Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο Ανδρέας Μαργέλης στο τιμόνι της ΑΕΜ

Ι.Π. Μεσολογγίου 1-7-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου μετά από συζήτηση που είχε με τον έμπειρο τεχνικό Ανδρέα Μαργέλη ανακοίνωσε την συνεργασία μαζί του ως προπονητής του συλλόγου.
Ο νέος τεχνικός της ΑΕΜ είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους προπονητές του Νομού μας. Είναι ένας άνθρωπος γνώστης του ποδοσφαίρου και η ομάδα μας στοχεύει μαζί του να παρουσιάσει ένα όμορφο ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε στο νέο τεχνικό της ομάδας μας καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Το Δ.Σ.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ante kai super league psaromialoi

Ανώνυμος είπε...

Εγω μετα τον παπαρα τον καπνορζα , περιμένω να δω και τους γνωστούς 2-3 μεσολογγιτες κομπλεξικους να βγάλουν χολή. Τους ΑΠΟτυχημενους και αχρηστους κοινωνικά πρώην γενικούς αρχηγούς κλπ.
Ένα έχω καταλάβει .. Όλος ο νόμος ασχολείται με την Ένωση του μεσολογγίου και την νέα ΑΕΜ. Και βέβαια ο παναιτωλικος ´´ρε βλαχο είναι ο καθρέφτης μας και θελουμε να μείνει για πάντα ά εθνικη και χαιρόμαστε αλλα και η αεμαρα αυτή τη στιγμή είναι η ´´μονη Ελπιδα απο κει και πέρα. Μεγάλη κίνηση και καλή επιτυχία , όπως και καλή επιτυχία για μπάσκετ κι θον χ. Τρικούπη.

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο υεχνικό. Αλλά η διοίκηση αν θέλει να πάει καλά η ομάδα πρέπει και αυτή να αγωνιστεί στο οικονομικό πεδίο και μαζί με τους φιλάθλους να κάνουν την ομάδα οικονομικά ανεξάρτητη και τεχνικά δυνατή. Όλοι για την ΑΕΜ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΡΕ, ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΓΕΛΗ.... ΕΛΕΟΣ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΖΗΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΓΕΛΗΣ. ΕΛΕΟΣ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΑΣΜΟΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.... ΚΡΙΜΑ

ΤΡΑΪΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Άχρηστοι άνθρωποι οι οποίοι για να υπάρχουν στην κοινωνία προσπαθούν να συντηρούν ανουσιους τίτλους , όπως "πρώην γενικός αρχηγός" ή ιδιοκτήτης ακαδημιών ´´´ κλπ είναι ερπετά εινΑι κοινωνικά επαγγελματικά οικογενειακά αποτυχημενοι και προσπαθούν να επιβιώσουν με το να δημιουργούν προβλήματα στην πόλη. "Κύριοι " θα γευτειτε σύντομα την τιμωρία της κοινωνίας. Δεν έχουμε αντοχές δεν έχουμε ανοχή. Αρκετά με 2-3 ερπετά που δηλητηριάζουν την πόλη.
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στα παιδιά που συμμετέχουν στη ΑΕΜ και Μπράβο που σε τέτοιες εποχές στηρίζουν την πόλη. Μπράβο και στον δήμαρχο που είναι άνθρωπος του αθλητισμού και είναι δίπλα σε όλες τις ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

