Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Άκουσον...άκουσον...Δικαιοσύνη!!


          '' Χρόνια και χρόνια εγκυμονούσε !! η περίπτωση του Εφετείου που με τη συγκατάθεση των βουλευτών και των νομαρχών που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίοι υπογείως και καταχθονίως συναινούσαν να γίνει στο Αγρίνιο.
            Όταν λοιπόν στην κορυφή της Δικαιοσύνης δηλ. στο Άρειο Πάγο ανήλθε ο εξ Αγρινίου κ. Καλαμίδας ως Πρόεδρος, τότε ο πολιτικός του προϊστάμενος Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Καστανίδης του έθεσε το εξής ερώτημα: « ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ;» 
Έ, λοιπόν, τόσο αφελής και κατευθυνόμενη ερώτηση, δεν θα μπορούσε να γίνει σε κανέναν και από κανέναν, πολύ περισσότερο από μορφωμένους ανθρώπους που διοικούν μάλιστα και την ....αδέκαστη δικαιοσύνη!!! Και στα παιδιά του Νηπιαγωγείου ή του Δημοτικού από το Αγρίνιο αν την έκανες, θα σου απαντούσαν αμέσως: « ΝΑΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ».
            Στο αφελές και κατευθυνόμενο ερώτημα του Υπουργού, ο εξ Αγρινίου κ. Καλαμίδας απάντησε: « ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ»!!!!!!!!!
            Φανταστείτε λοιπόν ότι ακόμη και ο κ. Καλαμίδας διαπίστωσε την αφελή ερώτηση και έδωσε την κατευθυνόμενη απάντηση.
            Λοιπόν αγαπητοί μου Μεσολογγίτες με αυτή τη Δικαιοσύνη περιμένατε να γίνει Εφετείο στο Μεσολόγγι;;;.
            Αν όμως ο κ. Υπουργός ήθελε να είναι συνεπής με τα δημοκρατικά του αισθήματα και υπηρετώντας τον μεγάλο θεσμό της Δικαιοσύνης θα έπρεπε να θέσει το εξής ερώτημα στον κ. Καλαμίδα, έστω και αν κατάγεται από το Αγρίνιο: 
«ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΕΦΕΤΕΙΑ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ,  ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Ή ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ;» Τότε να είστε βέβαιοι ότι ο κ. Καλαμίδας θα απαντούσε: « ΑΠΕΛΘΕΤΩ ΑΠ’ ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥΤΟ», και το λέμε αυτό γιατί ο κ. Καλαμίδας είναι δικαστής κύρους και δεν θα ήθελε να συνταξιοδοτηθεί  με τη μεγάλη ντροπή της περιφρόνησης του Μεσολογγίου και της καταβαράθρωσης της δικαιοσύνης που, υπηρέτησε δεκάδες χρόνια γιατί κανονικά θα έπρεπε να απαντήσει: «ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ».
            Και το Εφετείο ή δεν θα γινόταν ή θα ιδρύετο στο Μεσολόγγι.
          Από αυτή λοιπόν τη Δικαιοσύνη περιμένεις να δικαστούν οι κλέφτες του Δημοσίου χρήματος για χάρη των οποίων οι ηγέτες μας, στέρησαν μισθούς, συντάξεις, δώρα, επιδόματα, απέλυσαν χιλιάδες, έκλεισαν καταστήματα και επιχειρήσεις, άφησαν να μπουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες στη χώρα μας που μας κλέβουν, βιάζουν, μας σφάζουν!!!
            Βάστα καϋμένο Μεσολόγγι, σου έρχονται και άλλα δεινά. ''

το PYROFANI

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη του κουνηθούνε τ'@ρχ...@ του κυρίου Καλαμίδα.(...είναι δικαστής κύρους και δεν θα ήθελε να συνταξιοδοτηθεί με τη μεγάλη ντροπή της περιφρόνησης του Μεσολογγίου και της καταβαράθρωσης της δικαιοσύνης...) που δεν θα γίνει το Εφετείο στο Μεσολόγγι.

Ανώνυμος είπε...

