Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Κινηματογραφική προβολή στον αύλειο χώρο του παλιού σιδηρόδρομου


Μια όμορφη ιδέα υλοποίησε ¨εν μέσω θέρους¨ για τα μέλη και τους φίλους της, η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου, αφού με δικιά της  πρωτοβουλία πραγματοποίησε την προηγούμενη Πέμπτη (28-07-11) στον αύλειο χώρο του παλιού σιδηρόδρομου, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, κινηματογραφική προβολή με μια κλασσική ταινία γουέστερν!
 Στο υπαίθριο  σινεμά  που διαμορφώθηκε ειδικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση, οι θεατές είχαν την ευκαιρία, μετά από πολλά χρόνια, να παρακολουθήσουν την ταινία γουέστερν «Για μια χούφτα δολάρια» με πρωταγωνιστή, τον διάσημο ηθοποιό Κλιντ  Ίστγουντ, σε έναν από τους πρώτους χαρακτηριστικούς  ρόλους που τον έκαναν διάσημο και αναγνωρίσιμο!
Πριν την έναρξη της ταινίας, προβλήθηκαν ιστορικά  ¨Επίκαιρα¨ από γεγονότα της δεκαετίας του ΄60, καθώς επίσης και αξέχαστες διαφημίσεις που προβάλλονταν στους κινηματογράφους πριν πολλά χρόνια, όπως ο γνωστός ¨Ακάκιος¨  η ¨Θεία Λόλα¨, η ¨Δομή¨ το ¨Ούζο 12¨ κ.ά.
Κατά τη διάρκεια της προβολής στο αυτοσχέδιο κιόσκι που είχε δημιουργηθεί, προσφέρονταν στους σινεφίλ, αναψυκτικά, σουβλάκια και ποτά, για να κάνουν πιο δροσερή και απολαυστική την ζεστή καλοκαιριάτικη βραδιά!
Η  Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου με την εκδήλωση αυτή θέλησε να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους της που πάντα στηρίζουν με την παρουσία τους  και την έμπρακτη συμμετοχή τους,  το πολιτιστικό έργο της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: