Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Συνεργασία Δήμου Ι.Π.Μεσολογγίου με την Ακαδημία Αθηνών

 Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κατσούλης Παναγιώτης, με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών και καθηγητή Ιστορίας Νεωτέρου Ελληνισμού κ. Κωνσταντίνο Σβολόπουλο,  τη σύζυγο του και γνωστή ηθοποιό κα Κατερίνα Χέλμη, τον Πρόεδρο της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας κ. Παπαναστασίου Ευθύμιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Υφαντή Νικόλαο που τους συνόδευε, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Αριστείδη Καβάγια, στην Πινακοθήκη του δήμου.
Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κατσούλης Παναγιώτης έθεσε το ζήτημα της συνεργασίας του Δήμου και της Ακαδημίας Αθηνών, μέσω της εκπόνησης εκπαιδευτικού προγράμματος που να αφορά την Έξοδο των Ελευθέρων Πολιορκημένων και το οποίο μπορεί να οδηγήσει, εκτός των άλλων και στη δημιουργία ενός ψηφιακού δίσκου αναπαράστασης του μεγάλου αυτού ιστορικού γεγονότος. Η πρόταση του κ. δημάρχου συνάντησε την αποδοχή του κ. Σβολόπουλου και συμφωνήθηκαν τα επόμενα βήματα της υλοποίησης της.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΠΑΝΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ..............
Μ

Ανώνυμος είπε...

Από αποικιοκρατική νοοτροπία φαίνεται ότι διακατέχεται ο Δήμαρχος. Όλες οι ενέργειές του στοχεύουν στην πόλη του Μεσολογγίου. Φαίνεται όμως ότι δεν έχει καταλάβει πως ο λαός τον ψήφισε για Δήμαρχο του διευρυμένου Δήμου και όχι της ''ιεράς πόλης''. Καλό θα ήταν να διαβάσει και λίγο την ιστορία της περιοχής γιατί όλα δεν είναι μόνο Μεσολόγγι.

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχεις φίλε μου 1:01 διάβασα σήμερα στην ΑΙΧΜΗ το δελτίο ΤΥΠΟΥ για τη γονυκλησία του δημάρχου στο δεσπότη. Καμία αναφορΑ για τα Βυζάντινα των Οινιάδων. Μόνο για Αη Συμιο και Αη σώστη
Καλά μας τα έλεγαν Αλλά.

Ανώνυμος είπε...

kala ton kanoun oi aitolikiotes eseis enoiadites eixate antidimarxo apo to agrinio tosa xronia gia ayto moko

Ανώνυμος είπε...

eseis oi aitolikiotes eixate pollous dimarxous apo to agrinio gia ayto moko dis... oso gia to dimarxo mono epikoinoniakes kiniseis fainetai kanei kai ytes mono gia to mesologgi.. dn ksekinise kai mallon then tha paei kala...