Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τα πλυντήρια του παγκόσμιου μαύρου χρήματος έβγαλαν γλώσσα

Σε επόμενο άρθρο της η ελβετική εφημερίδα φημολογείται πως θα υποστηρίξει ότι είναι πιο ηθικό να κρύβει κανείς το χρυσό Ναζιστών και δικτατόρων και να προστατεύει τα κεφάλαια που προέκυψαν από πάσης φύσεως παράνομες διαδικασίες από όλον τον κόσμο, από το να εκφράζει τις απόψεις του για τα όσα βλέπει να συμβαίνουν στη χώρα του.
(πηγή: xrimanews)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς βέβαια δυστυχώς,τον έχουμε:

κυνηγήσει, φυλακίσει, δείρει, βασανίσει, εξορίσει, υποτιμήσει, απαξιώσει, χλευάσει, συκοφαντήσει, αποκαλέσει προδότη, οπορτουνιστή.

Έως και τα τραγούδια του,
του απαγορεύσαμε να τραγουδάει....

και τι δεν έχει τραβήξει.... από εμάς;

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε και οι ξενέρωτοι οι Ελβετοί, οι οποίοι δεν έχουν να επιδείξουν ούτε έναν άνθρωπο της Τέχνης του μεγέθους του Μίκη.
Αυτοί οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ και για τίποτα στο κόσμο, με συνέπεια να μη μπορούν να εκτιμήσουν καμιά αξία σε αυτή τη κωλοζωή.
Πάντα ουδέτεροι και σκρούτζηδες τοκογλύφοι επιβίωναν με όλες τις καταστάσεις, τρεφόμενοι με ότι πιο βρώμικο χρηματηστηριακό προϊον από όλο τον πλανήτη.
Άνθρωποι χωρίς εθνική συνείδηση και άσχετοι με τη φιλοσοφία και την Τέχνη, τον μόναδικό εθνικό ήρωα που έχουν να επιδείξουν, είναι ο... Γουλιέλμος Τέλλος!
Δεν δικαιούνται να ομιλούν γενικά, αλλά και ειδικά για τον μπαρουτοκαπνισμένο και αγωνιστή Μίκη.
Φ Ε Κ