Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ανοικτή επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημότες της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

ΜΕΤΩΠΟ EΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΔΗΜΟΤΩΝ                                                                                                      

         Όπως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, έτσι και οι δημότες μας πρωτίστως συνειδητοποιούν από τη μαζική εξαθλίωση που πλησιάζει απειλητικά, ότι έρχεται η μεγαλύτερη βαρυχειμωνιά των τελευταίων πενήντα χρόνων, εξαιτίας της απίστευτα επιθετικής και αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης. Αλλά και παράλληλα εδώ, σε τοπικό επίπεδο,  βοούν τα  γεγονότα, δεν πάει άλλο με το γνωστό απεχθές  κύκλωμα, την αποκρουστική συμμορία  ληστών που δρα σε βάρος του διευρυμένου Δήμου μας. Αυτό το κύκλωμα - συμμορία έχει  διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα σε βάρος του Μεσολογγίου και του περιβάλλοντος, δυστυχώς  και με τη συμβολή συνενόχων συνεργατών του και από δω.
         Δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα για το νέο δήμο μας, όσο αυτό το κύκλωμα  μπορεί να  επηρεάζει τις δικές μας υποθέσεις. Επιφυλάσσουν  διαρκώς υποτελή θέση και ρόλο  στην πόλη μας, γυρίζουν την πλάτη στους Μεσολογγίτες, ενώ επιδιώκουν μεθοδευμένα, επίμονα και ανυποχώρητα να φέρουν το Μεσολόγγι…διακόσια χρόνια πίσω.  Η άμεση διακοπή κάθε επαφής, η εξάρθρωση αυτού του κυκλώματος αποτελεί επιτακτική αναγκαιότητα.  
         Χειρότερο εφιάλτη από την πολιτική του κυκλώματος απέναντι στο Μεσολόγγι δεν θα μπορούσε πριν από λίγα χρόνια ακόμα να φανταστεί ούτε ο πιο εμπαθής ακόμη και σε βαθμό… παράνοιας εχθρός του κυκλώματος– συμμορίας. Η απεχθής πολιτική τους συμπυκνώνεται στη χρόνια  πρακτική να πρωτοστατούν στις επιθέσεις λεηλασίας του Μεσολογγίου.
         Εκτός από τους εθελοτυφλούντες, οι πάντες έχουν πλέον συνειδητοποιήσει  ή έχουν αρχίσει να  διαισθάνονται  ότι δεν υπάρχει  ελπίδα σωτηρίας  για την πόλη όσο το κύκλωμα αυτό  μπορεί να  συνεχίζει την ίδια  ολέθρια  πολιτική.
         Δεν μπορεί, δε νοείται  πάντως το Μεσολόγγι να  περιμένει να βυθιστεί κι άλλο στη μιζέρια και στην εξαθλίωση  και έπειτα  να αντιδράσει. Το πρόβλημα  έγκειται στο ότι όταν το Μεσολόγγι αποφασίσει να αντιδράσει ίσως να είναι πλέον πολύ αργά. Ενδέχεται οι ζημιές που θα έχει υποστεί να είναι ανεπανόρθωτες.
         Αν με κάποιον τρόπο δεν σηματοδοτηθεί η απαρχή κάποιας σύσσωμης κοινής  αντίστασης, το κύκλωμα-συμμορία θα προχωρήσει  πολύ πιο αποφασιστικά και γρήγορα  στο «σβήσιμο» χωρίς έλεος του Μεσολογγίου.
         Προτείνουμε προς τούτο την άμεση συγκρότηση ενός κοινού μετώπου του δήμου μας. Ταυτόχρονα,  είναι αναγκαίο να υπάρξει ένα καινούργιο ξεκίνημα για τα εσωτερικά πράγματα του δήμου μας, με στραμμένη την προσοχή όλων μας στην υπαρκτή πραγματικότητα και στο μέλλον, χωρίς όμως να διαγράψουμε το παρελθόν, το ιστορικό της διαχείρισης όλων των υποθέσεων  και χωρίς να παραβλέπουμε τα αίτια  των εξελίξεων σε όλους τους τομείς  και τις επιπτώσεις τους, κυρίως αρνητικές, για την πόλη και τους δημότες.
         Ζητάμε άμεσο διαχειριστικό έλεγχο παραλαβής-παράδοσης και για τους τρεις πρώην Δήμους. Δεν δεχόμαστε τη διάλυση και το ξεπούλημα των Αλυκών και ζητάμε να ακυρωθεί η απόφαση  της προηγούμενης δημοτικής αρχής επί του θέματος λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η θητεία της και   συζήτηση  με τους φορείς της πόλης επ’ αυτού, με καταλογισμό  ευθυνών. Άμεση αποπληρωμή των επαγγελματιών προμηθευτών  του Δήμου (π.χ. με την καταβολή των αντιμισθιών   και παράλληλα πρόταση αμισθί θητείας όλων των αιρετών). Προτεραιότητα στην  υποστήριξη του ΤΕΙ, του Νοσοκομείου. Μέτωπο στην επιχειρούμενη  αποψίλωση της πόλης από τους αδίστακτους πολιτικούς απατεώνες, τα γλοιώδη ΠΑΣΟΚικά λαμόγια της γείτονος.   Ενάντια στη διάλυση, στη λεηλασία, στην περαιτέρω απαξίωση της Ιερής Πόλης.
         Να βρίσκονται σε καθημερινή προτεραιότητα τα οικονομικά, αναπτυξιακά, νομικά, θεσμικά,  ηθικά  ζητήματα και δικαιώματα,  με συστηματική, στοχευμένη προσπάθεια ανάταξης και αποκατάστασης του αισθήματος πολιτικής αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας,  με έμπρακτη κύρωση και προβολή του συνόλου των ηθικών και πνευματικών αξιών που διαφυλάσσονται εδώ. Για  ένα νέο δήμο Μεσολογγίου που δεν θα απεμπολεί τα δικαιώματά του, που δεν θα κάνει υποχωρήσεις που τον βλάπτουν.
         ΄Εξω  και πέρα από την κατάπτωση και τον εξευτελισμό συμπεριφορών και μηχανισμών, από ιδιοτελή προσωπικά  ή πολιτικά συμφέροντα  που πολλάκις μέχρι σήμερα ταπείνωσαν και διέσυραν πανελλήνια το Μεσολόγγι.
         Να ορθώσουμε κοινό και ισχυρό φράγμα ανάχωμα στα απεχθή παιχνίδια των κομμάτων σε βάρος του δήμου, ιδίως  στις σημερινές συνθήκες  της πλήρους απαξίωσής τους, κυρίως των δύο κομμάτων εξουσίας και των ανθρώπων τους.
         Πιστεύουμε πως ο δήμος μας μπορεί να  έχει αυτοτελή λόγο και πολιτική, κύρος, αξιοπιστία , διαπραγματευτική ισχύ, δυναμική, πειθώ, αποτελεσματικότητα  προς όφελος του τόπου και των δημοτών μας και θα εργαστούμε προς αυτήν την κατεύθυνση με όλες μας τις δυνάμεις. Παρά τον σημερινό ζόφο,  με ελπίδα και αισιοδοξία, βγαλμένη από το Μέτωπο των Ελεύθερων Δημοτών και τις δυνατότητες του Δήμου μας, αντικρίζουμε το 2011.
                   ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Δημοτικός  Σύμβουλος
                                                                                                         Βασίλης  Μπρούμας

