Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

''Μπουμπούκι'' ο Αγρινιώτης εφοριακός

Το μέγεθος της διαφθοράς στην οποία έχει βυθιστεί η ελληνική κοινωνία ίσως δεν το έχουμε ακόμη αντιληφθεί, φαινόμενα όμως όπως αυτό του εφοριακού της ΔΟΥ Αμφιλοχίας από το Αγρίνιο, ενός ανθρώπου οικογενειάρχη της διπλανής πόρτας, μας κάνουν να τρομάζουμε μπροστά στο τι πρόκειται να δούμε ακόμη. Ένας  κοινός δημόσιος υπάλληλος, οικογενειάρχης, με 3 παιδιά από τους 2 γάμους του, με γυναίκα που διατηρεί λογιστικό γραφείο, βρέθηκε να κατέχει κρυσταλλική κόκα υψηλής καθαρότητας  και αξίας και 3 όπλα,  με τα οποία προφανώς ετοιμαζόταν να υπερασπιστεί τη ζωή και την πραμάτεια του αν  παρίστατο ανάγκη.
Το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εντοπιστεί με το νέο ταχύπλοο σκάφος που είχε αγοράσει να έρχεται ''φορτωμένος'' από την  Ιταλία και αναγκάστηκε έτσι να πετάξει στη θάλασσα το εμπόρευμα ώστε να μη συλληφθεί. Παρόλα αυτά οδηγήθηκε στην  Ασφάλεια όπου τον ...περιποιήθηκαν δεόντως.
Ήταν από καιρού στο στόχαστρο της Αστυνομίας  λόγω της πολυτελούς και προκλητικής ζωής που έκανε σε προσωπικό επίπεδο, με  τρέντυ εμφανίσεις ώστε να φαίνονται τα φουσκωμένα μούσκουλα από τα γυμναστήρια και με εναλλαγή συνοδών ώστε να καταξιώνεται κοινωνικά. Η έρευνα συνεχίζεται ώστε να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται και σε άλλες παράνομες υποθέσεις πλην των προαναφερθεισών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: