Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο EMILEON


Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

Ένας σημαντικός τραγουδιστής, από τους καλύτερους της γενιάς του, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος έρχεται στο Αγρίνιο να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά στο EMILEON café-bar-bistro την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στην 25χρονη πορεία του ακολούθησε προσεκτικά βήματα που εδραίωσαν την παρουσία του στην καρδιά του κόσμου. Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους εκπροσώπους της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής. Δήμητρα Γαλάνη, Χάρις Αλεξίου, Χρόνη Αϊδονίδη, Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Βαγγέλη Κορακάκη, Αναστασία Μουτσάτσου, Μελίνα Κανά, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιάννη Σπανό, Κατερίνα Κούκα, Γιάννη Μαρκόπουλο, Παντελή Θαλασσινό και άλλους.
Η καλλιτεχνική του πορεία χαρακτηρίζεται από το ήπιο προφίλ, την ευρεία ερμηνευτική του γκάμα, το σημαντικό ρεπερτόριο, στο οποίο προστέθηκε πρόσφατα το άλμπουμ «Ψυχή που δεν αμάρτησε ποτέ της δεν αγιάζει».
Με τη Μαρία Σπυροπούλου και συμπαραστάτες εξαιρετικούς μουσικούς θα παρουσιάσει στο κοινό της περιοχής μας παλιότερα και νέα τραγούδια του. Μπαλάντες, έντεχνα και λαϊκά, που αγαπήθηκαν από όλους μας.
Σας περιμένει στο EMILEON café-bar-bistro
Ώρα έναρξης 22.30
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6984668588

Δεν υπάρχουν σχόλια: