Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

H ''Δύναμη του Πολίτη'' προτείνει :

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
(ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤEITΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ (ΚΑΤΑΛΗΨΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ. ΛΑΘΟΣ!!!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!! ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

Α) Σχέδιο και διάρκεια κατάληψης
Θα είμαστε έξω από την βουλή KYΡΙΑΚΗ 20-2-2011και ώρα 12:00 έως 18:00 το απόγευμα. Στις 18:01 της ΚΥΡΙΑΚΗΣ θα μπούμε στην βουλή και  θα παραμείνουμε μέσα, μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 21-2-2011 έως της  23:30 το βράδυ. Οπότε 23:30 το βράδυ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ θα  τους παραδώσουμε πάλι την βουλή, ειρηνικά πάντα.
Β) Αιτήματα (Μόνο για αρχή)
1. Δικαιοσύνη και φυλάκιση των ανθρώπων που καταχράστηκαν τα λεφτά της πατρίδας μας δηλαδή τα δικά μας (έμμεσα και άμεσα  από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών).
2. Έξοδος από το χουντικό μνημόνιο (που θα εδρεύει μέχρι το 2021 στην Ελλάδα).
3. Κατάργηση του βουλευτικού ασύλου.
4. Δημόσια συγγνώμη των πολιτικών στους πολίτες (όλων των πολιτικών που κυβέρνησαν) και να μας πουν γιατί αφού υπήρχαν κι άλλες λύσεις δανείων με 1% και 2% (Κίνα - Ρωσία), διάλεξαν το χουντικό ΔΝΤ! Γιατί άραγε?
5. Δημόσια συγγνώμη από τον «πρωθυπουργό» για το ψέμα που μας είπε ότι υπάρχουν λεφτά (μόνο και μόνο, επειδή ήθελε και αυτός αλλά και η Αμερική να κάτσει στο «θρόνο»).
6. Απαιτούμε να πληρωθεί «ο λογαριασμός» της ντροπής (του χρέους) από τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους, τους πατριάρχες (άλλο η θρησκεία και άλλο η εκκλησία) τους πολιτικούς και τους κουμπάρους τους.
7. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να οριοθετηθούν επιτέλους τα υδάτινα σύνορα μας (Αιγαίο, Καστελόριζο, Νότια Κρήτη κ.λ.π.) και να κάνει το αυτονόητο, εξόρυξη (ελληνική) του ορυκτού μας πλούτου.
8.Αφού παραδώσουμε την βουλή  21-2-2011 πάλι στα χέρια των πολιτικών, θα περιμένουμε να πραγματοποιηθούν τα αιτήματα μας. Εάν δεν πραγματοποιηθούν, θα ξανακάνουμε σύντομα πάλι κατάληψη της βουλής και την επόμενη φορά δεν θα την παραδώσουμε έτσι απλά.
9. Απαιτούμε σωστή και δωρεάν παιδεία
10. Απαιτούμε σωστό και δωρεάν σύστημα υγείας
11.OXI στην καρτα του πολιτη για λογους ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ
Γ) Μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί
1. Το πρώτο μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί φεύγοντας και παραδίδοντας την βουλή, πάλι στα βρόμικα χέρια τους, είναι ότι φεύγουμε “κύριοι” και θα περιμένουμε, έως νεωτέρας να δούμε αν εισακούστηκαν τα αιτήματα μας η απλώς δεν κάνατε τίποτα όπως συνήθως, εάν ισχύει το δεύτερο (το τίποτα), θα ξανάρθουμε πάρα πολύ σύντομα, και την επόμενη φορά δεν θα την παραδώσουμε έτσι απλά την βουλή.
2. Το δεύτερο μήνυμα που θα λάβουν είναι ότι πρέπει οι πολιτικοί να φοβούνται και να σέβονται αυτούς που τους εξέλεξαν.
Δ) Όροι, προτάσεις και παρακλήσεις στους καταληψίες
            1. Έχουμε ιδεολογία και πιστεύω.
            2. ΟΧΙ πανό και ΟΧΙ κομματικές σημαίες.
            3. Δεν θα φοράμε κουκούλες.
            4. Δεν θα κρατάμε γενικώς όπλα.
5. ΟΧΙ στους βανδαλισμούς προς τα καταστήματα των συμπολιτών μας (δεν θα «χουλιγκανίσουμε» γενικώς).
