Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Κατεβάζει ρολά το Πανεπιστήμιο Αγρινίου;

Με πλάγιο τρόπο η Κυβέρνηση προωθεί την συγχώνευση των πλεοναζόντων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Όπως είδαμε και στις εφημερίδες του Αγρινίου στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας υπάρχει μια σιωπηρή στάση πληρωμών προς τους προμηθευτές υλικών, απαραίτητα για την ομαλή λειτουργιά των σχολών και της φοιτητικής μέριμνας. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας των υπεύθυνων είναι να μην προμηθεύουν με υλικά τις σχολές του Αγρινίου.
Το Φοιτητικό εστιατόριο είναι έτοιμο να βάλει λουκέτο από 1η Ιουνίου, καθώς δεν του έχει αποδοθεί ούτε ένα ευρώ το 2011 για την σίτιση φοιτητών.
Η απαξίωση του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο είναι γεγονός, και πλέον οδηγείται σιγά-σιγά στο κλείσιμο ή στην καλύτερη για τους φοιτητές περίπτωση ,στην συγχώνευση του με το Πανεπιστήμιο Πάτρας, όπως έγινε και με την Οικονομική Σχολή πριν από περίπου 20 χρόνια.
Οι δεσμεύσεις των Γραμματέων του υπουργείου ,πριν από  15 μέρες περίπου, κράτησαν όσο τα φλας των απαραιτήτων φωτογραφιών.
Ο Δήμος Αγρινίου, όσες φιλότιμες προσπάθειες και να κάνει, με παραχωρήσεις κτιρίων και οικοπέδων, μοιάζει πολύ μικρός να σηκώσει ανάστημα και να καταφέρει να κερδίσει το όνειρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο.
etolo akarnanas

1 σχόλιο:

Διονύσης είπε...

Σωστά!

ΤΕΙ και Πανεπιστήμια
παραγωγής αναλφάβητων βλακών-πελατών των γραφείων του δικομματισμού,
να κλείσουν αμέσως.

Έχουμε ανάγκη από δημοτικά και γυμνάσια σοβαρά, που θα προσφέρουν παιδεία και
όχι μεταφυσικές αστειότητες.

Έχουμε ανάγκη από δάσκαλους ικανούς και έντιμους
που θα διδάξουν ήθος και αρχές.