Αφόδευσε η φοράς ες αλώνιον...για τον κάθε Καλαμίδα και τους συν αυτώ...
Και ξαναρωτώ: Από τη στιγμή που Βουλευτάδες και Δικαστάδες κάνουν από μόνοι τους αυξήσεις στους μισθούς και οι λοιποί συνέλληνες ζουν στα όρια, εμείς τί περιμένουμε να απαφασίσουν???
Καληνύχτα σας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3.15 όποιος έχει μεγάλα α@@@@α δεν φοβάται να πει την αλήθεια. Γλυφτάδες είναι όλοι και προσκυνάνε τον κάθε λογής Υπουργάκο που περνάει για λίγο από το κάθε Υπουργείο. Αν ο κ. Καλαμίδας δεν ήταν Αγρινιώτης θα είχε το θάρρος της γνώμης ενός ακέραιου δικαστή και θα έλεγε την αλήθεια που επιτάσσει ο όρκος του. Θ' άπρεπε να ντρέπονται και οι δύο για τη σικέ ερώτηση και την ανέντιμη απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΙΔΑ.ΤΙ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ,ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Αν κύριε 3.15 τα είχε μεγάλα....ο κ. Καλαμίδας έπρεπε να τηρήσει τους νόμους και να αρνηθεί στον Υπουργό να απαντήσει σε ερώτηση μικρού παιδιού. Αλλά τέτοιο μικρό ανάστημα που έχει τέτοια ερώτηση δέχτηκε προκειμένου να κρατήσει τη θέση του. Ξέρεις όμως πόσοι Πρόεδροι πέρασαν αυτά τα χρόνια από τον Άρειο Πάγο; Που είναι τώρα; Ποιος τους λέει καλημέρα και ποιος θα χαιρετάει τον Καλαμίδα αύριο. Δεν θα αισθάνετε τίποτε
όχι γιατί αδίκησε το Μεσολόγγι, αλλά γιατί καταδέχτηκε ένας Αρειοπαγίτης να απαντήσει σε τέτοια γελοία ερώτηση.Θα έχει άσχημο τέλος. Κάποιος όμως να του τα δώσει αυτά τα σχόλια και αν έχει το θάρρος να απαντήσει. Αλλά τι να πει άραγε; Αυτά που είπε ο Καστανίσης στο Μεσολόγγι; Δικαιοσύνη Κεντρώας Αφρικής. Δεν έχουν δίκαιο οι Γερμανοί;

Ανώνυμος είπε...

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Καστανίδης απέδειξε αμέσως μόλις ανέλαβε ότι είναι πολύ μικρός για να αντιπαρατεθεί με την κλίκα των Αρεοπαγιτών. Για μια ακόμη φορά αυτό επιβεβαιώθηκε από την ανευθυνότητα που επέδειξε στο θέμα της χωροθέτησης του Εφετείου, που και γιαυτό παρέπεμψε την απόφαση στους Δικαστές ,επιδεικνύοντας πλήρη ανικανότητα΄. Πάντως πέρυσι τέτοια εποχή επέδειξε μεγάλο ζήλο χορηγώντας χάρη σε κάποιους ισοβίτες μεγάλο εμπόρους ναρκωτικών. Ο Χαρούλης δίνει χάρη ναι όπως το ακούτε. Πέραν τούτων ο Χάρης τόλμησε να βγει μετά από 15 χρόνια και να εκθέσει το πρώην αφεντικό του τον Σιμίτη για το θέμα των αναθέσεων των προμηθειών του Δημοσίου,δίνοντας μας το δικαίωμα να τον ρωτήσουμε που έβοσκε αυτά τα 15 χρόνια ο Χρούλης; Παρατηρητής

ναυαγός εν αιθρία είπε...

Συνεχίζουμε φίλοι μου να παίζουμε με το εφετείο, ΜΑΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ και μεις ακόμα το εφετείο και το image. Μας κλείνουν τα μάτια οι κάθε είδους "ψευδώνυμοι" σχολιαστές και μας αποροσανατολίζουν κι αυτοι δουλειά τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πες τα 11:56!
Ξεκολλήστε επιτέλους με αυτό το εφετείο