Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Συμπόρευση των ομάδων μπάσκετ

Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
16/1/2011
                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
            Ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο του Μεσολογγίου ότι μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων «Λόρδος Βύρων Μεσολογγίου» και «Α.Σ.Μεσολόγγι» αποφάσισαν
ΟΜΟΦΩΝΑ
την συμπόρευση, υπό  ενός  νέου κοινού Διοικητικού Σχήματος, των δύο συλλόγων από τη νέα αγωνιστική περίοδο με κοινό στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή μας και όραμα τη δημιουργία ικανών και ανταγωνιστικών συνόλων .
Ήρθε πλέον ο καιρός το Μεσολογγίτικο  μπάσκετ να ξυπνήσει από το λήθαργό του και να πάρει ξανά τη θέση που του αξίζει, μακριά από ανούσιες αντιπαραθέσεις και εγωισμούς.
Εκ των Δ.Σ. των ομάδων
Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ

Σχόλιο IeraPolis: Συμφωνούμε, επικροτούμε και επαυξάνουμε. Μακάρι και στο τοπικό ποδόσφαιρο να υπάρξει τέτοια συνένωση. Ποιό το νόημα των 4-5 ομάδων; Καλλικράτης και στα ομαδικά σπορ. Μια μεγάλη ομάδα και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο που θα συγκεντρώσει τα  καλύτερα ταλέντα και θα εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πόλη μας και κατ ΄ επέκταση το νέο δήμο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παιδια του ΑΣ ξεκινησατε κατι καλο και τωρα κανετε συγχωνευση για να φτιαξετε το προφιλ του Προεδρου του ΒΥΡΩΝΑ ( Ρεπάσου) και μαγκα τον Γιώτη. Κρίμα παραγματικά κρίμα.............

Ανώνυμος είπε...

12.26 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την απόφαση. Καλό θα ήταν να συμπεριληφθούν στο σχήμα και ομάδες του ευρύτερου δήμου.

Μακάρι να γίνει το ίδιο και στο ποδόσφαιρο μπας και δούμε καμμιά ομάδα έστω και στη Β' εθνική

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω οτι θα φτιαξουμε μαγκα κανενα, και το προφιλ κανενος,το μονο που εχουμε σκοπο ειναι να δωσουμε την χαρα στα μικρα παιδια να παιξουν μπασκετ και να μαζεψουμε παλι πισω τον μπασκετικο κοσμο.Πιστευω οτι τα ατομα που θα ασχοληθουν ειναι τοσο υγιη που δεν θα επιτρεψουν μεσα απο την προσπαθεια αυτη να προβληθει κανενας.Αφηστε στην ακρη οποιαδηποτε προσωπικη αντιπαθεια και ελατε μαζι μας να βοηθησετε απο καθε πλευρα που μπορειτε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω οτι θα κανουμε μαγκα κανενα ουτε θα φτιαξουμε κανενος το προφιλ.Το μονο που θελουμε ειναι να φερουμε τα μικρα παιδια κοντα στο μπασκετ καθως και τον μπασκετικο κοσμο του Μεσολογγιου που ειναι αρκετος.Ειναι τοσο υγιη τα ατομα που θα ασχοληθουν που δεν νομιζω οτι θα εχουν να φοβηθουν κανενα (μαγκα)Αφηστε στην ακρη καθε προσωπικη αντιπαθεια και ελατε μαζι μας να βοηθησετε απο καθε πλευρα που μπορει ο καθενας.

Ανώνυμος είπε...

θέλουμε όμως να ονομαστεί ΑΕΜ και όχι Χ.Τρικούπης...

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΜ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΜ ΚΑΙ ΤΙς ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΕΜ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ(ΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΜ 10 ΕΥΡΩ ΕΣΤΩ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ).Ο ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Unknown είπε...

Αυτή η προσπάθεια δεν έχει στόχο ούτε τις προσωπικές προβολές, ούτε την ικανοποίηση εγωισμών.
Μόνος στόχος είναι να προσφέρουμε μια υγιή διέξοδο μέσω του αθλητισμού στους νέους του τόπου μας και να φέρουμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να απολαμβάνει τους αγωνες μέσα σε μια ΠΑΝΤΑ γιορτινή ατμόσφαιρα.
Είμαστε νέοι, έχουμε καινούργιες ιδέες, έχουμε μεγάλη όρεξη να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σας θέλουμε όλους μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ(ΑΙΑΣ ΟΙΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΛΙΑΚΑΤΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ). ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ(ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΟΙΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.