Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Οι συλληφθέντες για τρομοκρατία


Βαριές κατηγορίες για τρεις κακουργηματικές πράξεις απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των πέντε συλληφθέντων τις δυο τελευταίες ημέρες, για υποθέσεις τρομοκρατίας. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα χωρίς δικηγόρους και αρνήθηκαν εντός του εισαγγελικού γραφείου να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση. Η δίωξη σε βάρος των νεαρών αφορά τις κατηγορίες της τρομοκρατικής οργάνωσης, άγνωστης μέχρι στιγμής, τρομοκρατικών πράξεων που αφορά τα όπλα που εντοπίστηκαν σε χώρους που χρησιμοποιούσαν οι κατηγορούμενοι και της διακεκριμένης περίπτωσης οπλοκατοχής.
 Τα στοιχεία των τεσσάρων (4) συλληφθέντων είναι:
1. Χαράλαμπος Τσιλιανίδης του Αθανασίου και της Στυλιανής, ετών 23
2. Δημήτριος Φέσσας του Νικολάου και της Ελισάβετ, ετών 23
3. Δημήτριος Δημτσιάδης του Παναγιώτη και της Ιωάννας, ετών 23
4. Σωκράτης Τζίφκας του Δημητρίου και της Ουρανίας, ετών 21
και
5. Γερμανίδα καθηγήτρια,  ετών 27

Ήδη  έχει γίνει γνωστή η γκάφα της αντιτρομοκρατικής με την επεισοδιακή σύλληψη στελέχους του Συνασπισμού. Ο συλληφθείς δέχτηκε την ...ευγενέστατη περιποίηση των ανδρών με τις κουκούλες, αφού με την απειλή όπλου μεταφέρθηκε βίαια με αυτοκίνητο σε άγνωστο μέρος όπου τον γύμνωσαν, τον έβρισαν και τον έδειραν. Στο τέλος του ανακοίνωσαν  πόσο άτυχος ήταν που έτυχε να μοιάζει με κάποιον άλλον που έψαχναν να βρουν και τον άφησαν ελεύθερο.
(στοιχεία από in.gr)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αντίφαση σε όλο της το μεγαλείο...Το θέατρο του παραλόγου...Άντρες με κουκούλες και όπλα κυνηγούν άλλους άντρες με κουκούλες και όπλα...Ειλικρινά έχω μπερδευτεί με το θέμα της τρομοκρατίας...Ποιοί τελικά είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες???Αυτοί που και καλά σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό με τις εγληματικές τους πράξεις την κοινωνία που κατα κύριο λόγο είναι νεολαίοι αυτής της χώρας όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν,οι οποίοι είναι μάλλον τσιράκια ενός μεγαλοπαράγοντα, χτυπώντας εσκεμμένα κάτι μια φορά το μήνα για να συγκλονίσουν την κοινή γνώμη Ή αυτοί οι οποίοι με το που βγαίνεις απο το σπίτι σου,ορμάνε κατευθύαν,σε πιάνουν,και σε βαράνε(όπως το συγκεκριμένο περιστατικό),έχοντας τίποτα εναντίον σου,οι οποίοι πνίγουν τις διαδηλώσεις με χημικά και δακρυγόνα,δέρνοντας αλύπητα όλο τον κόσμο αναξαρτήτως ηλικίας και όλα αυτά με νόμιμη στίριξη???Θεωρώ πραγματικά πως οι δεύτεροι είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες χωρίς αμφιβολία...Τρομοκράτες βαλμένοι απο το κράτος κάνοντας καλά αυτό που ξέρουν...προπαγάνδα για να αλλοιώνουν την κοινή γνώμη βασισμένοι στην ανασφάλεια του κόσμου έχοντας πάντα την στίρηξη των ΜΜΕ...Δεν ξεχνάμε και το πρόσφατο περιστατικό ξυλοδαρμού ενός μέλος του συνασπισμού έξω απο αστυνομικό τμήμα,διαμαρτυρόμενος για τις συλλήψεις φοιτητών μετά απο μεγαλειώδη απεργία...Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ...ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο εύκολα διασύρετε τα παιδάκια αυτά δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες τους και παίζοντας το παιγνίδι του συστήματος. Απ' τα λαμόγια όμως, τους ληστές και τους έμπόρους ναρκωτικών τίποτα.Γαργάρα.

Ανώνυμος είπε...

TO ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΦΙΛΕ 8.57 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΣΕΝΑ Ή ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΩΡΙΜΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΟΜΠΙΤΣΕΣ,..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Λεωνίδας είπε...