Λογικό είναι όλος ο φίλαθλος κόσμος του Μεσολογγίου να ασχολείται με την ΑΕΜ, με αυτή την ομάδα μεγαλώσαμε και νιώθαμε περήφανοι σε όποια κατηγορία και αν έπαιζε! Μετά ήρθαν τα χρόνια της «παράγκας» και γεμίσαμε σωματεία δήθεν αθλητικά και ερασιτεχνικά. Που το καθένα εξυπηρετούσε τις μικροφιλοδοξίες και τα μικροσυμφέροντα της κάθε «ψευτοδιοίκησης» . Εκμεταλλεύονταν τα όνειρα τις προσδοκίες κάθε κακόμοιρη πατέρα που τα έχωνε και νόμιζε ότι το καμάρι του θα κάνει καριέρα.
Η ΑΕΜ είναι όντως «μια ιστορία ,μια πόλη ,μια ομάδα» ή όπως αλλιώς το λένε, και δεν έχει καμιά σχέση με εσάς κύριοι νέοι πρόεδροι , αντιπρόεδροι , γενικοί αρχηγοί κτλ..( τουλάχιστον ο πρώην Γ.Αρχηγός μπορούσε να μιλήσει και να σταθεί σε ένα πάνελ)
Πρέπει να αποδείξετε ότι θα σταθείτε άξιοι συνεχιστές αυτής της Ιστορίας.
Υπάρχει κόσμος που δεν τον ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία παίζει η ομάδα , αλλά θέλει να έρθει στο γήπεδο την Κυριακή με τα παιδιά του, να υποστηρίξει την ΑΕΜ, χωρίς να αντικρίσει όλα όσα γίνονται στις «μεγάλες» κατηγορίες τα οποία οι δικοί μας θερμόαιμοι «φίλαθλοι» αντιγράφουν θέλοντας να καλύψουν τα κόμπλεξ τους.
Όσο για το Παναιτωλικό , μακάρι να είναι πάντα στην Α κατηγορία και να βλέπουμε κανένα ματσάκι, γιατί το Μεσολόγγι δεν έχει αυτές τις προδιαγραφές. Αλλά να δούμε τι θα γίνει άμα ο «εκ Σουηδίας ορμώμενος» πρόεδρος τους, φύγει νύχτα…
¨ένας ΑΕΜΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Την τέταρτη 22/6 έγινε η γενική συνέλευση της ΑΕΜ στο αμφιθέατρο της περιφέρειας με θέμα απ’ότι κατάλαβα την συνένωση του ΓΟΜ με την ΑΕΜ και όπως μας έλεγε και η αφίσα του συνδέσμου των φιλάθλων «θύρα 2» θα ήταν «η μέρα που θα άλλαζε ο ρους της ιστορία της ΑΕΜ» !!
Έγιναν λοιπόν οι συνηθισμένες τοποθετήσεις των παραγόντων , παρατέθηκαν τα οικονομικά στοιχειά κτλ. Στην συνεχεία οι ομιλητές και ο δήμαρχος περιορίστηκαν σε γενικότητες και ευχολόγια .
Κάποιοι πρότειναν να βρεθούν χορηγοί οι οποίοι θα χρηματοδοτήσουν την νέα προσπάθεια της νέας ΑΕΜ με διάφορους τρόπους που μάλλον δεν έπεισαν κανέναν .
Χωρίς να είμαι ειδικός , αυτή την εποχή δεν ξέρω πολλούς που μπορούν να διαθέσουν χρήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και να τα στερήσουν από την αγαπημένη τους οικογένεια . Η νέα διοίκηση θα πρέπει πάντα κατά την γνώμη μου να ζητήσει από τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ΑΕΜ πληρώνοντας το εισιτήριο τους και μόνο!! Και όχι να κάνουν τους μεγαλοπαράγοντες με ξένα λεφτά , θα πρέπει να περιορίσουν τα λειτουργικά έξοδα της νέας ομάδας, να οργανώσουν τις ακαδημίες και το κυριότερο να βάλουν στόχους τους οποίους θα μπορούν και να πετύχουν.
Θα πρέπει να καταφέρουν να κάνουν κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα γιορτή σε όποια κατηγορία και να παίζει η ομάδα!!
Στην αρχή της συνεδρίασης ήμασταν περίπου 60 άτομα και στο τέλος μέτρησα 80, όπως επισήμαναν και οι παράγοντες-ομιλητές περίμεναν πολύ περισσότερους . Που ήταν οι οργανωμένοι φίλαθλοι και όλοι αυτοί που έλεγαν ότι η απουσία ισούται με προδοσία, εκτός και αν θέλουν να μπαίνουν τσάμπα στο γήπεδο , να προκαλούν επεισόδια και να εκθέτουν τη ομάδα και την πόλη μας γενικότερα !!
Αισθητή ήταν και η απουσία του πρώην γενικού αρχηγού της ΑΕΜ που αφενός προέβλεψε τη χαμηλή ανταπόκριση του καλέσματος αφετέρου είναι γνωστή η διαφορετική φιλοσοφία που έχει για τον παραγοντισμό στο ποδόσφαιρο.
Τελειώνοντας , Θέλω να ευχηθώ στη νέα διοίκηση καλή δύναμη, γερά στομάχια και πάντα επιτυχίες.
Ένας Μ’σολογiτ’ς σκέτο.

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα.αρχισατε τα ιδια,σκαστε.η κοινωνια του μεσολογγιου σασ ξερει.οποσ και τα μαγαζια σασ.δεν αγαπατε την αεμ μοναχα τουσ εαυτου σασ.ο μεν το φωναζε ο δε την πολεμησε κ επειδη το μαγαζι ηταν μικρο το πρωην ηρθε στην αεμαρα μασ.εχετε κανει αρκετα κακο στην πολη..δεν θα γινεται ποτε αγαπητοι και φυσικα ουτε δημαρχοι..στα μαγαζια σασ λοιπον που σασ ξερουν..στο δρομο....ειστε.......οι....

Ανώνυμος είπε...

