Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Στο supermarket με τα δαχτυλίδια σας!

Στις παλιές ταινίες, οι φτωχοί εκποιούν όσο όσο τα οικογενειακά χρυσαφικά, για να αγοράσουν φάρμακα και γάλα. Σήμερα, μπορούν πια να το κάνουν στο supermarket. 'Οχι βέβαια σε οποιοδήποτε supermarket. Η Tesco εξέπληξε τους πάντες, όταν ανακοίνωσε ότι οι πελάτες της μπορούν πλέον να εκποιούν τα χρυσαφικά τους στα ειδικά stands που φτιάχνει και μετά να ψωνίζουν ότι χρειάζονται από τους πάγκους της.
Το πλεονέκτημα που προσφέρει η Τesco σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της είναι ότι θα εκτιμά με μεγαλύτερη προσοχή τα κοσμήματα και θα αποδίδει μεγαλύτερη αξία στον πελάτη. Κοινώς καλύτερη τιμή ανά γραμμάριο.
Η κίνηση της αλυσίδας η οποία είναι στα σκαριά και αναμένει έγκριση από τις αρχές αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά χρυσού, αλλά και σε αυτή των αλυσίδων λιανεμπορίου. 'Ηδη, η Tesco προσφέρει τραπεζικές, ασφαλιστικές υπηρεσίες, διαθέτει φάρμακα και οπτικά είδη, ενώ στοχεύει να παράσχει και δάνεια στο εγγύς μέλλον.
Η μέρα που θα ξεθάψετε τα παλιά χρυσαφικά από τα συρτάρια που είναι ξεχασμένα για να αγοράσετε μακαρόνια, προφανώς ήρθε!
Σοφία Βεργοπούλου
(Πηγή :OTENET Portal)

Δεν υπάρχουν σχόλια: