Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Κουμπαράς για την Καλυδώνα - Έπαινος στους συμμετέχοντες της πομπής Εξόδου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

fxaristoume dhmarxe gia ton epaino. thelame kai to kaname, to pisteyame kai to kaname, to xrwstagame stoys progonous mas kai to kaname. KAI EYXARISTWS THA TO KSANAKANOYME. KI EMEIS KAI TA PAIDIA MAS !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος στον Φουντούκο έδωσε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο καρναβάλι! Οι συμμετέχοντες στην γιορτή εξόδου (που τίμησαν όλα όσα αντιπροσωπεύει η θυσία του Μεσολογγίου - σας παραπέμπω στο αντίστοιχο βίντεο με την τοποθέτηση του δημάρχου απο το δημοτικό συμβουλίο) πήραν έπαινο απο την σελίδα του δήμου... Ο λόγος είναι πως έτσι μπορούν να τον αποθηκέυσουν στα κινητά τους και να τον δείχουν όποτε θέλουν γιατί την πλακέτα ή πρέπει ο άλλος να έρθει σπίτι σου ή να του δείχνεις τη φωτογραφία στα μπλόγκς! Σωστό ο έπαινος αλλά εγω τώρα που έρχονται γιορτές περιμένω να μάθω το πρόσωπο στο οποίο θα γίνει η επόμενη απονομής πλακέτας. Λέτε να είναι πάλι για το καρναβάλι;

Ανώνυμος είπε...

Στο 2ο Δημοτικό που είναι τα παιδιά μου, τους έδωσαν τον έπαινο σε χαρτί.
Μήπως τα στέλνουν τώρα?
Κάλλιο αργά πάρα ποτέ

Ανώνυμος είπε...

Μνημόσυνο με ξένα κόλυβα....
Βέβαια τόχει μάθει καλά το έργο.
Ταίδια δεν έκανε και σαν αντινομάρχης;Δημιούργησε πολιτισμό με ξένα λεφτά και χρωστάει ακόμα σε πολλλούς,οπως Χ.Κ, Σ.Σ κ.λ.π.