Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ξεσηκωμός σε όλη την επικράτεια για την αφαίμαξη της επαρχίας

Εκατοντάδες πολίτες πήραν μέρος στην επιτυχή Πανλασηθιώτικη Συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 17 Μαΐου...
στην Κεντρική Πλατεία της πόλης του Αγίου Νικολάου. Επίσης Στα πλαίσια της διαμαρτυρίας, το πρωί της ίδιας ημέρας, στις 12 η ώρα, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης συνοδευόμενος από Δημοτικούς Συμβούλους και Αντιδημάρχους έκλεισαν συμβολικά για μία ώρα την Εφορία Αγίου Νικολάου ενώ ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νεάπολης κ. Φουλεδάκης με δημοτικούς Συμβούλους έκλεισαν την εφορία της Νεάπολης.
Δεκάδες ψηφίσματα αναγνώστηκαν ενάντια στην άδικη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για την μη εισαγωγή εισακτέων στο τμήμα του ΤΕΙ Κρήτης - παραρτήματος Αγ. Νικολάου του "Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων" και πιο συγκεκριμένα της μη ένταξής του στα μηχανογραφικά δελτία εισαγωγής φοιτητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.
Ν. Σ. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oι πόλεις που έχουν σοβαρούς ηγέτες αυτά κάνει ο λαός. Δεν περιορίζεται σε διαμαρτυρίες με E-MAIL τα οποία κατευθύνονται στον κάλαθο των WC των Υπουργείων. Ξεσηκώνεται ο λαός και μπροστά ο Δήμαρχος. Μήπως δεν έχει πάρει χαμπάρι ο κ. Κατσούλης τι συμβαίνει στους 5 πρώτους μήνες της παρουσίας του στην ηγεσία της πόλης; Νομίζω ότι θα αφήσει αποκαΐδια στο τέλος της θητείας του. Αλλά και οι άλλοι σύμβουλοι, δεν τον ξυπνάνε από τον Σώκειο ύπνο που του επέβαλαν να κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Δύο αλλοδαποί, αφγανικής καταγωγής, προσήχθησαν την Πέμπτη ως βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, στις 4:50 τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Μαΐου, στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό ενός τρίτου ατόμου, συνεργού τους, πακιστανικής καταγωγής.

Οι προσαχθέντες, ηλικίας 27 και 20 ετών, προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες.

Όπως αποκαλύπτεται, κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι για... 120 ευρώ.

Η δημοκρατική μου προταση. Να τιμωρηθούν οπως στη χωρα τους. Ετσι ...δεν θα τους προσβαλουμε τον... πολιτισμο τους κα ουτε οι εδω δημοκρατες θα ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έχω κι εγώ προτάσεις για τιμωρίες αλλά άμα τις λέω με κοροϊδεύουν φασιστόμουτρο, ρατσιστή, μισάνθρωπο, ......!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤ' ΑΒΓΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΜΑ ΣΕ ΕΜΠΝΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ, ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ. ΑΜΑ ΟΜΩΣ Ο "ΑΛΛΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ, ΤΣΙΡΑΚΙ Η' ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟΝ, ΤΟΤΕ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΕΣ, ΛΕΣ, ΛΕΣ, .........

Ανώνυμος είπε...

sygmwmh alla apofasiste 8eloyme to dhmo mprostarh h oxi ???
ginete energh polites kai afhste tis kritikes mono na grafoyme diafora kseroyme vgite stoys dromoys na kanoyme kati apo monoi mas emeis oi idioi exoyme xantakosi thn idia mas ti zwh ths polhs kai ths psixes mas .........