Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Επιστολή Ν. Μουρκούση προς Δήμαρχο


ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς τον κ. Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Παν. Κατσούλη
Κοινοποίηση: κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
     Κύριε Δήμαρχε,
Είναι γνωστό σε όλους τους συμπολίτες μας πως υπάρχει σε εξέλιξη δικαστική διερεύνηση των ζητημάτων που προέκυψαν από την εκτέλεση του έργου «Διάνοιξη δρόμων κ.λ.π. για την εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης σε Καλλονή, Βίγλα και Άγ. Δημήτριο του Δήμου Μεσολογγίου», που αφορά πράξεις του 2006.
   Επίσης, γνωρίζετε ότι την 1/6/11 ξεκινά η δίκη υπαλλήλων του Δήμου μας, καθώς και μελών της τότε δημοτικής αρχής και του εργολάβου, που κατηγορούνται για «Παράβαση καθήκοντος από κοινού και ηθική αυτουργία από κοινού στην ανωτέρω πράξη».
   Επίσης, γνωρίζετε πολύ καλά, από εξώδικο που απέστειλε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Κοταντάκη ο συμπολίτης μας μηχανικός κ. Αναστ. Καλογερογιάνννης, ότι εκκρεμεί η εκτέλεση της από 16/7/2008 απόφασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων, που γνωμοδοτεί ότι στην συγκεκριμένη εργολαβία, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου οφείλει να διορθώσει το εργολαβικό όφελος από 28% στο 18% καθώς και να τακτοποιηθούν οι ποσότητες που μειώνονται ή αφαιρούνται εξ’ολοκλήρου στον 2ο Α.Π.Ε (τακτοποιητικό του 1ου Α.Π.Ε.).
   Από τις ενέργειες ή παραλείψεις των δύο προηγούμενων δημοτικών αρχών, υπολογίζεται ότι ο Δήμος μας έχει ζημιωθεί περί τις 200 χιλιάδες ευρώ, που κακώς καταβλήθηκαν ήδη στον εργολάβο.
   Σας καλώ δημοσίως:
·      Να επισπεύσετε πάραυτα την ανασύνταξη του 2ου Α.Π. για την άμεση επιστροφή των χρημάτων που θα προκύψουν
·      Να ορίσετε παράσταση Πολιτικής Αγωγής στην δίκη, για να διασφαλίσετε τα συμφέροντα του Δήμου, δηλαδή των δημοτών.
     Κύριε Δήμαρχε,
η δικαιοσύνη είναι προϋπόθεση για την Δημοκρατία και σήμερα, εσείς προσωπικά αλλά και ολόκληρη η δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας, κρίνεστε στην (ουσιαστική και όχι φραστική) προάσπιση της νομιμότητος και την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου μας, πατάσσοντας κάθε φαινόμενο διασπάθισης ή κακοδιαχείρισης των χρημάτων των αγρίως φορολογούμενων συμπολιτών μας.
   Περιμένουμε την δημόσια απάντησή σας στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και φυσικά την αυτονόητη άμεση διεκδίκηση των παρανόμως καταβληθέντων ποσών.
 Με τιμή
 Νικόλαος Γ. Μουρκούσης
Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου
Επικεφαλής Συνδυασμού «Το μέλλον είναι τώρα»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα ηταν αραγε αυτη η αποψη του Ν.Μουρκουση αν εκλεγοταν;
παντως η σταση του γενικως εμπνεει το ζητουμενο για τη περιοχη μας με μεγαλη διαφορα...λυπαμαι που δεν τον ψηφισα ...d

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΜΠΡΑΒΟ κ.ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ
ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε ιεραπολις τακιμιασες με Μουρκουση και διαγραφεις τα σχολια που δεν θα του αρεσουν?

ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΕ 11,05 ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ Η ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ)
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΔΙΚΕΙΣ? ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ

IeraPolis είπε...

Αγαπητέ 2.ο5, τα σχόλια που διαγράψαμε, αν θέλετε τα δημοσιεύουμε, αλλά με το ονοματάκι σας από κάτω, όχι ανώνυμα. σωστά;