Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η κλήρωση δώρων του Εμπ/κού Συλλόγου

                                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και ώρα 20.30, στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών της προωθητικής ενέργειας του Συλλόγου «Ψωνίζω και Κερδίζω».
Στην κλήρωση παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, κ. Παναγιώτης Κατσούλης, ο Αντιδήμαρχος και μέλος του Συλλόγου, κ. Δημήτριος Κοταντάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Ι.Π. Μεσολογγίου, κ. Διονύσης Παπαδημητρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Ταμίας του Συλλόγου, κ. Κασσαβέτης Γεώργιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ιωάννης Μαστανδρέου και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Οι νικητές των 10 δωροεπιταγών του Συλλόγου είναι οι: Ταλαγκόζη Νίκη, Κατσίνα Αθανασία, Δημάκη Αγλαΐα, Κούστα Κωνσταντίνα, Φούντα Μαρία, Αλαφοδήμος Βαγγέλης, Τσίκα Ελένη, Βλάχου Τασία, Κολώνιας Λεωνίδας και Καρανίκης Γιώργος. Γεύμα για 4 άτομα στον Ελαιώνα Ζέλιου κερδίζουν οι: Θεοδωροπούλου Βάσω, Βλαχογιάννης Φώτης, Μιχαλοπούλου Χριστίνα και Παπαδόπουλος Παναγιώτης. Η Τρούπου Αντιγόνη και η Βουλιμιώτη Κατερίνα κερδίζουν από ένα διήμερο ταξίδι στη Ζάκυνθο, η Μαυρομάτη Ξένια μία διήμερη διανυκτέρευση στον Ελαιώνα Ζέλιου και η Αρχοπούλη Φωτεινή ένα τζάκι.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας: το ξενοδοχείο και το εστιατόριο Ελαιώνας Ζέλιου, το ξενοδοχείο Agrilia στο Λαγανά Ζακύνθου και την εταιρία Θερμοζέλ.
                                       Για το Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κ. ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ                              Β. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: