Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Κάλεσμα Δημάρχου για εθελοντισμό

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου προσκαλεί τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους, σε συναντήσεις εργασίας, με θέμα: ΄΄ Η εθελοντική δράση στο δήμο στους τομείς του πρασίνου, της καθαριότητας και του πολιτισμού ΄΄.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν:

1) Την Τέταρτη 2 Φεβρουαρίου, στις 6 μμ στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο για τους πολίτες και τους συλλόγους του πρώην Δήμου Μεσολογγίου.

2) Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, στις 6 μμ στο Αιτωλικό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για τους πολίτες και τους Συλλόγους του πρώην Δήμου Αιτωλικού.

3) Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 6 μμ στο Νεοχώρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για τους πολίτες και τους Συλλόγους του πρώην Δήμου Οινιάδων.

                                                                                                                                 Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

                                                                                                                                          Παναγιώτης Α. Κατσούλης

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια τρεξτε!!!!!!!!!
ζηταει βοηθεια ο κατσουλης!!!!
ολοι εθελοντες...γιατι τα λεφτα τα δινει σ αλλους.....[σπρωξε-γλυψε ωρε και παλι απ την αρχη..]

Ανώνυμος είπε...

Να πάρεις εθελοντές τους Παπαθέου,Ρεπάσο,Πουρνάρα,Σκορδά και τους αντιδημάρχους σου.Επειδή δε είμαι σίγουρος ότι αγαπάνε το Μεσολόγγι ο Μεν Παπαθέου να προσφέρει τα λεφτά αν γίνει συμπαραστάτης,Σκορδά και Πουρνάρας αυτά που θα πάρουν ως ειδικοί συνεργάτες,το ίδιο και ο Ρεπάσος αν προσληφθεί.Και οι αντιδήμαρχοι να κάνουν το ίδιο.Οταν ζητάμε εθελοντές ξεκινάμε από το σπίτι μας.Το τζαμπα πέθανε

Ανώνυμος είπε...

εθελοντισμος!!!!!!!
φυτεψε και εσυ εναν κατσουλη...μπορεις!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θελω θελω....να ερθω στο δημαρχειο και να σας ξεχωρισω τα καρυδια απο τ @@@@΅΅΅...[ οπως λεει και ο γνωστος ονος της πολης μας...] αλλα δεν ξερω αν η προσφορα μου θα γινει δεκτη....

Ανώνυμος είπε...

Εθελοντές του Δήμου τρέξτε τώρα που πουλάει!!!!
Εθελοντές είπαμε γιατί τελικά στις εκλογές πιαστήκαμε μ@@@@@ς!!!!

Καλά να πάθουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κομπλεξικοί πολιτικολόγοι, άσχετα από το ποιος κάνει την κίνηση το αποτέλεσμα θα ωφελήσει εμάς. Εάν καθαρίσουμε την τουρλίδα ή τον λούρο λόγου χάρη, δεν θα είναι καλό;

Ουστ κοπρίτες, μικρόψυχοι. Εγώ θα συμμετάσχω πάντως.

Ο Νιχωρίτης

SNiP είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
SNiP είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
SNiP είπε...

ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ Ή ΌΧΙ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ 1.50μμ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΩΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.

Sebastian είπε...

Με το να αφήσουμε βρώμικη την πόλη και τις παραλίες δεν κάνουμε αντιπολίτευση στον Κατσούλη, ζημιά στις τσέπες μας κάνουμε. Έχει τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή κανένας δήμος στην Ελλάδα να παράσχει υπηρεσίες επιπέδου χωρίς τη βοήθεια των πολιτών? Είναι που είναι οι πολίτες ντιπ για το διάολο, να μη βοηθήσει και όποιος θέλει και μπορεί? Γιατί όχι ? Έστω και κάνοντας παραινέσεις στους άλλους δημότες να φροντίζουν για την καθαριότητα και το πράσινο, είναι μια σημαντική εθελοντική βοήθεια. Εδώ θα φανεί και η ικανότητα του Κατσούλη να εμπνεύσει και να τον εμπιστευτούν ακόμη και οι αντίπαλοί του στην κοινή προσπάθεια, μετά την έρημο που άφησε ο Γιάννος ο Μεγαλοπρεπής.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Νιχωρίτη

Σε περιμένω αν και νομίζω ότι νέχρι τώρα δεν βοήθησες ποτέ να καθαρισθεί ο Λούρος.

Ο Μποχωριτης

ΥΓ. ο Ρεπάσος θα έρθει;
ο Βλαχογιάννης θα έρθει;
Γιατί οι ανωτέρω δηλώνουν εθελοντές....

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΧΩΡΙΤΗ
ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΜΕ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΥΡΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ... ΔΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.. Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ... ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ.. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ.. ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..
ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

na katalaboyn omws kapoioi oti o e8elontismos den einai prosopiki provoli merikon (dhmos,e8elontikes omades)gia na doyme posoi sylogoi e8elonton 8a er8oyn

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη η ιδεα του εθελοντισμου,διαχρονικη και"πιασαρικη".Ας μαζεψει ομως η Δημοτικη αρχη αυτους τους υπαληλους της,που ολως τυχαιως τους πληρωνουμε εμεις,απο τα καφενεια και οχι μονο στα οποια συχναζουν τις ωρες εργασιας,ας γινουν αποδοτικοι στην εργασια τους οσοι ευρισκονταικαι οποτε ευρισκονται σ αυτη και μετα θα ερθουμε εθελοντες.
Ποση υποκρισια υπαρχει σ αυτη την πολη!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συγχωριανέ επειδή μπερδεύτηκες λίγο να εξηγήσω κάτι.
Εγώ δεν ενοχλήθηκα με την άρνηση κάποιου στην εθελοντική συμμετοχή, ενοχλήθηκα που τα βλέπουν όλα με πολιτική ματιά, λες και άμα τα αφήσουμε βρώμικα θα κάνουμε κακό στον εκάστοτε δήμαρχο. Και το χειρότερο, αυτοί που δεν συμμετέχουν σε οτιδήποτε εθελοντικό θα κάνουν κριτική σε όσους είναι εθελοντές.
Μην ξεχνάμε ότι Δήμος είμαστε όλοι εμείς που ζούμε εδώ. Κάποιος από εμάς πέταξε τα σκουπίδια παράνομα. Ε! κάποιος από εμάς θα τα μαζέψει. Εκτός κι αν είσαι της γνώμης ότι αφού πληρώνω δ.τέλη ας τα μαζέψει ο δήμαρχος (όποτε τα μαζέψει).
Και μην ξεχνάμε ότι εθελοντισμός δεν είναι μόνο το μάζεμα τον σκουπιδιών. Υπάρχουν τόσα πράγματα.

Για τον φίλο μποχωρίτη.
Με γνωρίζεις και λες ότι δεν καθάρισα ήδη;
Ο ρεπάσος και ο βλαχογιάννης δεν ξέρω εάν δηλώνουν εθελοντές αλλά γιατί ασχολείσαι με αυτούς; Εσύ κάνε αυτό που θεωρείς σωστό κι αν επιθυμείς γίνε εθελοντής σε κάποιο θέμα που σε ενδιαφέρει, εάν όχι κάτσε στα αυγά σου και μην κάνεις κριτική στους άλλους.

Ο Νιχωρίτης

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη!!! συνδημότες αλλά δεν θα συμμετάσχω σε αυτήν την εθελοντική προσπάθεια και ο λόγος ξεκάθαρος δεν μπορώ να προσφέρω εθελοντισμό σε κάποιους που σκοπό έχουν να γεμίσουν τις τσέπες τους ( η μάλλον να αποσβέσου την πλούσια προεκλογική εκστρατεία τους).Ο εθελοντισμός για μένα πρέπει να ξεκινήσει από τον επικεφαλής και τότε θα δούμε μαζικά τους δημότες να προσφέρουν με μεράκι στον τόπο τους.
Ο εθελοντισμός εκμέρους των επικεφαλής σημαίνει:
1. Ο δήμαρχος δεν παίρνει τον μισθό του δημάρχου αλλά του εκπαιδευτικού
2. Οι δημοτική συμβουλή δεν πληρώνονται τα 90€ το κάθε δημοτικό συμβούλιο και το παραχωρούν για την ανάπτυξη της πόλης
3. Ο πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων κάνουν το ίδιο
4. Οι Ειδικοί σύμβουλοι δεν προσλαμβάνονται παρά μόνο αποσπούνται από τις υπηρεσίες τους και λαμβάνουν τον μισθό που λαμβάνανε από την δουλεία τους .
ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΑΞΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΜΟΥ ΝΙΧΩΡΙΤΗ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ. ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΩΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΟΙΚΟΥΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΑΠΛΑ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΛΟΥΡΟ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΩΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

logia logia logia & katigories,
ta egw kai oles h aidies...
den ta afhnoume pleon?????????????
apto na krinoyme poy mexrh tora den voh8ise ti 8a ginei pleon se ayto to topo.........

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ... ΣΤΟΙΧΗΜΑ... ΚΑΝΕΝΑΣ... Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 8 17. ΦΙΛΕ ΒΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΝ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΜΕ.... ΓΚΕ ΓΚΕ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ?