Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κοπή Βασιλόπιτας του Δήμου

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και το Σωματείο των Εργαζομένων του Δήμου,  σας προσκαλούν την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011 στις 12 το μεσημέρι στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου
Παναγιώτης Α. Κατσούλης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εαν εχει διαθεση να γινει δημαρχος για ολους πρεπει με την κοπη της πιτας να επανορθωσει τις αδικιες η' τις λαθος επιλογες του (διαγραφες )

Sebastian είπε...

ΠΑΝΟ, ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΚΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑΜΙ ΩΣ ... ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ. ΠΟΛΥ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΠΕ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΜΠΑΤΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ύστερα από το κράξιμο για τις ανορθόγραφες ανακοινώσεις, πλέον είναι τηλεγραφικες. Ο προηγούμενος του Λαδά το έχει γυρίσει στο στοιχημα, τώρα που είναι άνεργος. Του "Ιεράς Πόλεως" ποιος τις γράφει; Του δημιουργήσατε αγχος!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι που λένε...Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ.... χτενίζεται...Απ' ότι βλέπω διατηρούμε όλες τις πάλιες καλές μικροαστικές συνήθειες...Σαν να μην τρέχει τίποτα...Όλα τα είχαμε και η πίτα μας έλειπε...Είμαι πολύ περίεργος να δω τι περιέχει μέσα η πίτα,σε ποιόν θα πέσει το φλουρί(αν έχει)και το κυριότερο...Στα ονόματα ποιών θα κόψει τα κομμάτια ο νέος δήμαρχος...Νομίζω τα τρία τα ξέρω...Δ.Ν.Τ,Μνημόνιο,Καλλικράτης...Θα δούμε...

Saboteur

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι στις εκλογές ψήφισα Κατσούλη και όχι πρώην Δήμαρχο, αυτόν πριν από τον Πρεβεζάνο.
Ο ένας παίρνει και σύνταξη από το Δήμο αφού τον βγάλαμε δύο φορές τον πληρώνουμε κιόλας για τις μεγάλες αλλαγές που έκανε στη πόλη. Ο ανηψιός ήδη έγινε αντιδήμαρχος. Ο δευτερος στην οικογένεια που τον πληρώνουμε ήδη. Και σε λίγο καιρό θα έρθει και ο μικρός υιός για να εκλπηρωθούν τα προεκλογικά γραμμάτια και έτσι να είναι όλη η οικογένεια χαρούμενη και ευτυχισμένη.
Το ξαναλέω ότι το ψηφοδέλτιο που έριξα έγραφε ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και όχι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ........
Να το θυμάστε καλά.

Και τότε να δούμε τι θα απαντήσουν κάποιοι που πραγματικά έτρεξαν για το συνδυασμό, τι θα απαντήσει ο κ. Παπαθέου και αν θα δεχθεί να αναλάβει συνήγορος του Δημότη και να δούμε τελικά τι θα πουν όλοι αυτοί που άλλα περίμενα και άλλα έρχονται..........

Ανώνυμος είπε...

πραγματι ρε φιλε! έχεις δίκιο! εδω ο κοσμος χάνεται και το.....χτενίζεται!!!! την πίτα ποιός θα την ζυμώσει; γιατί όπως είναι γνωστό λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!