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ "ΕΚ ΒΟΡΡΑ" ΜΗΠΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ , ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ , ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ , ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ...
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ , ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ , Ή ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΟΥΜΕ.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΟΠΕΔΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ...
ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΣΑ ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΦΤΩΜΑΣΤΕ...
ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΣΑΜΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ , ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΛΕΟΝ...
ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ "Ο ΑΛΛΟΣ".
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ , ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...
ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...
ΑΣ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΩΗΝ , ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ , ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ...
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟ...
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ , ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘ ΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ , ΜΕΤΩΠΑ Ή ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...
ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...
με εκτιμηση
Π.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Η προεκλογική περίοδος έχει τελειώσει...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΜΠΡΟΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑ.............

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ -ΠΟΥΛΗ-ΣΠΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
Μ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιες συμμορίες και ποιους εχθρούς? ότι να ναι φίλε. Με τέτοιους δημοτικούς συμβούλους,όντως,δίκαια είστε στον πάτο,δυστυχώς.
Το Αγρίνιο-δυνάστης είναι μια απίστευτα μεγάλη καραμέλα που δε λιώνει για μερικύς Μεοσλογγίτες.

Ανώνυμος είπε...

Ο βασιλης Μπρουμας αρχισε ορθως την αντιπολιτευση και ολοι θα ειμαστε εκει προσφεροντας αφειδως στηριξη.Σε οσα λεει εχει δικιο.Δεν αποτελει λαμογιο,γλειφτη,πουλημενο τομαρι,δηθεν,ασχετο,κομματοσκυλο και νεκροθαφτη του Μεσολογγιου.Ειναι ευθυς,με αποψη και λατρεια για την πολη.Τα γνωστα μειρακια του Μεσολογγιου που εχουν καταντησει την πολη εδω που ειναι προσπαθουν να το βγαλουν γραφικο επειδη τους χαλαει την σουπα και τους ξεμπροστιαζει...

Ανώνυμος είπε...

κυριε Μπρούμα ,

συνέχισε τον αγώνα σου και μην ακούς τι λένε γύρω σου.
Ταυτόχρονα δε στήριξε ότι καλό προσπαθήσει να περάσει ο νέος δήμαρχος. Ο τόπος μας έχει ανάγκη όλους.
Πρέπει να δοθεί άμεση προταιρεότητα

1)στη καθαριότητα του Δήμου (και όταν λέμε Δήμο δεν εννοούμε πλέον μόνο το Μεσολόγγι).
2)στην οικονομική εξυγίανση του Δήμου
3)στην οικονομική εξυγίανση και ανάπτυξη των Αλυκών

Καλή χρονιά και ευχές σε όλους για τον δύσκολο αγώνα που έχετε.

Α.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο Π.Δ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΘΕΣΗ !!!
ΠΟ!!! ΠΟ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΙΑ 9:32
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο Δ.Π. ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΛΑ..
ΕΜ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΒΕΡΤΑ ΞΥΔΙ , ΘΑ ΗΠΙΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΑΛΛΟΝ.....
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ρε 9.32 δεν ειναι αυτός που νομίζεις ο Π.Δ.

μην φορτώνετε στο δημήτρη λόγια που δεν είναι δικά του .

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ . ΟΤΑΝ Ο Π.Δ. ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΟΝΥΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑ... ΔΗ...
ΑΠΛΩΣ ΤΑΙΡΙΑΞΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ...
Π.Δ.