6. Έχουμε όλοι έναν στόχο, την ειρηνική κατάληψη της Βουλής.
7. Θα πρέπει να είμαστε τόσοι πολλοί, έτσι ώστε, απλά και εύκολα να σπρώξουμε τα ΜΑΤ και προσπερνώντας τα, να μπούμε στην  Βουλή.
8. Θερμή παράκληση σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (πανεπιστημιακούς και μη) να διαδώσετε την πρόσκληση μας, τουλάχιστον 15 μέρες πριν την συγκέντρωση.
9. Επειδή θα είμαστε τόσοι πολλοί, ο μονός τρόπος να μας σταματήσουν θα είναι τα δακρυγόνα. Για να καταφέρουμε την κατάληψη της Βουλής, καλό θα είναι να κρατάτε αντιασφυξιογόνες μάσκες, ειδικά γι αυτούς που θα είναι στην πρώτη γραμμή (αγορά από το ιντερνέτ και από καταστήματα).
10. Θα φοράμε όλοι τα ίδια ρούχα για να δείξουμε ότι είμαστε ένα. Έχει μεγάλη σημασία να δείχνουμε ένα.
11. Θα φοράμε μαύρα γενικώς, κυρίως μαύρο χοντρό μπουφάν, συμβολικά για το πένθος, το πως κατάντησε η Ελλάδα. Όποιος θέλει (εμείς θα προτιμούσαμε όλοι) να φοράει μαύρο ανοιχτό κράνος (του ποδηλάτου ή του μοτοποδηλάτου) για αμυντικούς λόγους και γιατί «βολεύει» το ανοιχτό κράνος να μπορείς να βάλεις μαντίλι ή αντιασφυξιογόνα μάσκα. Όσο πιο προετοιμασμένοι είμαστε, τόσο πιο εύκολη θα είναι η κατάληψη. Κυρίες και κύριοι, δεν θέλουμε να σας φοβίσουμε, αλλά αν θέλουμε να κάνουμε κατάληψη της βουλής θα πρέπει να καταλάβουμε ότι θα βρούμε αντίσταση από τα ΜΑΤ. Μη φοβάστε!!! Είμαστε πιο Δυνατοί!!! Μπορούμε!!!
12. Πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλα τα κόμματα, από όλα συνδικάτα, από όλους τους φορείς, από όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα τους νέους (από όλη την δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση).
13. Πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ γιατί αυτή η μέρα δεν έχει διαφορετικά χρώματα και πιστεύω, είμαστε ένα χρώμα με ένα πίστευε, μια καλύτερη, δίκαιη και δημοκρατική Ελλάδα.
14. Ελπίζω στην συγκέντρωση μας, να μαζευτούμε περισσότεροι από όσο μαζεύει μια συναυλία ή ένα ντέρμπι ποδοσφαίρου. Αναλογιστείτε, πως είναι δυνατόν να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τόσο πιστά την αγαπημένη μας ομάδα (με 50.000 θεατές) και να μην πράξουμε ανάλογα, έστω για μια μόνο φορά, για την πατρίδα μας, για την εθνική μας οντότητα, για τα δικαιώματα μας, για την ποιότητα της ζωής μας, για το μέλλον μας, για δικαιοσύνη. Τότε κύριες και κύριοι θα είμαστε και πάλι άξιοι της μοίρας μας!
Ε) Αιτίες-λόγοι καταλήψεως
1. Οι πολιτικοί καταχράστηκαν την αφέλεια, την αμάθεια και τον απόλυτο εγωκεντρισμό μας και έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση.
2. Οι πολιτικοί προκαλούν εσκεμμένα την απόλυτη εξαθλίωση μας.
3. Οι πολιτικοί έμμεσα η άμεσα έκλεψαν η «έχασαν» τα λεφτά μας.
4. Οι πολιτικοί με όλα αυτά που έκαναν και κάνουν, καταστρέφουν τις οικογένειες μας, την αξιοπρέπεια μας και μας μηδενίζουν. Κατάντησαν τους μισούς Έλληνες καταθλιπτικούς.
5. Οι πολιτικοί, μας βλέπουν μόνο σαν νούμερα λογιστικά, δεν τους ενδιαφέρει το βιοτικό μας επίπεδο, μας θέλουν μόνο να ζούμε ίσα – ίσα για να κρατάμε το Ευρώ σταθερό. Ξεχνούν την ιστορία, τα ιδανικά, τα συναισθήματα, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό και υποβιβάζουν την νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη (που θέλουμε να πιστεύουμε ότι τελικά ξύπνησε!!!)
 6. Οι πολιτικοί δεν τιμώρησαν τους εαυτούς τους για όλα αυτά που έκαναν. Δεν βλέπουμε να φυλακίζετε κανένας ένοχος και συνένοχος (αυτός που έκανε τα στραβά μάτια που για μας είναι το ίδιο ένοχος). Δεν μπήκε κανένας φυλακή και εξακολουθούν να μας κυβερνούν οι ίδιοι. Βάλαμε δηλαδή τους βιαστές μας ????????????? Δηλαδή πρέπει εμείς να τους εμπιστευτούμε την θυσία μας (οικονομία, λιτότητα) για την Ελλάδα και τα επόμενα χρόνια της ζωής μας? Λάθος!!! Δεν τους εμπιστευόμαστε πλέον!!! Χάσαμε το αυτονόητο, που λέγεται δικαιοσύνη.
7. Το ότι  η Ελλάδα χρειάζεται βαθιές τομές για να φύγει η διαφθορά που μας έβαλαν στο πετσί μας, το ξέρουμε!!! Αλλά όχι με αυτούς τους προδότες και όχι με αυτόν το τρόπο π.χ. το Δημόσιο, όλοι ξέρουμε ότι το Δημόσιο είναι πάρα πολύ «μεγάλο», αλλά μην ξεχνάμε ποιος το έκανε «μεγάλο». Πρώτα λοιπόν θα παραιτηθούν όλοι οι πολιτικοί που δωροδόκησαν τους πολίτες με μια «θέση» για μια ψήφο, και μετά θα μιλήσουμε για τη λύση του προβλήματος.
8. Οι βιαστές μας με βάση την κοινή λογική, λειτουργούν πάρα πολύ σκοτεινά. Όλες οι αποφάσεις τους, δείχνουν ύποπτες, χαοτικές και καθοδηγούμενες. Ο «πρωθυπουργός μας» αποδείχτηκε ευρω-ατλαντιστής («ευρωπαίος» που κοιτάζει συνεχώς προς την δύση), δεν βλέπουμε να λειτουργεί για τα συμφέροντα της Ελλάδας, όσο ακραίο και να ακούγεται αυτό. Αυτό δείχνει όλη του η στάση!!! Θυμόμαστε όλοι και τότε που ήταν αντιπολίτευση (ο πρωθυπουργός) στο σχέδιο Ανάν με την Κύπρο, που ήταν ο μόνος που επέμενε στην εφαρμογή του. Ακόμα κι ένας χαζός αν το διάβαζε το σχέδιο, θα καταλάβαινε ότι ήταν το ξεπούλημα της Κύπρου. Τι συμβαίνει λοιπόν με αυτόν τον «κύριο» με το «αθώο» προσωπάκι???? Δεν τον εμπιστευόμαστε άλλο, ούτε αυτόν, ούτε την συμμορία του, ούτε και κανένα άλλο κόμμα, πλέον!!! Αλλά εμείς σαν πολίτες πρέπει να απαιτήσουμε την τιμωρία τους. Όποιος έφταιγε να τιμωρηθεί (ισόβια). Και μαζί με αυτούς τότε να τιμωρηθούμε και εμείς όλοι (γιατί εμείς τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια) κάνοντας τότε και μόνο ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ περικοπές για το καλό της Ελλάδας. Τότε και μόνο θα πληρώσουμε «κάτι», όχι όλο το χρέος που είναι τόκοι 30 ετών. Αλλά θα πληρώσουμε όσο είναι το καθαρό χρέος δηλαδή περίπου το 1/3.  ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ !!!!!
 9. Η πολιτική του κράτους, δεν είναι αξιοκρατική ούτε και δημοκρατική. Είναι τελείως παράλογη και αυτό μας ανησυχεί. Ξέρουμε ότι τα μικρά κράτη υπακούν τα μεγάλα αλλά όχι και έτσι, αγαπητοι συμπολίτες. Έχουμε γίνει η πόρνη της Ευρώπης και της Αμερικής!!! Λίγο σεβασμό ζητάμε τουλάχιστον για την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.
10. Δεν μπορεί να τους περάσει αυτή η προδοσία χωρίς αντίσταση και προσπάθεια. Θα είναι αδιανόητο, θα είναι ξεφτίλα. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Θα πρέπει να τους δείξουμε (στους πολιτικούς) ότι είμαστε υπαρκτοί και ότι στο μέλλον να μας υπολογίζουν περισσότερο.
11. Έχουμε γίνει ηλίθια, άβουλα, άνανδρα, άψυχα όντα! Είμαστε πρωταθλητές στην θεωρία, μόνο στην θεωρία και απραξία. Καιρός να αλλάξει αυτό!!! Η βουλή έχει γίνει καφενείο και άνδρο προδοσίας. Καιρός να αλλάξει και αυτό!!! Καιρός είναι τα αρνιά να γίνουν λιοντάρια!!! Ποιο αναλυτικά οι αίτιες και οι λόγοι για την κατάληψη, στην επιστολή του εκπροσώπου μας!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.....
ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΧΟΥΝΤΑΚΙΑ .....

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ξέρει τι βολομένος απ' το κράτος θάσαι . πρόκειται για πολύ σοβαρή πρόταση.....

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα… χαρά του κάθε Αριστερού

27.01.2011ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ

Τα γεγονότα της Νομικής είναι γνωστά σε όλους. Τα ηθικά διδάγματα όμως; Όπως, η κατάλυση του πανεπιστημιακού ασύλου από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και της άκρας αριστεράς, τις Ακαδημαϊκές αρχές που αδυνατούν να εγγυηθούν την λειτουργία του πανεπιστημίου, την Αστυνομία η οποία δεν αντιλήφθηκε την μετάβαση εκατοντάδων λαθρομεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα, την κυβέρνηση που παρακολουθούσε αμήχανη τα δρώμενα.

Η Ελλάς είναι από την μεταπολίτευση και εντεύθεν η χαρά του κάθε αριστερού. Εδώ και πολλά χρόνια είναι η χαρά και του κάθε λαθρομετανάστη. Αρκεί στην χώρα μας να δηλώσεις αριστερός και αμέσως ανοίγουν οι πύλες του παραδείσου. Αρκεί να δηλώσεις «αντιρατσιστής» και μπορείς να καταλύσεις τους νόμους της συντεταγμένης πολιτείας. Όλα στο όνομα του «ανθρωπισμού» και του σοσιαλισμού. Τι θα γινόταν όμως αν οι χιλιάδες εταιρίες, στις οποίες το κράτος χρωστά την επιστροφή του ΦΠΑ, δήλωναν ότι δεν μπορούν να πληρώσουν τους μισθούς των εργαζομένων τους;

