αλήθεια μηδέν...!

Η ΧΑΛΚΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ
(ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ...)

Ανώνυμος είπε...

OXI ALLES XARES APO TO MESOLOGGI
FTANEI ARKETA

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαγκες εκει στο Μεσολογγι γιατι παραποιειται στοιχεια και ιστορια.Εχετε παραφρονησει τελειως.Επειδη ειστε αντι Αγρινιωτες εχετε βαλθει να καταστρεψετε την Χαλκεια.Κατ αρχην μαθετε να διαβαζετε Ιστορια και η Ιστορια λεει Δημος Χαλκειας με πρεδρικο διαταγμα ειναι τα 5 χωρια που με οραμα,μερακι,κοπο ,πονο,ονειρα μαζευτηκαν το 1994 και συνενωθηκαν για να προοδευσουν.Χαλκεια ειναι η ψυχη,η ζωη ,η μαγκια για προκοπη, η ομονοια,η ανοιξη,η ελπιδα.Χαλκεια ειναι οι ανθρωποι του μοχθου και του κοπου.Χαλκεια ειαμστε ολοι και ειμαστε πληοψηφια.Αν δεν εχετε βιβλια να διαβασετε την ιστορια μας ελατε να σας δωσουμε.Αν αμφιβαλετε οτι πανω απο το95% των κατοικων μας θελουν Ναυπακτο εδω ειμαστε να σας το αποδειξουμε.Ηλιθιοτητες περι του οτι ο Γαλατας σαν μεγαλυτερο χωριο πρεπει να μας π....ει κρατατε της για τον ευατο σας.Ιερη Πολη ειστε σιγουρα.Ιεροτερη ομως απο την επιθυμια των κατοικων της Χαλκειας δεν υπαρχει.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ-ΠΟΡΘΗΤΕΣ-ΑΙΜΑΤΟΧΑΡΕΙΣ-ΘΕΛΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ-ΣΥΝΘΗΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΤΕ.ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ. Η ΧΑΛΚΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ είπε...

H MONOTONH KAI KOYΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΄΄Η ΧΑΛΚΕΙΑ (ΣΥΣΣΩΜΗ) ΑΝΗΜΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ'' ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΑ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ Κε ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ; ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ; ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ BLOGS ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΤΑ Τ΄ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ..., ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 7-5 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ; ΕΤΣΙ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ''ΝΟΥΜΕΡΟ''.

Βαγγέλης - ΠΕΡΙΘΩΡΙΩΤΗΣ είπε...

Καλά, όταν μάθετε να μιλάτε και να γράφετε Ελληνικά, ελάτε να μιλήσουμε. Πτυχιούχοι τετάρτης δημοτικού, θέλετε να έχετε λόγο για τις τύχες του λαού. Α να χαθείτε αστοιχείωτοι.

Ανώνυμος είπε...

Eχει δίκιο ο παραπάνω φίλος για τους Σακαρέλο-Σταμπουλόπουλο. ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ.Ειδικά ο τελευταίος πρέπει να ντρέπεται γιατί εργάζεται στο Μεσολόγγι(ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ). Τον έκαναν Δήμαρχο γιατί δεν ήθελαν Σακαρέλο, κι αυτός καβάλησε το καλάμι και στο τέλος τακίμιασε μ΄ αυτόν. Αλλά στο μηδέν ήταν και στο μηδέν θα επιστρέψει.Να δούμε πως θα κυκλοφορεί στην πόλη. Ευτυχώς που βρέθηκε ο ΠΑΠΑΘΕΟΥ στο Τρικούπειο και ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥ το Σακαρέλο, που είχε το θράσος να μιλήσει. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ !!!.

Ανώνυμος είπε...

panagiotopoyle poly mas ta exeis skotisei..giati tosi premoyra na pas naypakto?mipos se pidaei kanenas naypaktios kai thes na to apolamvaneis kai typika?poly periergi i stasi soy..se vlepo poy vgaineis kai se mplpogk toy agrinioy kai grafeis?poion exypireteis kai ti tha soy dosei i naypaktos parapano apo to mesologgi?mi trelathoyme kiolas..kaneis den kanei san esena..ektos kai an eisai psyxasthenis opote agori poy pare ta farmaka soy kai adeiase mas ti gonia

Ανώνυμος είπε...

Καποιος ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ λεει αρλουμπες.Φιλε καλυτερα ανωνυμα και επικοδομοιτικα παρα επωνυμα και μ.......ς.Η διαβαζεις ιστορια η κατσε στ αυγα σου.Οσο για την αποφαση 7-5 μαθε οτι ειναι ακυρη απο την περιφερεια και οτι οσοι συμετειχαν σ αυτη το γελειοα μαζωξη και αποφασισαν για τον κοσμο χωρις τον κοσμο θα οδηγηθουν μαζι με τους υπαλληλους που την περιεφεραν στην δικαιοσυνη για παραποιηση δημοσιου εγγραφου και πολλα αλλα.Ορεξη να εχεις να τους βλεπεις στο εδωλιο.Οι αλλοι που ισχυριζονται οτι υπαρχει αποφαση σας δουλευουν ολους για τους ψηφους.Φιλαρακο μαθε κατι πολυ καλα για παντα.Η ΧΑΛΚΕΙΑ υπηρξε πριν απο αυτους.Χαλκεια σε καμια των περιπτωσεω δεν ειναι ο Γαλατας και το Περιθωρι.Αλλα ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ,ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1998 που τους εφερε ο τοπαρχης ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ που θελουν τωρα εκει στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ να τον αναστησουν.ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΑΣ ΥΣΥΧΟΥΣ επιτελους να παμε στον φυσικο μας χωρο.Η ΧΑΛΚΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΔΙΑΒΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣΤΕΙΧΟΙΩΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ; ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ; ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ;ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 7 ΕΝΑΝΤΙ 5 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ; ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ...
ΤΟ 70% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1800 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2600 ΠΕΡΙΠΟΥ ) ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙ ΜΟΝΟ ,ΠΟΥ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΚΑΡΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ .
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ , ΤΑ ΧΑΝΙΑ ,ΤΟ ΤΡΙΚΟΡΦΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ,ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ; ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ;
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΑΚΑΡΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ;
Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ;

Θ. Μιχαηλίδης είπε...

9.06 & 10.23:από τα ορθογραφικά σου λάθη φαίνεται ότι είσαι ο ίδιος. Άντε ν' ανοίξεις κανένα Μπαμπινιώτη, άντε να μάθεις στοιχειώδη (και όχι ΣΤΕΙΧΟΙΩΔΗ) Ελληνικά και μετά ξαναέλα να μας κάνεις και υποδείξεις. Βουλιάξατε την Ελλάδα αγράμματοι βουκόλοι, κομματόσκυλα του κερατά !!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν γράφει κανείς για τους δήμους της Μακρυνείας που ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση δεν θέλουν Μεσολόγγι; Εκεί δεν μας νοιάζει η γνώμη των πολιτών, ε;

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε πώς πρέπει να είναι το Μεσολόγγι:
http://ola-sto-mesologi.blogspot.com/2010/05/blog-post.html

Μιχαηλίδης είπε...

Ανώνυμε 10.23: Σου ξαναστέλνω τα μαργαριτάρια που έγραψες παραπάνω. Ορίστε, με τι κοθώνια σαν εσένα καθόμαστε και ασχολούμαστε, έχετε το θράσος να Θέλετε να μας κάνετε και συστάσεις να διαβάζουμε.

''επικοδομοιτικα - συμετειχαν - το γελειοα -τους ψηφους -περιπτωσεω - ΑΛΛΑΟ - ΥΣΥΧΟΥΣ - ΔΙΑΒΕΣΤΕ -ΑΣΤΕΙΧΟΙΩΤΟΙ. '' ..

Ανώνυμος είπε...

10:41 ειαι κωλοαγρινιωτης, αλλα εχεις χιουμορ. καλο...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ;
ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΣΤΗ ΤΟΥΡΛΙΔΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΓΡΑΦΩ.ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΟΥΛΩΣΕΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

μιλάνε οι υπόλοιποι μιλάνε και τα φασιστοειδή από τα αγρίνιο , μια πόλη που έχει γεμίσει χρυσαυγιτες ,
που με δόλια μέσα προσάρτησε τους γύρω δήμους δήθεν για την ανάπτυξη τους .
αυτοι που άκουγαν για παρατριχώνιο δήμο και τους έπιανε τρεμούλα...
Και θα παλέψουν τώρα για την ανάπτυξη των Καλυβίων ,του Αγγελοκάστρου , του Παναιτωλίου και της Μακρυνείας .
Μιλάνε οι αχόρταγοι , άπληστοι ,που τα θέλουν όλα δικά τους . Απο Θέρμο μέχρι Αμφιλοχία και από Μακρυνεία έως Αστακό...
Δεν ντρέπεστε γείτονες ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ.... Η ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ Η ΙΔΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω να καταλάβατε αγαπητοί αναγνώστες και γράφοντες γιατί ο Πρωθυπουργεύων και οι του Χάρβαντ Τεχνοκράτες επαγγελματίες ήθελαν πάση θυσία την εφαρμογή εδώ και τώρα του σχεδίου "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ταυτόχρονα με τα νέα μέτρα. Καληνύχτα σας

Μανώλης

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΞΕΡΕΤΕ :
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΜΩΡΑΙΤΗ - ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ-ΓΙΑΝΝΑΚΑ-ΣΤΑΜΑΤΗ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ....
ΤΡΙΚΟΡΦΟ , ΧΑΝΙΑ , ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗ , ΒΑΣΙΛΙΚΗ κλπ ΕΙΣΤΕ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ...
ΑΠ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΙΩΣΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Α , ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ...
ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΠΕΡΙΘΩΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥΣ...
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΝ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ...
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΚΚΑΡΕΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΒΑΦΤΗΣΤΗΡΙΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥ....

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΗΝΟ.
ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΑΚΚΑΡΕΛΟΣ , ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ , ΜΑΣΤΡΑΠΑΣ κλπ.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΕΥΗΝΟΥ , ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ...
ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ...
Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ , ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΑ ΡΕΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.
ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ?
ΕΦΑΓΑΝ ΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ , ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΠΟΥ Γ..ΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ.
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΛΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΙ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟ ΘΙΑΣΟ ΓΙΑ 2.000 € ΤΟ ΜΗΝΑ,ΔΥΟ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΟΥΝΤΙ!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπράβο ρε παιδιά των 8.15 και 9.52 με κάνατε και γέλασα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΗΣ ΧΆΛΚΕΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΣΡΙΝΗ ΣΑΣ ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΟΝ ΕΥΗΝΟ.

ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΑΞΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ....

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αφού θέλουν τόσο πολύ να ενωθούν με την όμορφη Ναύπακτο ας γίνει , σε λίγο θα πληρώνουν και διόδια .Νομίζουν ότι θα πάρουν μερίδιο από την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής (Ναύπακτου) και περιμένουν ορδές τουριστών. Κύριοι αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός , ότι κάνετε από μόνοι σας!! Άσε που καλύτερα σε ένα μικρότερο και πιο ευέλικτο δήμο που θα είσαι και ένα από τα σημεία αναφοράς του παρά σε μεγάλο και τρίτη προτεραιότητα .