Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Το θαύμα του Ιορδάνη ποταμού

                          

Ένα ανεξήγητο φαινόμενο, καθ' υπέρβαση των νόμων της Φυσικής και της βαρύτητας, που οι πιστοί Χριστιανοί αποκαλούν δικαιολογημένα ''θαύμα'', συμβαίνει κάθε χρόνο, εκείνη ακριβώς την ώρα πού διαβάζονται οι ευχές του Ορθόδοξου ιερέα, κατά την εορτή των Θεοφανείων στους Αγίους Τόπους στον Ιορδάνη ποταμό.  Το κανονικό ρεύμα του Ιορδάνη ποταμού είναι με ροή προς τα δεξιά, στον κατήφορο. Εδώ το βλέπουμε να στρέφεται προς τα πίσω και να πηγαίνει αριστερά, προς τα βουνά, στον ανήφορο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των  πιστών !
 Την ώρα λοιπόν του Αγιασμού των υδάτων, τα νερά του ποταμού  αναταράσσονται, βράζουν  και το ρεύμα του νερού γυρίζει  προς τα πίσω, όπως συνέβη εδώ και 2000 χρόνια στο ίδιο σημείο, όταν τα νερά του ποταμού  τη στιγμή της βάπτισης του Ιησού Χριστού, γύρισαν το ρεύμα τους προς τα πίσω.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το θαύμα της φύσης δεν ασχολείται κανένας. Τώρα πώς συμαβίνει και τα θαύματα παρατηρούνται μόνο στα πιστά "ποίμνια" δεν μας έχει εξηγήσει κανείς κι ούτε πρόκειται.

Ανώνυμος είπε...

Κι εμένα άλλο μου πάει κάτω, αν πείτε ευχές και παρακλήσεις και μου το πάτε προς τα πάνω, έ τότε θα γίνω σαν τα μούτρα σας!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς που αντιγράφεις και άλλα blogs χωρίς καν μια αναφορά. αλλα τι να περιμένει κανείς απο σένα αφου ο τεμπέλης αρχηγός σας τα βρήκε ακόμα και με τον κατσούλη. για αφέντες ψάχνετε. καλύτερα κατέβασε το blog σου γιατί δεν προσφέρει τίποτε πλέον

Ανώνυμος είπε...

2.33 που εισαι ρε ΠΑΠΑΡΑ και σε πεθυμήσαμε ???