Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου για τους επισκέπτες της Μαρίνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινούν οι τουριστικές περιηγήσεις από το γραφείο πληροφοριών του Δήμου στη Μαρίνα Μεσολογγίου.
Διαμορφώθηκαν οι τέσσερις ημερήσιες εκδρομές, που απευθύνονται στους ιδιοκτήτες των σκαφών της μαρίνας.






5 σχόλια:

Unknown είπε...

"Σύμφωνα με πηγές φίλα προσκείμενες στη Δημοτική Αρχή,, αδιευκρίνιστο παραμένει το εάν οι τουρίστες θα ενημερώνονται και για τα φέσια της Μαρίνας (με τα κίτρινα).

"Τα καράβια μου καίω
τα καράβια μου καίω - τα καίω
δε θα πάω πουθενά.

Μπρος στα πόδια σου κλαίω
μη μ΄αφήσεις σου λέω - σου λέω
να σ΄αφήσω ξανά."


Καλό καψοκαίρι σε όλους..

Ανώνυμος είπε...

Αθλιότητα στο μεγαλείο. Θα είχε αξία να δωθούν ερωτηματολόγια στους επισκέπτες για να αποτυπωθούν οι εντυπώσεις τους για το σέρβις στην μαρίνα(τρομάρα μας). Τελικά μήπως μπήκε στο κόλπο και η δημοτική αρχή για την πορεία των... έργων.( είναι πολλά τα λεφτά ΆΡΗ).

Υ.Γ.
Μετά από πέντε χρόνια θα γίνει ένα ακόμα μπάρ. Μετά από άλλα πέντε ο γιός του Αγγελόπουλου θα φτιάξει και το μίνι μάρκετ. Μετά από δέκα χρόνια το εγγόνι του θα φτιαξει και την αντλία ανεφοδιασμού.....

Sebastian είπε...

καλες αυτες οι πρωτοβουλιες αλλα δεν αρκουν για να χρυσωσουν το πικρο χαπι των κακων υπηρεσιων της μαρινας. οι τουριστες διαμαρτυρονται και φευγουν δυσαρεστημενοι. δημοσιευουν τις κακες εντυπωσεις τους σε ολα τα sites των λεσχων των σκαφατων. δεν ειναι δυνατον να λειτουργει καφε με μουσικη σκυλαδικα στις 1 τα μεσανυχτα μπροστα στα σκαφη. ο υπευθυνος της μαρινας να κοιταξει να ολοκληρωσει τα εργα που εχουν μεινει στη μεση και να βελτιωσει το επιπεδο υπηρεσιων, ανεσεων και εξοπλισμου. ολα καρκινοβατουν. η μαρινα ειναι θησαυρος αναξιοποιητος ακομη για την πολη και το μεγαλυτερο αναπτυξιακο εργο μας. αν βγαλει κακο ονομα στην πιατσα, την καψανε πριν ακομη λειτουργησει. ας δειξουν ολοι το πρεπον ενδιαφερον και τον απαιτουμενο επαγγελματισμο. αρκετα το γνωστο καραπουτσαριο μας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.54 και φίλε sebastian :

αυτό ακριβώς που λές πρέπει να κάνετε ... αφήστε το καραπουτσαριό και την εύκολη και πάνω απ΄όλα ανώνυμη κριτική...

Ανώνυμος είπε...

Ανοιξε καινουργιο τουριστικό Γραφείο στην πόλη μας και δεν το ξέρουμε???? Ψάξατε την νομιμότητα των ενέργειών σας κ. Δήμαρχε ή θα πληρώνετε αποζημιώσεις???? Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει..........