Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η αμετροέπεια του Σώκου σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις καταχθόνιες πράξεις του.


'' Όπως όλοι οι νεοσοσιαλίζοντες υποψήφιοι ηγετίσκοι, που διακαής τους πόθος είναι να εξασκηθούν στου κασσίδη την κεφαλή επάνω, έχοντας δηλαδή την ευγενή φιλοδοξία να μας κυβερνήσουν σώνει και καλά, υπήκοντες στην πολιτική παρακαταθήκη του μεγάλου τιμονιέρη Ανδρέα, έτσι και ο φίλτατος Σώκος πιστεύει ακράδαντα, ότι προώρισται να κυβερνήσει την δύσμοιρη πατρίδα μας από πόστο μεγαλύτερο από αυτό που τον έταξε ο λαός δια της ψήφου του, αυτό του νομάρχη.
Βέβαιο είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει και πολύ εάν το πολιτικό αυτό πόστο είναι διατεταγμένο με διορισμό, αλλά αρκεί να είναι ανώτερου επιπέδου προσιδιάζον στις περγαμηνές που διαθέτει. Τρομάρα του !!!!
Έτσι ενώ δεν ήταν στις «προτεραιότητες» του όπως διατείνεται στον ημερήσιο τύπο, ο διορισμός του στην περίοπτη θέση του Διοικητού της Υπερπεριφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, δέχτηκε με μεγάλη του λύπη όπως διατείνεται, καθότι δεν μπορούσε να αρνηθεί τέτοια τιμή που του έγινε!!!!
Και προκύπτει το αδήριτο ερώτημα: καλά ρε Σώκο, γιατί μας κρατάς σε αγωνία, όσον αφορά τις προτεραιότητες σου και δεν μας αφήνεις να ησυχάσουμε, γιατί είσαι τόσο άκαρδος μαζί μας και μας βασανίζεις.
Αμ το άλλo απόφθεγμα!!! «στην πολιτική δεν αισθανόμαστε κάποια δικαίωση, είμαστε εθελοντές» ναι όπως το ακούτε!!!
Ο Σώκος είναι εθελοντής!!! Θου Κύριε!!! Ως φαίνεται είτε αγνοεί την έννοια του εθελοντισμού είτε νομίζει ότι μας δουλεύει. Άλλα επειδή και νου διαθέτει και κάποιες γνωστικές ικανότητες πέραν της του γλειψίματος και της κολακείας των κομματικών αφεντικών του είναι βέβαιο ότι γνωρίζει την έννοια του εθελοντισμού που σημαίνει «ανιδιοτελή προσφορά».
Ρε Σώκο με 6.000 ευρώ μηνιαία αντιμισθία συν τα υπόλοιπα επιπρόσθετα κοντά στις 10.000 συν τα τυχερά, για ποιον άθλιο εθελοντισμό τολμάς να μιλάς; Αν έτσι αντιλαμβάνεσαι εσύ την ανιδιοτελή προσφορά, φαντάσου να μην ήσουνα και εθελοντής!!!
Αλήθεια μια και μιλάμε για εθελοντισμό τη γίνεται με το υπαλληλίκι της Εμπορικής Τράπεζας και εκεί είσαι εθελοντής στην μισθοδοσία ακόμη ή πήρες σύνταξη;
Απάντησέ μας σε παρακαλώ γιατί αγωνιούμε. Πάντως το άκρον άωτο της καπηλείας εκ μέρους του Σώκου είναι η πρόσφατη δήλωσή του, όταν η υποψηφιότητά του ως περιφερειάρχης είχε απορριφθεί και επελέγη ο Κατσιφάρας και πριν το διορισμό του ως Διοικητής υπερπεριφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, ότι δεν είναι «επαγγελματίας πολιτικός».
Βέβαια αν ήταν όλοι οι τυχοδιώκτες – καριερίστες επαγγελματίες πολιτικοί, θα αναλάμβαναν και τις ευθύνες των πράξεων τους και δεν θα απεμπολούσαν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο Έθνος και την Πατρίδα αυτοχαρακτηριζόμενοι όπως ο Σώκος, ως ερασιτέχνες για άφεση των συνεπειών των ανομημάτων τους.  
Οι άθλιοι τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες είναι ερασιτέχνες στις υποχρεώσεις τους και επαγγελματίες στα υπερδικαιώματά τους. Τώρα ο διορισμός του κάθε κοπρίτη σου, κατά Πάγκαλο, στην Βουλή κύριε Σώκο που έκανες, που ανάγεται; Στα δικαιώματα σου ή στις υποχρεώσεις σου;
Ιδού το ερώτημα!!!     ''                                           Π.Α
                                              για  Μέτωπο  Ελεύθερων  Δημοτών

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι ειναι

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως ενώ η χώρα κοντευει να βάλει λουκέτο ακόμα διορίζονται κομματόσκυλα τύπου Σώκου!Γιατί να παίρνει 6.000 ή και 10.000 μηνιαιως ,τι θα κάνει ?τον νταή θα κάνει που έκανε κι εδώ!Βρε ουστ!Αυτοί οι Σώκοι είναι οι κοπρίτες και τα τέκνα τους -διόρισε και το γιό του στην ΑΜΕΛ!Αίσχος!Σανίδα που πάει χαμένη!