Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος τιμάει το Μεσολόγγι

Ταξείδι στην Γαστρονομία της θάλασσας Στις 27 Μαΐου 2010, ημέρα Πέμπτη, στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (Ν.Ο.Ε.), στο Μικρολίμανο, στον Πειραιά, τιμάται το Μεσολόγγι. Μετά από ενέργειες της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου (Ν.Ο.Μ.) το αίτημα να συμπεριληφθεί το Μεσολόγγι στην ενότητα των εκδηλώσεων "Ταξείδι στην Γαστρονομία της Θάλασσας", που διοργανώνει ο Ν.Ο.Ε., έγινε δεκτό. Βασικό στοιχείο τής αποδοχής τού αιτήματος ήταν η δεδομένη εκτίμηση που τρέφει ο κορυφαίος Ναυτικός Όμιλος της χώρας προς τους ανθρώπους τού Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου . Όσοι επιθυμούν να παραστούν στην εν λόγω εκδήλωση, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Ταμία του Ν.Ο.Μ., Γεράσιμο Κοτσίρη, στο τηλέφωνο 6948005534 και να δηλώσουν συμμετοχή. Το κόστος συμμετοχής είναι 40€ κατ’ άτομο. Εκ του Ν.Ο.Μ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλοί είναι, εκείνο τον Κανή να μην είχαν...

Ανώνυμος είπε...

χε χε πραγματικά , αλλά εκείνος ο χαμένος ο Κατσαβός φταίει που άφησε το Κανή να τον ανατρέψει μέρα μεσημέρι

Ανώνυμος είπε...

Ένα άλλο μεγάλο και αναξιοποίητο κεφάλαιο για το Μεσολόγγι είναι και ο Γαστρονομικός τουρισμός. Ο ΝΟΜ βλέπω το προσπαθεί , θα πρέπει όμως και οι επιχειρηματίες της πόλης να αλλάξουν προσανατολισμό και φιλοσοφία !! Όχι άλλα fastfood και pitagyros!!

Διονύσης είπε...

Εσείς οι του ΝΟΜ,
οφείλετε πάραυτα να καταστρέψετε την παράγκα που στήσατε,
με την ανοχή του κάθε καραγκιόζη, στην Κλείσοβα.-

Ανώνυμος είπε...

O KANHS OMOS VLEPO KANEI ERGO..KAPOIOI ALLOI KRITES TOY OMOS KOIMOYNTAI TON YPNO TOY DIKAIOY..KAI ANAFEROMAI STOYS VLAXOPARAGONTES TOY MESOLOGGIOY POU EXOYME AYTON TON DIMARXO KAI MONO KRITIKI STA KAFE XEROYN NA KANOYN