Τι θα συνέβαινε, αν αγανακτισμένοι Έλληνες φορολογούμενοι καταλάμβαναν το υπουργείο Οικονομικών ή το γενικό λογιστήριο του κράτους; Πως θα αντιδρούσε η αριστερόστροφη πανεπιστημιακή μας κοινότητα, αν οι φοιτητές του ΛΑ.Ο.Σ. καταλάμβαναν το Πάντειο και την Νομική, διαμαρτυρόμενοι για τους προπηλακισμούς που υφίστανται και την παράνομη απαγόρευση συμμετοχής τους στις φοιτητικές εκλογές από τους αριστερούς;

Πριν λίγους μήνες η δημοτική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης έπαιξε την ταινία «Γράμμος-Βίτσι». Αμέσως το ΚΚΕ, πήρε τηλέφωνο τον κ. Παπαγεωργόπουλο και την διοίκηση του καναλιού και η ταινία κόπηκε στον αέρα, χωρίς πολλά-πολλά. Αν παιζόταν το «Ψυχή βαθειά» και έπαιρναν τηλέφωνο οι δεξιοί θα κοβόταν η ταινία; Και αν κοβόταν, μήπως οι αριστεροί θα ωρύονταν για την λογοκρισία και θα απειλούσαν θεούς και δαίμονες; Το ερώτημα βεβαίως είναι τελείως ρητορικό, γιατί είναι γνωστή η ιδεολογική δειλία των δεξιών στην Ελλάδα.

Πριν 3,5 χρόνια έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου κ. Παπαλιό, διαμαρτυρόμενος για την κρατική χρηματοδότηση της ταινίας «Μακρόνησος» – κυβέρνηση Ν.Δ. – λέγοντάς του ότι δεν δέχομαι να φορολογούμαι για να χρηματοδοτείται η αριστερή προπαγάνδα. Αν θέλουν οι αριστεροί να βάλουν χρήματα από την τσέπη τους και να γυρνούν όποια ταινία θέλουν. Ο κ. Παπαλιός μού απήντησε ότι η ταινία χρηματοδοτήθηκε γιατί είχε «καλλιτεχνικό ενδιαφέρον» και όχι για ιδεολογικούς λόγους. Όσοι την έχουν δει μπορούν να κρίνουν ποιος είχε δίκαιο.

Τα αναφέρω όλα αυτά, γιατί δείχνουν πιστεύω επαρκώς το «who is the boss» στην Ελλάδα. Όπως δείχνουν και πως φθάσαμε έως εδώ. Με ποιες νοοτροπίες, ιδέες και ανθρώπους. Στο ζήτημα της Νομικής το σύνολο της Ελληνικής Δεξιάς αντέδρασε σωστά και αποφασιστικά. Συνήθως αντιδρούσε μόνο ο Γ. Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ., αυτή την φορά τα πράγματα ήταν καλύτερα. Να ελπίσουμε σε ένα θαύμα, ότι η Δεξιά αποκτά ιδεολογικά και πολιτικά αντανακλαστικά; Γιατί όχι. Έτσι και αλλιώς, ως χριστιανοί πιστεύουμε στα θαύματα!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΑ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ 100% ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΑ; ΤΟΣΟ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; Ή ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ, Ή ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΑΜΠΟΤΕΡ, Ή ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χαρίτο ξεχάσατε να αναφωνήσετε ή να γράψετε Χάιλ Χίτλερ. Πώς και σας διέφυγε;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χαρίτο δύο δρόμους μπορείτε να επιλέξετε...Ο ένας είναι στην κρεμάλα και ο άλλος 10 μέτρα κάτω απο τη γή...Διαλέξτε και πάρτε...Εκφράζει και γνώμη ο φασίστας...Κοίτα που καταντήσαμε...