Παλιατσας μέρης Αποστολοπουλος Καραπαπας ... Η νέα δυνΑμη στο ποδόσφαιρο

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ´´ρε μεγαλε που γράφεις συνέχεια και σε ξέρει όλη η πόλη τι νούμερο είσαι , γιατί δεν πηγές να μπεις στο συμβούλιο , να βάλεις τα λεφτά σου και να σωσεις την αεμ απο τους κακούς που την πήραν;;; Ουσττττ ´´ρε λαμόγια τσαμπατζηδες σας ξέρουμε ολοι και θα τα πούμε σύντομα. Μπράβο στα παιδια που σε δύσκολη εποχή βοηθάνε και σώζουν το ποδόσφαιρο τηςπολης. Γιωργάκη Κωστάκη Νικολάκη , ξυδακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ανώνυμος είπε...

Παλιατσας Μαίρης
Νέα δυνΑμη νέα ομάδα Α.Ο.Κορυδαλλου

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ´´ρε 9.17 γιατί δεν μπηκες στη διοίκηση;; Βάλε λεφτά και πήγαινε διωξτους. Άχρηστοι σκατοβλαχοι πηγαίνετε στα χωριά σας και αφήστε τα παλικάρια να κάνουν δουλεια. Λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Ego mages katalava poso Ponese merikoys poy vlepoyn oloys enomenoys Kai den mporoyn na spiroyn dixonia. Mono anonima sxolia Gia na vgaloyn to complex toys ..
pagoyras visvikaioi katsoylis einai ena peon Kai ponaei poly re mages.

Ανώνυμος είπε...

Νέα ομάδα γεννιέται που θα σας καθαρίσει όλους παλιολανογια.
Πρόεδρος: παλιατσας
Γ. Αρχηγός : Μαίρης
Προπονητής : Καραπαπας
Χαχαχαχαχαχαχααχαχα α α α

Ανώνυμος είπε...

Απ´ότι κατάλαβαν ολοι υπάρχουν 3-4 που πολεμάνε την ομάδα επειδή κάτι έχασαν. Άρα οικονομικό είναι το θέμα. Έχασαν ή θα χάσουν κάποια έσοδα επειδή η αεμ θα γίνει μεγάλη και δεν θα συμμετέχουν στο σχήμα . Απλά πράγματα. Και κάθεται ο γνωστός ένας άπο αυτούς και γράφει σχόλια , όπως και γω. Δηλαδή ένας που έχει ακαδημίες ήθελε συνεργασία με την αεμ και δεν την έχει , άλλος ήθελε να είναι προπονητής , άλλος εμμισθος παράγοντας , άλλος παίχτης. Κι αυτοί οι 4 μας πρηζουν.
Θεμιτό , κατανοητό, ανθρώπινο αλλα μας τα πρηξατε αρκετά ´´ρε μάγκες

Ανώνυμος είπε...

Καραπαπας χχαχαχαχαχαχααχχααχχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχχχαχαχχχαχαχαχχα
Θέλει να γίνει προπονητής ο Καραπαπας στην αεμ. Αυτά του λέει το νούμερο ο κουστούμακιας ο αφραγκος και του πήρε τα μυαλά. Πάντως η τετράδα που ανέφερε ο φίλος είμαι μαγική. Όχι για Κορυδαλλό αλλα για αλκατραζ. Αχαχαχχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΤΑ 60 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 20 ΕΥΡΩ ΜΙΝΙΜΟΥΜ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Νέο κίνημα αγανακτισμενων
4 αποτυχημενοι-αγανακτισμένοι παλεύουν να χαλάσουν την Ένωση
Ενωθειτε όλου του κόσμου αγανακτισμενα νούμερα
Ουστ ´´ρε ηλίθιοι

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Φίλε τράινα σωστός αλλα σε ενημερώνω ότι τα παιδια έκλεισαν για γυμναστή έναν κορυφαίους στην Ελλάδα. Τον είχε παναιτωλικος Ναύπακτος και ομάδες β και γ εθνικής. Αυτός θα χτίσει την ομάδα και θα εγγυηθεί την επιτυχία στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο

Ανώνυμος είπε...

Μωρε μην ασχολείστε με 3-4 αποτυχημενα νούμερα Πάμε αεμαρα γερά !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Karapapas kanei Gia superleague

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρος ο κιτσινελης μόνο αυτός μπορει. Αυτός είναι κριτής των πάντων.

Ανώνυμος είπε...

Ε, κάντε πρόεδρο επίτιμο στους αγανακτισμένους τον Μιχάλη !!!!!!
Θα έχετε και Γραφειο τύπου παλιατσομαιροαποστολοπλαιοι

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ολοι καταλάβαμε ότι σ´αυτη την πόλη υπάρχουν 10 άχρηστοι αποτυχημενοι που προσπαθούν να χαλάσουν οτιδήποτε καλο γίνεται. Πατήστε τα σκουλήκια β. Τους ξέρουμε. Είναι οι 5 αυτοί και άλλοι 5 γνωστοί αιώνιοι αεμαρες που τσαμπατζηδες είναι και πάντα βρίζουν. Αυτοί δεν πρέπει να του βάλετε στο γήπεδο.