Ρε φίλε 8.57΄: που ακριβώς έγκειται ο διασυρμός; στη δημοσίευση των (γνωστών από την τηλεόραση ήδη) φωτογραφιών, ή των γεγονότων και των στοιχείων των εμπλεκομένων; Και για την ιστορία, αυτά τα ''παιδάκια'' όπως συμπονετικά αποκαλείς, είχαν μαζί τους κι αυτά τα ''παιχνιδάκια'' :
•Ένα Kalashnikov
•Ένα πιστόλι 9 mm , με γεμιστήρα 10 φυσιγγίων
•100 φυσίγγια των 7,62 mm
•120 φυσίγγια των 9 mm
•Ένα σιγαστήρα για Kalashnikov.
Κι όπως βλέπεις το μπλογκ δεν τα αναφέρει αυτά.
Αρκετά με το λαϊκισμό επιτέλους. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 9:Ο8 ΚΑΙ 9:21 ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Το περιστατικό έγινε ως έξης:Ο συγκεκριμένος άνθρωπος περπάταγε κοντά στο σπίτι του και σε χρόνο μηδέν τον περικυκλώνουν 15 άτομα με κουκούλες βγάζοντας όπλο το οποίο σημάδευε στο κεφάλι του σε απόσταση αναπνοής.Τον ακινητοποίησαν δέρνοντας τον και ύστερα τον βάζουν στο τζιπ βρίζοντάς τον ανελέητα.Ο τύπος φώναζε πως κάποιο λάθος έγινε τρομοκρατημένος προφανώς και πως είναι μέλος του Συνασπισμού.Μετά τον πήγαν στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ κάνοντας του σωματικό έλεγχο ξεγυμνώνοντάς τον και ρωτώντας τον διάφορα..Ύστερα απο 4 ώρες έρχεται ο αρχιαστυνομικός και του λέει συγνώμη για το ατυχές περιστατικό απλώς μοιάζετε με έναν καταζητούμενο.Έτσι για να δείτε σε τι κωλοκράτος ζούμε...

Ανώνυμος είπε...

Ο διασυρμός έγκειται στο ότι μέχρι να αποφασίσει οριστικά το δικαστήριο για την ενοχή τους, οι κατηγορούμενοι θεωρούνται αθώοι.
Εξ' άλλου η ασφαλίτες πέφτουν από γκάφα σε γκάφα όταν δεν διαπομπεύουν εσκεμμένα δραστήριους πολίτες. ('Οπως το στέλεχος του ΣΥΝ ή την Γερμανίδα καθηγήτρια).
Ιεράπολις δεν το περίμενα απο εσάς να πέσετε στο "τρυπάκι" της ασφαλίτικης πρακτικής. Ούτε είδα την ίδια ευαισθησία εκ μέρους σας, να δημοσιεύσετε για παράδειγμα την φωτογραφία του Ψωμιάδη του αρχιλήσταρχου της Ασπίς Πρόνοια.
Αλλά ξέχασα αυτός φορούσε γραβάτα.
Αλήθεια όμως ποιοί είναι μεγαλύτεροι τρομοκράτες,αυτά τα παιδιά γιατί για παιδιά πρόκειται, ή το υπουργικό συμβούλιο σύσωμο ως υπαλληλικό εντεταλμένο προσωπικό της Τρόικας που καταδικάζει την Ελληνική κοινωνία σε απερίγραπτη φτώχεια, χωρίς να έχει πάρει τέτοια εντολή απο αυτή;
Ο Γκάντι, αυτός που θεμελίωσε την ειρηνική επανάσταση, την ειρηνική αντίσταση στους κατακτητές (και τον οποίον αποδέχομαι προς άρση κάθε παρεξήγησης), είχε πει κάποτε πως: << Η μεγαλύτερη μορφή βίας είναι η φτώχεια!>>

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΛΟΠΟΔΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΛΟΒΙΤΟΥΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ.....
ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι 9.28,9.21 και 10.28 είμαι κάθετα αντίθετος στην ατομική τρομοκρατία και πιστεύω πως δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στον απλό λαό.Δεν μπορώ όμως να δεχτώ την ύπαρξη προσωπικών δεδομένων στις περιπτώσεις αιμοσταγών φονιάδων,μεγαλοαπατεώνων,εμπόρων ναρκωτικών, εμπόρων όπλων που κυκλοφοράνε με πενήντα καλάζνικωφ κι όχι με ένα, που έχουν σκοτώσει στ' αλήθεια ανθρώπους κι όχι θεωρητικά όπως υποθέτετε εσείς.Γιατί δε νομίζω να δικάστηκαν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι οπότε ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι ν' αποδειχτεί η όποια ενοχή τους.Άρα έχουμε καραμπινάτη επιχείρηση διασυρμού των παιδιών αυτών απ΄ την διεφθαρμένη εξουσία που δήθεν κατηγοράτε σ'όλους τους τόνους αλλά στη πράξη υποβοηθάτε αποδεχόμενοι την παραπληροφόρησή της.Ειλικρινά πιστεύτετε πως αυτοί αγωνιούν για τη προστασία μας ή παίζουν το επικοινωνιακό τους παιγνίδι τόσο καλά ώστε να τρώς το δόλωμα χωρίς καλά καλά να το καταλαβαίνεις.