Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ - ΟΛΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΥΠΟΥ  Δημάρχου - Φορέων
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και οι εκπρόσωποι των φορέων – συλλόγων που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, σας προσκαλούν στην κοινή συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 30 Μαΐου, στις 13:00, στην Πινακοθήκη (κεντρική πλατεία Μεσολογγίου ), εν όψει των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που ξεκινούν την Τετάρτη 1η Ιουνίου με τη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, στις 12 το μεσημέρι, στην Κεντρική πλατεία της πόλης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε να δούμε.... ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ???.........

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορεί ας κάνει κι αλλοιώς...
Πάντως, όταν μας προσκαλεί αυτός κι όχι ο δήμος τα πράγματα είναι χειρότερα απ΄όσο φανταζόμαστε...
Σκεφθείτε να τον ψήφιζαν και περισσότεροι απο 22%...στα σπίτια μας θα είχε μπεί!

Ανώνυμος είπε...

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μου θυμίζει το κλείσιμο των δρόμων κατα την εφαρμογή του Καλικράτη. Από τις απαιτήσεις του δήμου μας κρατάω μόνο ΤΕΙ(αναβάθμιση όχι μόνο για εισπρακτικό χαρακτήρα), ΛΙΜΝΟΘΆΛΑΣΣΑ, ΕΚΤΡΟΠΗ. Για μένα εκείνο που θα βγάλει τη πόλι μας από την υπανάπτηξη είναι η θάλασσα - λιμνοθάλασσά μας. Ας σταματήσει η στείρα αντιπαράθεση με τους γειτόνους μας (που κι αυτοί έχουν παρόμοια προβλήματα) και να καταλάβουμε ότι πάντα δεν μας φταίνε οι άλλοι και το καλό του γείτονα είναι και δικό μας καλό. Ας καθαρίσουμε τη πόλι μας, ας προβάλουμε τις φυσικές ομορφιές της, ας αξιοποιήσουμε το πλούτο μας (αλάτι, ψάρι, ελιές,...), ας αξιοποιήσουμε τά μουσεία μας(κήπο των ηρώων, βυρώνειο, δημοτικές βιβλιοθήκες, οινιάδες, οιθώρια, Β. Κατράκη, κλεισούρα, πλευρώνα, καλυδώνα,...) και δεν χρειάζονται άλλα μουσεία. Να αναβαθμίσουμε τη ποιότητα ζωής μας προσφέροντας συγχρόνως τις υπηρεσίες που είμαστε υποχρεωμένοι ως δήμος και αν θέλουμε να έρθουν επισκέπτες στη πόλι μας πρέπει να σκεφτούμε τι ζητάμε εμείς όταν θέλουμε να πάμε διακοπές.Ζητάμε θάλασσα ή βουνό, φυσική ομορφιά, καθαριότητα, καλή διαμονή και μετά κοιτάμε εκεί που θα πάμε αν έχει και κανένα μουσείο να το επισκεφτούμε.Ποτέ δεν κοιτάμε πρώτα αν εχει μουσείο και μετά τα υπόλοιπα.
Σε καμιά περίπτωση τους περισσότερους από εμάς δεν μας νοιάζει αν έχουμε εφετείο, αν έχουμε στρατόπεδο (που μπορεί να είναι και συγκέντρωσης μεταναστών στο μέλλον) στο κέντρο της χώρας και όχι στα σύνορα. Για το λιμενικό ταμείο εκείνο που ενδιαφέρει είναι να παράγει έργο για το κοινό καλό, γιατί αν περιέλθει στο δήμο ίσως να καταντήσει σαν τις αλυκές(που τώρα τις ξεχάσαμε στη διαμαρτυρία μας).Όσο για το νοσοκομείο άν είναι να λειτουργήσει σωστά (μια και τώρα όλοι μας το γνωρίζουμε ότι ούτε για πρώτες βοήθειες δεν είναι) τι μας πειράζει αν είναι εδώ ο διοικητής ή κάπου αλλού.
ΥΓ: "Για το χάλι μας δεν μας φταίνε πάντα οι άλλοι".
Γ. Σφ.

Ανώνυμος είπε...

ο κυριος Μακρ/δης θα παραστει?
ο κυριος Μωραϊτης μηπως?
η κυρια Γιαννακα αραγε?
ο κυριος Κουρουμπλης?
και μια τελευταια ερωτηση....το Ιερα Πολη ...υπαρχει η περιπτωση να χαθει κι αυτο?
γιατι ολα τ αλλα...τα εχουμε χασει απο καιρο

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοβουλία στη σωστή κατεύθυνση φτάνει να την πιστεύει και να μην την κάνει για το θεαθήναι όπως ο Λαδόγιαννος

Ανώνυμος είπε...

Προς τα που απευθίνεται η διαμαρτυρία; Εάν απευθίνεται στη κεντρική εξουσία, δεν θάπρεπε να γίνει κάπου αλλού π.χ. περιφέρεια, αρμόδια υπουργεία, Μαξίμου; Πως ειναι παρόν η δημοτική αρχή που στη πλειοψηφία της είναι παιδιά της κεντρικής εξουσίας; Προβλήματα προς διεκδίκηση - επίλυση στο Αιτωλικό, Νιοχώρι, Κατοχή,...δεν υπάρχουν; ή θα περιμέμουμε τετελεσμένα γεγονότα και μετά "για τη τιμή των όπλων θα ρίξουμε μιά τουφεκιά".