Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

''Ήπιοι'' βανδαλισμοί και καταστροφές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι καταστροφές και οι βανδαλισμοί συνεχίζονται στο χώρο του Αιτωλικού, αυτή τη φορά - δυστυχώς για μια ακόμη φορά - στο μνημείο του Ντολμά, από μεταφερόμενους αθίγγανους εξ Αθηνών.
Μετά το χώρο του πρώην Κ.Ε.Κ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ, ο οποίος καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, σειρά πήραν τώρα οι ξύλινες εγκαταστάσεις στο χώρο του μνημείου, οι οποίες ξηλώνονται, παρ' όλες τις παρεμβάσεις του Δήμου για τις οποίες οι <<κατασκηνωτές αθίγγανοι>> αδιαφορούν. 


Όσο οι επίσημες αρχές του κράτους χαρακτηρίζουν το πρόβλημα της συγκεκριμένης
παραβατικότητας και εγκληματικότητας ως <<ήπιο>>, η κατάσταση θα χειροτερεύει.
Ως δημοτική αρχή θα επιμείνουμε στην αναγκαιότητα άμεσης λήψης προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων.



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι γυφτοι ειναι το επομενο μεγαλο κοινωνικο προβλημα. Οσο δεν τολμουν να το αγγιξουν και οσο οι βολεμενοι μιλανε περι ρατσισμου υποθαλπτοντας το, τοσο η κοινωνικη εκρηξη υποβοσκει. Ειναι κοινωνικα προκλητικη η επιθετικη συμπεριφορα τους που τροφοδοτειται απο τα δικαιωματα και τις παροχες που τους δοθηκαν σε βαρος των αλλων κοινωνικων ομαδων.

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος ρε παιδιά σε προηγούμενη ανάρτηση χαρακτήρισε τους γύφτους του Μεσολογγίου ότι τους έχουν πρώτους απ όλα και είναι φιλότιμοι. Γιατί δεν τον ρωτάτε το Μεσσία να σας πει τη συνταγή και γι΄αυτούς του Αιτωλικού;

Ανώνυμος είπε...

να λογοδοτησουν αυτοι που τους εκμεταλευτηκαν και πηραν τον ψηφο τους καθως και να καθισουν στο σκαμνι οι αρχηγοι τους

Ανώνυμος είπε...

Εξω οι αγαρηνοι απο τη χωρα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ : ΣΤΕΙΡΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Στείρωση, καταστολή της εγκληματικότητας με εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα γκέτο, πόθεν έσχες και εισαγγελέας στους νταβατζήδες με τα Q7, και να καθίσουν στο σκαμνί τα μέλη του κυκλώματος που τους έφεραν εδώ με πρόφαση τα δάνεια αλλά και όσοι πολιτικοί τους έβαλαν πλάτες δημιουργώντας σχέσεις διαπλοκής και αλληλεξάρτησης. Εγκλημάτισαν σε βάρος του τόπου μας